gibon301 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 udało mi się odtworzyć moją zagubioną listę deklaracji na dogo i wydaje mi się, że mimo deklaracji stałej na Łatka 15pln nic na niego nie wpłaciłam :oops: - nie wiem czy mógłby to ktoś jeszcze dla mnie sprawdzić? strasznie mi z tego powodu głupio!! i bardzo Łatka przepraszam, oczywiście chciałabym błąd naprawić - bardzo proszę o numer konta! Quote
Ra_dunia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Zaglądam od czasu do czasu do Łatunia :) bardzo się cieszę, że ze wzrokiem coraz lepiej :loveu: Taki słodki chłopak - teraz będzie łatwiej mu znaleźć domek. Quote
Asia_Klero Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ale super wiesci:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mari23 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Tak się cieszę z dobrych wieści!:multi::multi::multi: Oby nasz Łatuś jak najszybciej widział... widział domek i swojego człowieka! Tych, co tak skutecznie piją zdrowie psiaków zachęcam do dalszych owocnych wysiłków:evil_lol: Quote
stonka1125 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 mari23 napisał(a): Tych, co tak skutecznie piją zdrowie psiaków zachęcam do dalszych owocnych wysiłków:evil_lol: staram się jak mogę:evil_lol: Quote
Murka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Musiałam dziś dokupić jedne krople (dostępne ogólnie w aptekach, receptę zdobyłam od weta ;)), koszt 24,50 zł. Przyszła wpłata 10 zł od funi oraz 150 zł od p. Bogusi z Kępna ;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 podnoszę Łacia i mam nadzieję, że ten domek się w końcu znajdzie. Tyle potrzebujących biedaków, Łacio mógłby już powoli zwalniać miejsce :razz: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 No, Łatuszcu, nowy dzień, trzebaby żeby ktoś Twój zadzwonił po ciebie wreszcie :razz: Quote
iwlajn Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A ja zamiast się uczyć "ciekawych" przepisów, odwiedzam Łatusia. Pokazuj się malutki na górze. Quote
Murka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Oczka Łatka coraz lepiej :cool3: Łatek zdecydowanie lepiej widzi. Zaklimatyzował się w hoteliku całkowicie i objął ogród we władanie. Żaden obcy pies nie ma prawa wtargnąć na jego teren :evil_lol: Czuje się niesamowicie ważny :cool3: Oczywiście cała jego ważność ginie w styczności z ludzkimi rękami. Pozycja "koła do góry" i proszę mnie głasiać :loveu: Wpłynęło 10 zł od Dogo07 ;) Quote
iwlajn Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No proszę, jaki dzielny Łatuś. W małym ciałku, wielki duch:) Quote
Murka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wpłynęły wpłaty: 20 zł Gosia z Jarocina 50 zł p.Joanna z Poznania Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 u Łatusia zastój panuje. Trzeba mu porobić więcej ogłoszeń, bo inaczej wsiąknię na dobre u Murki, a tyle psiaków potrzebuje i miejsca i deklaracji. Czy on ma w ogóle allegro? Pieniądze chyba są na wyróżnione, trzeba mu non stop robić. Quote
stonka1125 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 łaciątko jeszcze nie trafiło na swojego człowieka,ale jak juz trafi to go ZOBACZY:lol::lol::lol: może tekst fajny ktoś napisze to zrobię w koncu to łatkowe allegro,nie wierzę ze ktoś się nie zakocha Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ja też mu mogę zrobić, zrobię to szybciutko, jeszcze dzisiaj, sama napiszę tekst. Będzie to allegro wyróżnione i pogrubione (20,50) Jeśli się zgadzacie to kaskę na to przeznaczę ze swojej deklaracji, czyli nie przeleję za okres od końca sierpnia do końca września. Quote
iwlajn Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):ja też mu mogę zrobić, zrobię to szybciutko, jeszcze dzisiaj, sama napiszę tekst. Będzie to allegro wyróżnione i pogrubione (20,50) Jeśli się zgadzacie to kaskę na to przeznaczę ze swojej deklaracji, czyli nie przeleję za okres od końca sierpnia do końca września. Pewnie, allegro jest niezbędne. Zrób, jak mówisz. Ale, że deklaracja to deklaracja, to ja za Ciebie za ten wrzesień zapłacę. Tylko kiedy zapłacić? Ale pokręciłyśmy:evil_lol: Quote
mari23 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 stonka1125 napisał(a):łaciątko jeszcze nie trafiło na swojego człowieka,ale jak juz trafi to go ZOBACZY:lol::lol::lol: może tekst fajny ktoś napisze to zrobię w koncu to łatkowe allegro,nie wierzę ze ktoś się nie zakocha Ja się zakochałam:loveu::loveu::loveu:, ale cóż z tego Łatusiowi, jak u mnie psów gromada(i też kochanych!) On powinien mieć idealny domek, gdzie będzie ukochanym jedynakiem, albo tylko dwa pieski w domu (bo mnie często rąk brakuje - one wszystkie jednocześnie chcą być głaskane i przytulane) Quote
Recommended Posts