Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

udało mi się odtworzyć moją zagubioną listę deklaracji na dogo i wydaje mi się, że mimo deklaracji stałej na Łatka 15pln nic na niego nie wpłaciłam :oops: - nie wiem czy mógłby to ktoś jeszcze dla mnie sprawdzić?
strasznie mi z tego powodu głupio!! i bardzo Łatka przepraszam, oczywiście chciałabym błąd naprawić - bardzo proszę o numer konta!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak się cieszę z dobrych wieści!:multi::multi::multi:
Oby nasz Łatuś jak najszybciej widział... widział domek i swojego człowieka!

Tych, co tak skutecznie piją zdrowie psiaków zachęcam do dalszych owocnych wysiłków:evil_lol:

Posted

Musiałam dziś dokupić jedne krople (dostępne ogólnie w aptekach, receptę zdobyłam od weta ;)), koszt 24,50 zł.

Przyszła wpłata 10 zł od funi oraz 150 zł od p. Bogusi z Kępna ;)

Posted

Oczka Łatka coraz lepiej :cool3:
Łatek zdecydowanie lepiej widzi. Zaklimatyzował się w hoteliku całkowicie i objął ogród we władanie. Żaden obcy pies nie ma prawa wtargnąć na jego teren :evil_lol:
Czuje się niesamowicie ważny :cool3:
Oczywiście cała jego ważność ginie w styczności z ludzkimi rękami. Pozycja "koła do góry" i proszę mnie głasiać :loveu:

Wpłynęło 10 zł od Dogo07 ;)

Posted

łaciątko jeszcze nie trafiło na swojego człowieka,ale jak juz trafi to go ZOBACZY:lol::lol::lol:
może tekst fajny ktoś napisze to zrobię w koncu to łatkowe allegro,nie wierzę ze ktoś się nie zakocha

Posted

ja też mu mogę zrobić, zrobię to szybciutko, jeszcze dzisiaj, sama napiszę tekst. Będzie to allegro wyróżnione i pogrubione (20,50) Jeśli się zgadzacie to kaskę na to przeznaczę ze swojej deklaracji, czyli nie przeleję za okres od końca sierpnia do końca września.

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
ja też mu mogę zrobić, zrobię to szybciutko, jeszcze dzisiaj, sama napiszę tekst. Będzie to allegro wyróżnione i pogrubione (20,50) Jeśli się zgadzacie to kaskę na to przeznaczę ze swojej deklaracji, czyli nie przeleję za okres od końca sierpnia do końca września.

Pewnie, allegro jest niezbędne.
Zrób, jak mówisz. Ale, że deklaracja to deklaracja, to ja za Ciebie za ten wrzesień zapłacę. Tylko kiedy zapłacić?
Ale pokręciłyśmy:evil_lol:

Posted

stonka1125 napisał(a):
łaciątko jeszcze nie trafiło na swojego człowieka,ale jak juz trafi to go ZOBACZY:lol::lol::lol:
może tekst fajny ktoś napisze to zrobię w koncu to łatkowe allegro,nie wierzę ze ktoś się nie zakocha

Ja się zakochałam:loveu::loveu::loveu:,
ale cóż z tego Łatusiowi, jak u mnie psów gromada(i też kochanych!)
On powinien mieć idealny domek, gdzie będzie ukochanym jedynakiem, albo tylko dwa pieski w domu (bo mnie często rąk brakuje - one wszystkie jednocześnie chcą być głaskane i przytulane)