Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tym przedświątecznym czasie przyszło bardzo wiele życzeń świątecznych i podziękowań od naszych byłych podopiecznych i ich rodzin, również życzenia i podziękowania dla wszystkich wspierających zamojskie bezdomniaki, bo bez waszej pomocy nie byłoby tylu szczęśliwych zakończeń:)

Nie dałam rady wrzucic je tutaj przed świętami, ale spróbuje chociaż część z nich pokazać w najbliższym czasie:)

Na początku  ulubieniec wszystkich -  trojłapek Jaś z Opola

181fce9033b86c35med.jpg

b6f621a9448e53a8med.jpg

7a2a8f728c213529med.jpg

Baldo ze Złotowa

c79f1cd8aac21406med.jpg

Aramis i Atos z Pruszkowa

97a09d3da9ab60f8med.jpg

• Like 1
  • Upvote 2
Posted

Myślę, że ta wiadomość bardzo ucieszy wiele osób : dzisiaj zamojskie schronisko opuściły dwie rude małe sunie - ta na długich łapkach, o ratunek której zabiegała  Jaaga i  malutka sunia widmo, która cały czas ukrywała się w budynkui  przemknęła mi przez moment przez boks, nawet  nie zdążyłam zrobić zdjęć.

Ruda sunia na dłuższych łapkach pojechała do Warszawy do Gajowej pod opiekę Agnieszki M z Fb (opiekuje się też Fredem ON z zamojskiego schroniska).

0208564761522da5med.jpg

Mniejszą, tą ok. 6 letnią wzięła pod swoję opiekę Magda z Mikropsów:).

Bardzo się cieszę i bardzo dziękuję, bo z opinią dzikusów  czekało ich w schronisko dożywocie:(.

Obie wyprowadzane były z boksu na na chwytaku:(

serce-ruchomy-obrazek-0861.gif

• Like 3
  • Upvote 2
Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Myślę, że ta wiadomość bardzo ucieszy wiele osób

Masz rację  :) Ta wiadomość zapewne ucieszy wszystkie osoby bywające na tym wątku. To wspaniała wiadomość   serce-9-bij-ce.gif

• Like 1
Posted

Bardzo się cieszę, że grudzień zakończył się szczęśliwie dla kolejnych dwóch suniek.

Marta - podziękowanie dla Ciebie i TZ za ogrom pracy włożony w ratowanie psiaków.

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
Dnia 28.12.2019 o 10:45, Jo37 napisał:

Bardzo się cieszę, że grudzień zakończył się szczęśliwie dla kolejnych dwóch suniek.

Marta - podziękowanie dla Ciebie i TZ za ogrom pracy włożony w ratowanie psiaków.

Dziękuję za miłe słowa,  ale bez Waszej tutaj pomocy nic byśmy we dwoje nie zrobili, zawsze to powtarzam.

Wynajdujemy te psie życia,  a Wy tutaj torujecie im drogę ku nowemu życiu:)

Dnia 28.12.2019 o 17:42, Havanka napisał:

Ja również bardzo się cieszę, ze udało się pomóc jeszcze dwóm suczkom. Ich "dziki" widok mrozi krew w żyłach...

No niestety, bardzo  szkoda takich maleństw w schronisku, wiele z nich nigdy nie opuści tych nieprzyjaznych murów tylko dlatego, ze dostało przydomek "dzikusa".

A potrzeba tak niewiele, aby rozkwitły, zaufały.

• Like 1
  • Upvote 1