Nesiowata Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Jak to miło oglądać takie zdjęcia. Wszystkie piękne, szczęśliwe, kochane i kochające. Quote
elik Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Piękne zdjęcia mówią o szczęśliwym życiu zwierzaczków, a to jest podziękowanie za trudy i znoje wybawców. Quote
Jolanta08 Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 Wszystkim kochanym zamojszczakom WESOŁYCH ŚWIĄT Quote
beataczl Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 wesolych i zdrowych Swiat kochani !:) Quote
Tola Posted December 27, 2019 Author Posted December 27, 2019 W tym przedświątecznym czasie przyszło bardzo wiele życzeń świątecznych i podziękowań od naszych byłych podopiecznych i ich rodzin, również życzenia i podziękowania dla wszystkich wspierających zamojskie bezdomniaki, bo bez waszej pomocy nie byłoby tylu szczęśliwych zakończeń:) Nie dałam rady wrzucic je tutaj przed świętami, ale spróbuje chociaż część z nich pokazać w najbliższym czasie:) Na początku ulubieniec wszystkich - trojłapek Jaś z Opola Baldo ze Złotowa Aramis i Atos z Pruszkowa 1 2 Quote
Tola Posted December 27, 2019 Author Posted December 27, 2019 Myślę, że ta wiadomość bardzo ucieszy wiele osób : dzisiaj zamojskie schronisko opuściły dwie rude małe sunie - ta na długich łapkach, o ratunek której zabiegała Jaaga i malutka sunia widmo, która cały czas ukrywała się w budynkui przemknęła mi przez moment przez boks, nawet nie zdążyłam zrobić zdjęć. Ruda sunia na dłuższych łapkach pojechała do Warszawy do Gajowej pod opiekę Agnieszki M z Fb (opiekuje się też Fredem ON z zamojskiego schroniska). Mniejszą, tą ok. 6 letnią wzięła pod swoję opiekę Magda z Mikropsów:). Bardzo się cieszę i bardzo dziękuję, bo z opinią dzikusów czekało ich w schronisko dożywocie:(. Obie wyprowadzane były z boksu na na chwytaku:( 3 2 Quote
Tola Posted December 27, 2019 Author Posted December 27, 2019 Magda przysłała zdjęcia malusiej zrobione zaraz po przyjezdzie Dzikus 4 2 Quote
Poker Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Bardzo się cieszę , że sunieczki wyjechały ze schronu. Ruda " dzikuska " jest prześliczna. Do schrupania na surowo. Quote
elik Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 2 godziny temu, Tola napisał: Myślę, że ta wiadomość bardzo ucieszy wiele osób Masz rację :) Ta wiadomość zapewne ucieszy wszystkie osoby bywające na tym wątku. To wspaniała wiadomość 1 Quote
Nesiowata Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Świetny prezent poświąteczny. Oby jak najwięcej takich. 1 Quote
Anula Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Cudna wiadomość.Ogromnie się cieszę,że dwa psiaki wybyły ze schronu.Niech się im szczęści. 1 1 Quote
Jo37 Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Bardzo się cieszę, że grudzień zakończył się szczęśliwie dla kolejnych dwóch suniek. Marta - podziękowanie dla Ciebie i TZ za ogrom pracy włożony w ratowanie psiaków. 1 2 Quote
Bogusik Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Bardzo dobra i ciesząca wiadomość,że 2 rudaski zostały uratowane!:) 1 Quote
Havanka Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Ja również bardzo się cieszę, ze udało się pomóc jeszcze dwóm suczkom. Ich "dziki" widok mrozi krew w żyłach... 2 Quote
b-b Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Wspaniale,że kolejne psiaki dostały szansę na nowe życie. 1 Quote
Tola Posted December 29, 2019 Author Posted December 29, 2019 Dnia 28.12.2019 o 10:45, Jo37 napisał: Bardzo się cieszę, że grudzień zakończył się szczęśliwie dla kolejnych dwóch suniek. Marta - podziękowanie dla Ciebie i TZ za ogrom pracy włożony w ratowanie psiaków. Dziękuję za miłe słowa, ale bez Waszej tutaj pomocy nic byśmy we dwoje nie zrobili, zawsze to powtarzam. Wynajdujemy te psie życia, a Wy tutaj torujecie im drogę ku nowemu życiu:) Dnia 28.12.2019 o 17:42, Havanka napisał: Ja również bardzo się cieszę, ze udało się pomóc jeszcze dwóm suczkom. Ich "dziki" widok mrozi krew w żyłach... No niestety, bardzo szkoda takich maleństw w schronisku, wiele z nich nigdy nie opuści tych nieprzyjaznych murów tylko dlatego, ze dostało przydomek "dzikusa". A potrzeba tak niewiele, aby rozkwitły, zaufały. 1 1 Quote
Recommended Posts