Tianku Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 ojej super ze Sunia juz poza schronem:) 1 Quote
Tola Posted October 14, 2017 Author Posted October 14, 2017 Bardzo proszę o udostępnianie ogłoszenia Teo na FB https://www.facebook.com/Chata-Leona-331932890190453/ Quote
Tola Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 18 godzin temu, Bogusik napisał: Teoś udostępniony na fb :) Bardzo dziękuję! Tak bym chciała móc wreszcie napisać, ze nasz Teo ma dom. Quote
Tola Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 Dzieje się oj dzieje na wątku małych puchatek, zaglądajcie, bo lada chwila obie małe będą już miały swoje rodziny A dzisiaj do swojego nowego domu w Warszawie jedzie Lucek:) Domek bardzo pozytywnie zweryfikowany, bardzo dziękuję JO37 za wizytę, a ma kobieta ostatnio co robić, bo zamojskie zwierzaki upodobały sobie Warszawę 1 Quote
Tola Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 I kolejna super wiadomość - jutro do Murki jedzie ta szczęściara, będzie pod opieką Jo37 i Grażka123 Dziękuję dziewczyny Prosimy o kciuki! Quote
Anula Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Zapraszam na 2 bazarki m.in.dla Isi. Bazarek - Bogusik http://www.dogomania.com/forum/topic/340209-ciuszki-od-m-do-xl-serdecznie-zapraszam-do-201017/ Bazarek - Anula http://www.dogomania.com/forum/topic/340211-bazarek-z-ciuszkami-i-nie-tylko151017-221017/ A także na wątek Isi. http://www.dogomania.com/forum/topic/340206-isia-przesympatyczna-sunia-od-131017-już-w-hoteliku/ Quote
Alaskan malamutte Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 3 godziny temu, Tola napisał: I kolejna super wiadomość - jutro do Murki jedzie ta szczęściara, będzie pod opieką Jo37 i Grażka123 Dziękuję dziewczyny Prosimy o kciuki! Moja cudna!!! Jo37, bardzo bardzo ci dziękuje!!! Skradła mi serducho ta sunia.... Quote
Alaskan malamutte Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Nasze psiaki i kotki promowane do adopcji na Dniu zwierzaka w Zamościu Quote
elik Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Wielkie dzięki za Caniska Może tu mu się poszczęści :) Quote
malagos Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Zajrzycie proszę, do nas, nowa tymczasowiczka, a stara jeszcze nie do adopcji, o mamo...... Quote
Alaskan malamutte Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Kochani, Zulcia, malutka suczka Toli ma stwierdzony zespół przedsionkowy. Objawy wyglądały dramatycznie. Sunia ma ocząpląs, przewracała się..Objawy wystąpiły nagle.. Tola jest z nią u weta. Prosimy o ciepłe myśli i kciuki za malutką staruszkę. Czy ktoś z Was spotkał się z tym schorzeniem?? Quote
konfirm31 Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Chyba chorował na to pies Nutusi - Lesio (oprócz Cushinga), ale Jej teraz praktycznie nie ma na dogo. Kciuki mocno zaciśnięte. 1 Quote
elik Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Ogromnie współczuję Podobno ta choroba może sama przejść, ale nie należy jej lekceważyć, lepiej udać się z psiakiem do weta więc Tola dobrze zrobiła. Dobre fluidy ślę. Quote
Bogusik Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Mocno zaciskam kciuki za Zuleczkę i jestem Tolu myślami z Wami... Quote
Jolanta08 Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ja także mocno trzymam kciuki za Zulkę Quote
Tola Posted October 17, 2017 Author Posted October 17, 2017 21 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Kochani, Zulcia, malutka suczka Toli ma stwierdzony zespół przedsionkowy. Objawy wyglądały dramatycznie. Sunia ma ocząpląs, przewracała się..Objawy wystąpiły nagle.. Tola jest z nią u weta. Prosimy o ciepłe myśli i kciuki za malutką staruszkę. Czy ktoś z Was spotkał się z tym schorzeniem?? 20 godzin temu, konfirm31 napisał: Chyba chorował na to pies Nutusi - Lesio (oprócz Cushinga), ale Jej teraz praktycznie nie ma na dogo. Kciuki mocno zaciśnięte. 20 godzin temu, elik napisał: Ogromnie współczuję Podobno ta choroba może sama przejść, ale nie należy jej lekceważyć, lepiej udać się z psiakiem do weta więc Tola dobrze zrobiła. Dobre fluidy ślę. 10 godzin temu, malagos napisał: Czekamy zatem na wieści o Zulci.... 4 godziny temu, Bogusik napisał: Mocno zaciskam kciuki za Zuleczkę i jestem Tolu myślami z Wami... 3 godziny temu, Jolanta08 napisał: Ja także mocno trzymam kciuki za Zulkę 2 godziny temu, Poker napisał: Biedna Zuleczka i Tola. Oby było dobrze. Dziękuję Wam za wsparcie, dużo dla mnie znaczy. Zulcia już lepiej - wczoraj póżnym wieczorem ustąpił oczopląs, dzisiaj sunia zaczęła chodzić, nie trzeba już nosić jej na rękach, zjadła. Dzisiaj dostała kolejną porcję leków domięśniowo, mamy tez tabletki, a w poniedziałek do kontroli. Jest bardzo wyciszona, większość dnia leży. Po kolejnej dawce leków ustąpiło też dziwne ułożenie głowy. Mam nadzieję, ze z Zulcią będzie wszystko dobrze, bo wczoraj wszystko to wyglądało dramatycznie:( Weta, podobnie jak i nas, niepokoi też znaczny spadek wagi suni (od kwietnia 80 dag); przy jej rozmiarach to sporo:( Zula ma spory apetyt, po czyszczeniu kamienia i usunięciu ząbków odżyła, stała sie bardziej energiczna, radosna. A waga wciąż spada:( Może jest to spowodowane wiekiem, nie wiem, ale martwimy się tutaj. W poniedziałek TZ jedzie z małą na USG - zobaczymy. Quote
Tola Posted October 17, 2017 Author Posted October 17, 2017 Zulcia pozdrawia i dziękuje za wsparcie i kciuki Quote
Jolanta08 Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Kochana mordeczko zdrowiej ku radości Toli i naszej 1 Quote
Havanka Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Zuleczko, nie daj się chorobie ! Jeszcze nie teraz ! Trzymam za ciebie kciuki ! 1 Quote
kajtek Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Tolu wysłałam Ci PW i tam skopiowałam posty z wątku Ewa_Marta. Jej Rokuś przebył zespół przedsionkowy, Ewa dokładnie opisywała, jest też filmik z oczopląsem. A my mocno trzymamy kciuki za Zuleńkę i ciepło pozdrawiamy <3 1 Quote
elik Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Zuleczko nie daj się chorobie, dasz radę :) Będzie dobrze. Trzymam kciuki za dobry wynik USG. 1 Quote
Recommended Posts