Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
13 godzin temu, Havanka napisał:

Eluś - pięknie dziękuję za Lucka i Jaśminka http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

Nie mogę zacytować Twojego postu z linkami do ogłoszeń Jaśminka

Posted
5 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Belissimo pozdrawia!! Już nie jest malutkim kocurkiem, troszkę mu się urosło...Domek jest nim zachwycony!!

20170807_213904.jpg20170905_202815.jpg

Piękny!

Posted

A my mamy kolejnego kociego malucha - koteczka Pandorka, znaleziona na jednym z zamojskich osiedli

Mała ma ok. 3 mies. i na razie jest w gabinecie, bo tylko tam jest miejsce:(

V__482F.jpg

V__32DA.jpg

V__4E00(1).jpg

Posted

Faktycznie. Mają prawie identyczne umaszczenie. W pierwszej chwili myślałam nawet, że to dwa zdjęcia jednego kotka :)

V__32DA.jpg   DSC01085.JPG

Niesamowite podobieństwo :)

Posted

2.JPG

Z tego zdjęcia dwie suczki pojechały po nowe lepsze życie, a ta czarna sunia ? Pewnie już o niej pisałyście gdzieś na wątku ale ja ostatnio niewiele na dogo jestem., a jakoś tak żal tej biduli :(, pewnie jest starsza , bo pyszczek siwy z daleka widać, i pewnie w schronie długo siedzi bo taka zupełnie niepozorna:(

Posted
Dnia 7.09.2017 o 20:21, Anula napisał:

Tolu a to jest chyba piesek.Wcześniej go opisywałaś jako pies nie suczka.Hania wie o psie bo tak jej opisałam.No nic pojadą dwie suczki Do Hani.

P1280751.JPG

Ten czarny maluch zapadł mi w serce . Niestety nie dam rady wziąć pod opiekę 4-go psa :(

Posted
27 minut temu, mdk8 napisał:

Ten czarny maluch zapadł mi w serce . Niestety nie dam radu wziąć pod opiekę 4-go psa :(

Szkoda może później się uda jeżeli będzie.Jest malutki,nadchodzi zima,będzie miał ciężko.Tam hangar nie jest ogrzewany.

Posted
Dnia 11.09.2017 o 14:12, Alaskan malamutte napisał:

Malutka Zulcia, sunia Toli ma usuwany kamień, pod narkozą. Prosimy o kciuki i cieple myśli...

Dnia 11.09.2017 o 14:48, konfirm31 napisał:

Trzymam z całej siły :). 

Dnia 11.09.2017 o 16:06, Anula napisał:

Będę myślami z Zulką i Tolą.Oby nie było powikłań to będzie super.

Dnia 11.09.2017 o 16:12, elficzkowa napisał:

Kciuki za Zulkę zaciśnięte.

Dnia 11.09.2017 o 16:44, elik napisał:

Trzymam kciuki za obie Dziewczyny    59b6a12eca527_kciuki1.jpg.e32ba9511a5055a7e0f98de3a5d90890.jpg

21 godzin temu, Jo37 napisał:

Zulka już po zabiegu i wróciła do domu.

Dziękuję Wam kochane:)

Decyzja o usuwaniu kamienia została podjęta wczoraj  - Zulcia miała badanie krwi, potem echo serca no i kardiolog nie widział przeciwskazań...

Zabieg odbył się w narkozie wziewnej, Zulcia ma usunięte 10 ząbków i wczoraj była bardzo bidniusia http://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/beksa_V6_orig.gif

Dzisiaj jest lepiej i mam nadzieję, ze wszystko złe ma za sobą.

Bardzo przezywałam ten wczorajszy dzień.

Posted
21 godzin temu, mdk8 napisał:

Ten czarny maluch zapadł mi w serce . Niestety nie dam rady wziąć pod opiekę 4-go psa :(

Dnia 10.09.2017 o 21:16, Onaa napisał:

2.JPG

Z tego zdjęcia dwie suczki pojechały po nowe lepsze życie, a ta czarna sunia ? Pewnie już o niej pisałyście gdzieś na wątku ale ja ostatnio niewiele na dogo jestem., a jakoś tak żal tej biduli :(, pewnie jest starsza , bo pyszczek siwy z daleka widać, i pewnie w schronie długo siedzi bo taka zupełnie niepozorna:(

Jak Alaskan dojdzie do siebie, to podjedziemy do schronu, porobimy nowe zdjęcia i wypytamy o psiaki.

Może i ich los uda się zmienić, bo inaczej czeka ich prawdopodobnie dożywocie w schronie http://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/beksa_V6_orig.gif

Posted

Jaśminek ma prawdopodobnie własny dom - Havanka zrobiła ogłoszenia, poczarowała i jest efekt:)

Jutro wizyta PA w Warszawie - Havanka, Jo37 - dziękuję http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

DSCN7647.JPG