Tola Posted June 6, 2022 Author Posted June 6, 2022 Dnia 6.06.2022 o 19:23, Gabi79 napisał: Założyłam wątek Karmelkowi i chciałam go teraz uzupełnić, ale znowu mi internet nie działa 😡. U weta była z nami Iwona od Felusia, wet super sympatyczny i z podejściem do zwierząt. Stwierdził, iż podany specyfik na odrobaczenie działa miesiąc. Po długim weekendzie mam przynieść kupki do badania. Karmelek został przebadany, miał czyszczone uszka i obcięte pazurki. Jest zdrowy😃. Gdy śpi moje psiaki są spokojne i leżą obok niego, ale gdy tylko zaczyna brykać i chce się z nimi pobawić chcą go upolować. Więc muszą być w oddzielnych pokojach. Gdy jestem z psami Karmelek lamentuje, a gdy z nim lamentują psiaki. Bardzo dziękuję Tolu za dyfuzor z feromonami, włączyłam i pokładam w nim duże nadzieje. Aha, Iwonka zaproponowała, że zapłaci za dzisiejszą wizytę, ale nie było takiej potrzeby, wizyta była za free. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam i jestem w pozytywnym szoku. Cieszę się również i tez tutaj dziękuję Iwonie za pomoc❤️ Takiego weta ma Feluś - szczęściarz i w lecznicy;) Quote
Tola Posted June 6, 2022 Author Posted June 6, 2022 Dnia 5.06.2022 o 20:05, sue napisał: Podziękowania dla Toli za pomoc związaną z transportem kotka do Warszawy ❤️ Ciesze się, ze mogłam pomóc:) Quote
Gabi79 Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Dnia 6.06.2022 o 20:15, Tola napisał: Cieszę się również i tez tutaj dziękuję Iwonie za pomoc❤️ Takiego weta ma Feluś - szczęściarz i w lecznicy;) Ja również bardzo dziękuję Iwonie. A Feluś to prawdziwy szczęściarz❤️ Quote
Tyśka) Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Dnia 6.06.2022 o 19:39, Tola napisał: Ze schroniskiem w Chełmie. Nic nie dały telefony min do SM i do sąsiadujących gmin. Mała przyjechała do Zamościa, siedzi zamknięta w kojcu; , długo zostać nie może, bo zajęła kojec 2 psom. Nie mam gdzie jej dać:( Jest łagodna, młodziutka, waży ok.6 - 7 kg. Dzisiaj nie daliśmy rady podjechać do weta. Jaka ślicznota... 1 Quote
kado Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 A kuku 🤭 Teraz się obraził,bo miał zakraplane oczka i poszedł spać 🥰 3 Quote
kado Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 Dnia 7.06.2022 o 22:09, Poker napisał: Śmieszny, byle kiedyś naprawdę się nie wyprał . Spokojnie,u nas tylko ja mam ten zaszczyt prać brudy, więc na pewno jest bezpieczny 😻 1 Quote
Aska7 Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Dnia 7.06.2022 o 22:12, kado napisał: Spokojnie,u nas tylko ja mam ten zaszczyt prać brudy, więc na pewno jest bezpieczny 😻 3 Quote
Alaskan malamutte Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 "Braciszek" Frugo, który jest u mnie wczoraj zaliczył wizytę u weta, W oczku pojawił się ropny wyciek. Dostał kropelki do oczu, 2 zastrzyki i antybiotyk do domu. Już dzisiaj oczko zdecydowanie lepsze. Koszty weterynaryjne i karmę dla mauszka pokrywa ZEA❤️ Poza tym ma apetyt i rozrabia jak przysłowiowy zając w kapuście! 2 Quote
Tola Posted June 8, 2022 Author Posted June 8, 2022 Dnia 7.06.2022 o 00:26, Tyśka) napisał: Jaka ślicznota... Dnia 7.06.2022 o 02:39, Isiak napisał: Śliczna łaciatka... Sunia była wczoraj u wetki; została odrobaczona, waży 7,49, ma ok. 2 lat, na koty nie reaguje, za to jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Dostała szeleczki, smycz i nadal nie wiemy, co dalej😢 W czwartek Iwona z Sosnowca, postara się podjechać na wizytę do Bytomia do rodziny, która była zainteresowana adopcją Tusi, potem Rity, ale mieszka na 3 piętrze i na 2 koty i królika. Ankietę mam, jak wizyta wypadnie pomyślnie to może spodoba im się ta sunia, jeszcze bez imienia. 1 Quote
Tola Posted June 8, 2022 Author Posted June 8, 2022 Takie zdjęcia Gustawa dostałam z domku w Warszawie🐾 2 Quote
Tola Posted June 8, 2022 Author Posted June 8, 2022 Jeśli mogę, to bardzo proszę o kciuki i ciepłe myśli dla Dexa z Poznania, który jest znany na tym wątku a wcześniej na swoim, czasami podrzucam zdjęcia jego i rodziny. Dex nagle, z dnia na dzień poczuł się źle, prześwietlenie wykazało rozsiane zmiany w płucach, wyniki badań też złe, chociaż miesiąc temu wszystko było ok. Jest podejrzenie rozsianego nowotworu płuc😢 Dzisiaj Dex na TK, rodzina rozpacza, ale jest gotowa na walkę. 1 Quote
limonka80 Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Dnia 8.06.2022 o 13:23, Tola napisał: Jeśli mogę, to bardzo proszę o kciuki i ciepłe myśli dla Dexa z Poznania, Ja mocno trzymam, taki mądry pyszczek .... Walcz piesku. 1 Quote
konfirm31 Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Trzymam kciuki z całej siły. Oby jak najdłużej cieszył się swoimi Ludźmi i życiem bez bólu. 1 Quote
Tianku Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Dex kochany trzymaj się Wiemy że Rodzinka zrobi dla niego absolutnie wszystko co będzie trzeba 2 Quote
Poker Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Dnia 8.06.2022 o 18:03, Aska7 napisał: A jakie są rokowania ? Jakie mogą być przy rozsianych zmianach nowotworowych w płucach? 😞 1 Quote
Recommended Posts