Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 minut temu, Tola napisał:

Dziękuję Bardzo Bogusiu:)

Martuniu,glądając filmiki serce się rozpada na tysiące kawałków z bezsilności....:( Tak bardzo mi szkoda tych wszystkich biedaków uwięzionych za kratami schronu.Łzy same płyną potokiem....:(:(:(

Posted
13 minut temu, Bogusik napisał:

Martuniu,glądając filmiki serce się rozpada na tysiące kawałków z bezsilności....:( Tak bardzo mi szkoda tych wszystkich biedaków uwięzionych za kratami schronu.Łzy same płyną potokiem....:(:(:(

Wiem Bogusiu, to przerażający  widok, rozrywający serce, te wszystkie tak upodlone psy, bez nadziei:(.

Dzień po dniu, rok za rokiem i nic, żadnej zmiany:(

Dlatego pkazałam te filmiki, bo zdjęcia nie oddają często calej tej tragedii:(

Posted

Dziewczyny na razie mam teoretyczne pytanie, czy gdybym opłacała miesięczny koszt pobytu jakiegoś pieska w dt, ktoś byłby gotów podjąć się ogłaszania go, odbierania telefonów, wyboru domu itp? 

Posted
7 minut temu, elik napisał:

Jeśli chcesz edytować, to kliknij w te 3 kropeczki po prawej stronie na górze okna dialogowego i wybierz - Edytuj.

Dzięki, jakoś nie mogę przyzwyczaić siē do dogomani w nowej odsłonie, najgorzej jest jak korzystam z telefonu :/

Posted
9 godzin temu, seramarias napisał:

Dziewczyny na razie mam teoretyczne pytanie, czy gdybym opłacała miesięczny koszt pobytu jakiegoś pieska w dt, ktoś byłby gotów podjąć się ogłaszania go, odbierania telefonów, wyboru domu itp? 

Myślę, e znajdzie się taka osoba.

Posted

Tola,czy jest możliwość określenia tego pieska ile ma w kłębie i przybliżonej wagi?Może p.Wiesio by mógł podejść do niego i przystawić do nogi?

IMG_20200928_113230.jpg

Na tym zdjęciu wydaje się średniakiem (45cm w kłębie)

IMG_20200928_113236_1.jpg

On chyba jest w boksie z dużymi psami.

IMG_20200928_113308.jpg

Może udało by się go jakoś zabrać jeszcze.

To cytat z postu Toli ze str.981: Pytałam tez o tego niedużego psa z bardzo skołtunioną sierścią, często pojawia się na moich zdjęciach; gdyby go wyczesać, na pewno  zyskałby na urodzie, bo charakter ma przyjazny. A tak zaliczy kolejną zimę za kratami, i potem kolejną:(

Rozmawiałam z Bogusik o nim i twierdzi,że to jest duży psiak.

Posted
13 godzin temu, seramarias napisał:

Dzięki, jakoś nie mogę przyzwyczaić siē do dogomani w nowej odsłonie, najgorzej jest jak korzystam z telefonu :/

No nie zrobili nam przysługi. Jak zwykle z resztą.

Posted
8 godzin temu, Anula napisał:

Tola,czy jest możliwość określenia tego pieska ile ma w kłębie i przybliżonej wagi?Może p.Wiesio by mógł podejść do niego i przystawić do nogi?

IMG_20200928_113230.jpg

Na tym zdjęciu wydaje się średniakiem (45cm w kłębie)

On chyba jest w boksie z dużymi psami.

Może udało by się go jakoś zabrać jeszcze.

To cytat z postu Toli ze str.981: Pytałam tez o tego niedużego psa z bardzo skołtunioną sierścią, często pojawia się na moich zdjęciach; gdyby go wyczesać, na pewno  zyskałby na urodzie, bo charakter ma przyjazny. A tak zaliczy kolejną zimę za kratami, i potem kolejną:(

Rozmawiałam z Bogusik o nim i twierdzi,że to jest duży psiak.

Otrzymałam takie info od Martuni oraz filmik:

Bogusiu, pies ma wpisany 2015 rok urodzenia. Jest spokojny, ma swój świat. Waży ok 15 kg, średniej wielkości . Nie było Wiesia, nic więcej nie mogę zrobić.

• Upvote 2
Posted
33 minuty temu, Bogusik napisał:

Otrzymałam takie info od Martuni oraz filmik:

Bogusiu, pies ma wpisany 2015 rok urodzenia. Jest spokojny, ma swój świat. Waży ok 15 kg, średniej wielkości . Nie było Wiesia, nic więcej na w mogę zrobić.

Ale on ma kołtuny, masakra

Posted
2 godziny temu, Gabi79 napisał:

Straszne:((

To wszystko uczepione pewnie przy każdym ruchu go ciągnie :(((

Posted
23 godziny temu, Tola napisał:

Psiak, o którego pytała Jaaga, ma ok. 5 lat

IMGP1947.JPG

Dzięki Tolu za zdjęcia i filmik. Widac, że jest spokojny i towarzyski. Muszę coś wymysleć, tego spojrzenia nie mozna zapomnieć. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Gabi79 napisał:

1 godzinę temu, b-b napisał:

Straszne:((

To wszystko uczepione pewnie przy każdym ruchu go ciągnie :(((

No strasznie wygląda biedaczysko :( Przydałby się domowy dt aby pomału go jakoś wyczesywać i choć w części uratować sierść.Ogolony do skóry będzie wyglądał koszmarnie a być może nie da się inaczej....:( Na razie czekamy na sterylizację obu suniek,którym kończy się kwarantanna.Mają zaklepane miejsce u Murki i jeżeli któraś by znalazła dom to wtedy można pomyśleć nad tym biedakiem bo innego dt nie mamy puki co......

• Like 1
  • Upvote 3
Posted
Dnia 4.03.2020 o 12:47, Livka napisał:

416d4e3c6b7c9b4agen.jpg

Czy ten czarny psiaczek jest jeszcze w schronie bo nie widać go na ostatnich fotkach ?

Tego brązusia widziałam , a czarnuszka nie ...

Posted
1 minutę temu, Livka napisał:

Czy ten czarny psiaczek jest jeszcze w schronie bo nie widać go na ostatnich fotkach ?

Tego brązusia widziałam , a czarnuszka nie ...

Livko, czyżbyś miała jakiś plan? 

Posted
Przed chwilą, Gabi79 napisał:

Livko, czyżbyś miała jakiś plan? 

Tak tylko pytam z ciekawości, zapadły mi psiaczki w serce.

Póki Tobiaszek jest w hoteliku nie mam szans, muszę mierzyć siły na zamiary :(

• Upvote 2
Posted
1 minutę temu, Livka napisał:

Tak tylko pytam z ciekawości, zapadły mi psiaczki w serce.

Póki Tobiaszek jest w hoteliku nie mam szans, muszę mierzyć siły na zamiary :(

Oj, wiem jak to jest. A za Tobiaszka trzymam kciuki.