Bogusik Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 9 minut temu, Tola napisał: Dziękuję Bardzo Bogusiu:) Martuniu,glądając filmiki serce się rozpada na tysiące kawałków z bezsilności....:( Tak bardzo mi szkoda tych wszystkich biedaków uwięzionych za kratami schronu.Łzy same płyną potokiem....:(:(:( Quote
Tola Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 13 minut temu, Bogusik napisał: Martuniu,glądając filmiki serce się rozpada na tysiące kawałków z bezsilności....:( Tak bardzo mi szkoda tych wszystkich biedaków uwięzionych za kratami schronu.Łzy same płyną potokiem....:(:(:( Wiem Bogusiu, to przerażający widok, rozrywający serce, te wszystkie tak upodlone psy, bez nadziei:(. Dzień po dniu, rok za rokiem i nic, żadnej zmiany:( Dlatego pkazałam te filmiki, bo zdjęcia nie oddają często calej tej tragedii:( Quote
seramarias Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 2 godziny temu, Tola napisał: Rudy piesek w boksach otwartych, po operacji, ok. 6 lat O matko, ale sierotek :( Quote
seramarias Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Dziewczyny na razie mam teoretyczne pytanie, czy gdybym opłacała miesięczny koszt pobytu jakiegoś pieska w dt, ktoś byłby gotów podjąć się ogłaszania go, odbierania telefonów, wyboru domu itp? Quote
elik Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Jeśli chcesz edytować, to kliknij w te 3 kropeczki po prawej stronie na górze okna dialogowego i wybierz - Edytuj. Quote
seramarias Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 7 minut temu, elik napisał: Jeśli chcesz edytować, to kliknij w te 3 kropeczki po prawej stronie na górze okna dialogowego i wybierz - Edytuj. Dzięki, jakoś nie mogę przyzwyczaić siē do dogomani w nowej odsłonie, najgorzej jest jak korzystam z telefonu :/ Quote
Jo37 Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 9 godzin temu, seramarias napisał: Dziewczyny na razie mam teoretyczne pytanie, czy gdybym opłacała miesięczny koszt pobytu jakiegoś pieska w dt, ktoś byłby gotów podjąć się ogłaszania go, odbierania telefonów, wyboru domu itp? Myślę, e znajdzie się taka osoba. Quote
Anula Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Tola,czy jest możliwość określenia tego pieska ile ma w kłębie i przybliżonej wagi?Może p.Wiesio by mógł podejść do niego i przystawić do nogi? Na tym zdjęciu wydaje się średniakiem (45cm w kłębie) On chyba jest w boksie z dużymi psami. Może udało by się go jakoś zabrać jeszcze. To cytat z postu Toli ze str.981: Pytałam tez o tego niedużego psa z bardzo skołtunioną sierścią, często pojawia się na moich zdjęciach; gdyby go wyczesać, na pewno zyskałby na urodzie, bo charakter ma przyjazny. A tak zaliczy kolejną zimę za kratami, i potem kolejną:( Rozmawiałam z Bogusik o nim i twierdzi,że to jest duży psiak. Quote
elik Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 3 godziny temu, Jo37 napisał: Myślę, e znajdzie się taka osoba. Też tak uważam. Quote
elik Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 13 godzin temu, seramarias napisał: Dzięki, jakoś nie mogę przyzwyczaić siē do dogomani w nowej odsłonie, najgorzej jest jak korzystam z telefonu :/ No nie zrobili nam przysługi. Jak zwykle z resztą. Quote
elik Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Czy ten rudy piesio nie ma przypadkiem jakiejś guli na lewej łopatce? 1 Quote
Bogusik Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 8 godzin temu, Anula napisał: Tola,czy jest możliwość określenia tego pieska ile ma w kłębie i przybliżonej wagi?Może p.Wiesio by mógł podejść do niego i przystawić do nogi? Na tym zdjęciu wydaje się średniakiem (45cm w kłębie) On chyba jest w boksie z dużymi psami. Może udało by się go jakoś zabrać jeszcze. To cytat z postu Toli ze str.981: Pytałam tez o tego niedużego psa z bardzo skołtunioną sierścią, często pojawia się na moich zdjęciach; gdyby go wyczesać, na pewno zyskałby na urodzie, bo charakter ma przyjazny. A tak zaliczy kolejną zimę za kratami, i potem kolejną:( Rozmawiałam z Bogusik o nim i twierdzi,że to jest duży psiak. Otrzymałam takie info od Martuni oraz filmik: Bogusiu, pies ma wpisany 2015 rok urodzenia. Jest spokojny, ma swój świat. Waży ok 15 kg, średniej wielkości . Nie było Wiesia, nic więcej nie mogę zrobić. 2 Quote
Gabi79 Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 33 minuty temu, Bogusik napisał: Otrzymałam takie info od Martuni oraz filmik: Bogusiu, pies ma wpisany 2015 rok urodzenia. Jest spokojny, ma swój świat. Waży ok 15 kg, średniej wielkości . Nie było Wiesia, nic więcej na w mogę zrobić. Ale on ma kołtuny, masakra Quote
b-b Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Ale on ma kołtuny, masakra Straszne:(( To wszystko uczepione pewnie przy każdym ruchu go ciągnie :((( Quote
Jaaga Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 23 godziny temu, Tola napisał: Psiak, o którego pytała Jaaga, ma ok. 5 lat Dzięki Tolu za zdjęcia i filmik. Widac, że jest spokojny i towarzyski. Muszę coś wymysleć, tego spojrzenia nie mozna zapomnieć. 1 1 Quote
Bogusik Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 3 godziny temu, Gabi79 napisał: Ale on ma kołtuny, masakra 1 godzinę temu, b-b napisał: Straszne:(( To wszystko uczepione pewnie przy każdym ruchu go ciągnie :((( No strasznie wygląda biedaczysko :( Przydałby się domowy dt aby pomału go jakoś wyczesywać i choć w części uratować sierść.Ogolony do skóry będzie wyglądał koszmarnie a być może nie da się inaczej....:( Na razie czekamy na sterylizację obu suniek,którym kończy się kwarantanna.Mają zaklepane miejsce u Murki i jeżeli któraś by znalazła dom to wtedy można pomyśleć nad tym biedakiem bo innego dt nie mamy puki co...... 1 3 Quote
Livka Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Dnia 4.03.2020 o 12:47, Livka napisał: Czy ten czarny psiaczek jest jeszcze w schronie bo nie widać go na ostatnich fotkach ? Tego brązusia widziałam , a czarnuszka nie ... Quote
Gabi79 Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 1 minutę temu, Livka napisał: Czy ten czarny psiaczek jest jeszcze w schronie bo nie widać go na ostatnich fotkach ? Tego brązusia widziałam , a czarnuszka nie ... Livko, czyżbyś miała jakiś plan? Quote
Livka Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Przed chwilą, Gabi79 napisał: Livko, czyżbyś miała jakiś plan? Tak tylko pytam z ciekawości, zapadły mi psiaczki w serce. Póki Tobiaszek jest w hoteliku nie mam szans, muszę mierzyć siły na zamiary :( 2 Quote
Gabi79 Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 1 minutę temu, Livka napisał: Tak tylko pytam z ciekawości, zapadły mi psiaczki w serce. Póki Tobiaszek jest w hoteliku nie mam szans, muszę mierzyć siły na zamiary :( Oj, wiem jak to jest. A za Tobiaszka trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts