Tola Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 Nie wiem czy pamiętacie małą przerażoną Sofi z pierwszego boksu, która w styczniu pojechała do Gajowej? Wymagała sporo pracy, bo przez dlugi zcas nie pozwalała nawet do siebie podejść. Ale udało się! Sofi na nowo zaufała człowiekowi, nawet smycz opanowała; można było jej szukać domu! I to też się udało - Sofi niedawno zamieszkała pod Gdynią, w domu ze starszą sunią i kotem. Gajowa bardzo za nią tęskni. 8 Quote
Nesiowata Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 No a ja jak zwykle - bez lajków. Super wieści! Quote
Nesiowata Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Przed chwilą, Nesiowata napisał: No a, ja jak zwykle - bez lajków. Super wieści! Quote
elik Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Fantastyczne wiadomości ocierają łzy po tych złych. Oby tak dalej. Quote
Jaaga Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Suczki nie do poznania, tak się cieszę z ich szczęścia :) Oby więcej było takich szczęściarzy. 1 Quote
Nadziejka Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Calem sercem cala duszyczka radujemy zs szczescia dobrosci bezpieczenstawa Ruduni i wszystkim skiereczkom ktorym sie udalo Niechaj zdrowenko i serce milosci nigdy ich nie opuszcza jesusickuuu jak ja ciesze ze mala rudunia zaopiekowana stokroc stokroc 1 Quote
Nadziejka Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 11 godzin temu, Tola napisał: dubel Toluniu z kramku zakonczonego poslalam wczoraj do naszej Rubiczkowej pieniazki dla rudunia Rubczka Rozliczony 74 zl Dziekuje Serca!Nadziejkowo Na pomoc kotuniowi Rubiczkowi 31.08 ! Quote
Nadziejka Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 kokane serducko iskiereczka przepiekna niezwykla teraz z radoscia pojade do pracy strasznej ...jak uwidzialam ze tyle bieduniow szczesliwych zaopiekowanych Toluniu gdyby Pancia Ruduniowa potrzebowala czegokolwiek pisz mi prosze na pw wszystko co potrzeba dla maluniej spokojnosci dnia wszystkim brzusienkom 1 Quote
Livka Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Dzień dobry :) Podzieliłam Tuptusiowe pieniążki z Cukierenki Livki , gdzie zbieraliśmy na transport. Tuptuś Borysek szybciutko znalazł super dom i pieniędzmi dzieli się z innymi. Dla zamojskich psiaków przeznaczył 100 zł. Poproszę o nr konta :) 3 Quote
Tola Posted September 18, 2020 Author Posted September 18, 2020 Dnia 17.09.2020 o 18:00, Livka napisał: Dzień dobry :) Podzieliłam Tuptusiowe pieniążki z Cukierenki Livki , gdzie zbieraliśmy na transport. Tuptuś Borysek szybciutko znalazł super dom i pieniędzmi dzieli się z innymi. Dla zamojskich psiaków przeznaczył 100 zł. Poproszę o nr konta :) Dnia 17.09.2020 o 18:00, Livka napisał: Dzień dobry :) Podzieliłam Tuptusiowe pieniążki z Cukierenki Livki , gdzie zbieraliśmy na transport. Tuptuś Borysek szybciutko znalazł super dom i pieniędzmi dzieli się z innymi. Dla zamojskich psiaków przeznaczył 100 zł. Poproszę o nr konta :) Pięknie dziękuję Na pewno przydadzą się, bo bardzo chciałabym zmienić życie 3 szczeniaków z podzamojskiej wsi...Po ostatnich tragicznych wydarzeniach mowiłam, że już nigdy więcej, ale jak nie pomóc, jak się widzi tak proszące oczy:( 4 Quote
Nadziejka Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 kruszeczki kokane z calej duszy sciskam za dobry los niechaj niechaj sie uda wszystko Quote
Isiak Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Jesoooo Tola, jakie cudne te maluchy!!!! 1 Quote
elik Posted September 20, 2020 Posted September 20, 2020 Serdecznie zapraszam na bazarek, z którego 40 % będzie na potrzeby zwierzaczków będących pod opieką Fundacji ZEA. Link do bazarku Quote
Tola Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 Dnia 20.09.2020 o 20:35, elik napisał: Serdecznie zapraszam na bazarek, z którego 40 % będzie na potrzeby zwierzaczków będących pod opieką Fundacji ZEA. Link do bazarku Pięknie Eluś dziękuję za pomoc, za serce; sama masz tyle zwierzaków pod opieką, wymagają starań no i funduszy, a wciąż pamiętasz o innych i Quote
Tola Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 Takie rzeczy zadziały się w sobotę na moim osiedlu, nad rzeką, koło której spaceruję od lat z psami :( :(:(. U nas wciąż lepiej utopić, niż wysterylizować:( https://www.tygodnikzamojski.pl/artykul/110004/zamosc-nie-dopuscili-do-utopienia-kociat.html?fbclid=IwA Quote
Tola Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 Dnia 19.09.2020 o 01:24, Nadziejka napisał: kruszeczki kokane z calej duszy sciskam za dobry los niechaj niechaj sie uda wszystko Dnia 19.09.2020 o 01:29, Isiak napisał: Jesoooo Tola, jakie cudne te maluchy!!!! Tak, cudne i chyba uda się zmienić ich los... Jagna zgodziła się przyjąć maluchy, koszt t0 9 zł/doba. Jeśli wszystko pójdzie bez problemów, to w piątek szczeniaki już pojadą, udało się zgrać transport p Maćka (wiózł Reszkę i Bixi do szafirki, jechał wtedy też onek od Dora). Trzymajcie kochane kciuki, żeby było już dobrze, tak niewiele chcemy... . Zrobiłam w międzyczasie OLX na Warszawę; było parę tel, jeden bardzo rozsądny - Jo37 wczoraj zrobiła wizytę no i jedna z dziewczynek ma domek! Problemem jest oczywiście transport do Warszawy, ale jakoś musimy coś znaleźć. Jo37 - bardzo dziękuję, to 3 wizyty w ciągu paru dni, w różnych dzielnicach Przedstawiam dziewczynki Fiolka 1 Quote
Nadziejka Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Najlepszego wszelkiego cudnym maluteczkom trzymamy sciskamy ile sil 2 1 Quote
elik Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 11 godzin temu, Tola napisał: Takie rzeczy zadziały się w sobotę na moim osiedlu, nad rzeką, koło której spaceruję od lat z psami :( :(:(. U nas wciąż lepiej utopić, niż wysterylizować:( https://www.tygodnikzamojski.pl/artykul/110004/zamosc-nie-dopuscili-do-utopienia-kociat.html?fbclid=IwA Jak dobrze, że złapali bestię na gorącym uczynku. Nie wywinie się od kary. Takie przuypadki powinni nagłaśniać w mediach ogólnopolskich, a ni tylko lokalnych. Quote
elik Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 11 godzin temu, Tola napisał: Pięknie Eluś dziękuję za pomoc, za serce; sama masz tyle zwierzaków pod opieką, wymagają starań no i funduszy, a wciąż pamiętasz o innych i Bo wszystkie zwierzątka są nasze Martusiu :) Ps Wydawało mi się, że odpowiadałam a nie widzę tej mojej odpowiedzi. Dziwne. Quote
Jaaga Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 12 godzin temu, Tola napisał: Zrobiłam w międzyczasie OLX na Warszawę; było parę tel, jeden bardzo rozsądny - Jo37 wczoraj zrobiła wizytę no i jedna z dziewczynek ma domek! To która Tolu jedzie już do DS? Quote
Recommended Posts