Anula Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Ten psiak spędza mi sen z powiek.... Tak,ten psiak jest przepiękny,na pewno wyczesany,wykąpany byłby najlepszym przyjacielem i ozdobą każdego domu. Za mało jest nas tu aby skutecznie tym psiakom w szybkim tempie pomagać dlatego tkwią tam. Quote
Sara2011 Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Może ktoś jeszcze??? Takie cuda czekają w zamojskim schronisku... Mi to psiątko bardzo zapadło w serducho, podobne do mojej pierwszej suni. Niestety nie uciułam już deklaracji :(. Quote
Gabi79 Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Mnie wszystkich szkoda, każdy jest cudny i zasługuje na szansę, niestety nie zdecyduję się w tej chwili na wzięcie żadnego z nich. Sarunia i Tigra się zasiedziały. Przepraszam pieski.... Quote
Tola Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Super!! To już mamy cztery psiaczki szczęściaczki, które opuszczą schronisko!!! Ja też poskaczę sobie z radości, 4 psie życia uratowane Anula, Bogusik, AM, Poker - bardzo Wam wszystkim dziękuję, bardzo! Sara201, Gabi791 - Wam tez bardzo dziękuję za chęć pomocy kolejnym zamojskim bezdomniakom, może uda się nastepnym razem. Quote
Tola Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 Dzisiaj rozmawiałam z Bogusik, Alaskan i szafirką, jest już wstępny plan działania - jutro o 11.00 jedziemy z AM do schroniska zarezerwować kolejne psiaki (mam nadzieję, ze jeszcze tam są). Jeśli nie będzie żadnych zmian i problemów, to szafirek przyjedzie po psiaki 7.05. raniutko (wtorek). Prosimy jutro o kciuki! 2 Quote
Anula Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Kciuki już zaciśnięte i jestem myślami z Wami i psiakami. Quote
Tola Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 A teraz jeszcze trochę o psiakach... Ten kudłatek jest faktycznie przesympatyczny, bardzo go żal, widać, z taką sierścią teraz będzie mu bardzo ciężko w schronisku. Wszystkich żal:( Quote
Gabi79 Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 24 minuty temu, Tola napisał: Dzisiaj rozmawiałam z Bogusik, Alaskan i szafirką, jest już wstępny plan działania - jutro o 11.00 jedziemy z AM do schroniska zarezerwować kolejne psiaki (mam nadzieję, ze jeszcze tam są). Jeśli nie będzie żadnych zmian i problemów, to szafirek przyjedzie po psiaki 7.05. raniutko (wtorek). Prosimy jutro o kciuki! Wspaniale!!! Które psiaczki opuszczą schronisko? Bo trochę się pogubiłam Quote
Tola Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 Te dwa psiaki są średniej wielkości, ciemniejszy trochę drobniejszy; oba sympatyczne, przyjazne. Quote
Tola Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 6 minut temu, Gabi79 napisał: Wspaniale!!! Które psiaczki opuszczą schronisko? Bo trochę się pogubiłam Jeżeli się uda , to ze schroniska wyjadą te psiaki: 1 Quote
Tola Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 Jutro postaram się wypytać o tego psiaczka, w jakim jest wieku...on chyba starszy, cięzko mu będzie... 1 Quote
Bogusik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Dzisiaj rozmawiałam z Bogusik, Alaskan i szafirką, jest już wstępny plan działania - jutro o 11.00 jedziemy z AM do schroniska zarezerwować kolejne psiaki (mam nadzieję, ze jeszcze tam są). Jeśli nie będzie żadnych zmian i problemów, to szafirek przyjedzie po psiaki 7.05. raniutko (wtorek). Prosimy jutro o kciuki! Mocno zaciskam kciuki i jutro będę czekać na wiadomości,czy psiaki są i udało się je zarezerwować. Quote
Alaskan malamutte Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 3 godziny temu, Anula napisał: Tak,ten psiak jest przepiękny,na pewno wyczesany,wykąpany byłby najlepszym przyjacielem i ozdobą każdego domu. Za mało jest nas tu aby skutecznie tym psiakom w szybkim tempie pomagać dlatego tkwią tam. Anulko, bardzo intensywnie myślę, jak mu pomóc....Jutro mu powiemm, aby poczekal chwilkę... 1 Quote
Bogusik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 15 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Anulko, bardzo intensywnie myślę, jak mu pomóc....Jutro mu powiemm, aby poczekal chwilkę... Asiu i szepnij też temu w naszym imieniu,że jeżeli nie teraz,to następnym razem postaramy się mu pomóc....Biedak też mi nie wychodzi z głowy..... Quote
Alaskan malamutte Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 32 minuty temu, Bogusik napisał: Asiu i szepnij też temu w naszym imieniu,że jeżeli nie teraz,to następnym razem postaramy się mu pomóc....Biedak też mi nie wychodzi z głowy..... Szepnę Boguniu....Ale może jeszcze cos sie wyklaruje...Takie cudo zostanie..ech..... Quote
Bogusik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Szepnę Boguniu....Ale może jeszcze cos sie wyklaruje...Takie cudo zostanie..ech..... Dziękuję Asiu i trzymam kciuki,aby się wyklarowało coś jeszcze dla tego psiunia! Quote
Alaskan malamutte Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Mam obiecane miejsce dla kudłacza u Murki, ale musimy poczekać..... 4 1 Quote
Jaaga Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Same śliczności, super że cztery opuszczą schronisko. Quote
Tola Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 4 godziny temu, Jaaga napisał: Same śliczności, super że cztery opuszczą schronisko. Ze schroniska wyjedzie jednak 6 psiaków Własnie wróciłyśmy z Alaskan ze schroniska; jechałam z myślą, że wypytam o białą młodziutka sunię, ale nie było jej już w boksie, wczoraj została wydana. Ponieważ nie potrafiłyśmy z Alaskan wybrać między tymi 2 psiakami, bo wtedy jeden musiałby zostać sam na wybiegu, zabieramy oba, szafirka wyraziła zgodę, pięknie Haniu dziękujemy:) 2 1 Quote
Tola Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 Kolejna bardzo dobra informacja dotyczy transportu - psiaki wyjezdzają w sobotę do Katowic i jest to transport gratis - zabierze je pracownik schroniska, który jedzie do Czech:). Z Katowic psy odbierze szafirek, kochana Havanka obiecała zrobic bazarek transportowy:) 1 1 Quote
Nesiowata Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 3 minuty temu, Tola napisał: Kolejna bardzo dobra informacja dotyczy transportu - psiaki wyjezdzają w sobotę do Katowic i jest to transport gratis - zabierze je pracownik schroniska, który jedzie do Czech:). Z Katowic psy odbierze szafirek, kochana Havanka obiecała zrobic bazarek transportowy:) Coraz lepsze wiadomości! 1 Quote
Tola Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 W sobotę ze schroniska wyjadą: pod opiekę Anuli i Bogusik piesek jasny sunia walijka Frędzel Pod opiekę Alaskan i Tola: jamnikowaty piesek ciemny piesek mała Freska 1 Quote
konfirm31 Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 16 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Mam obiecane miejsce dla kudłacza u Murki, ale musimy poczekać..... :) Duży i piękny. Trzymam kciuki za szybki wyjazd do hoteliku :) Quote
Tola Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 3 minuty temu, konfirm31 napisał: :) Duży i piękny. Trzymam kciuki za szybki wyjazd do hoteliku :) Psiak musi niestety poczekać; szkoda, bo jest w wielkiej potrzebie, ma chorą łapę:( Quote
Recommended Posts