Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Ten psiak spędza mi sen z powiek....

IMGP8379.JPG

Tak,ten psiak jest przepiękny,na pewno wyczesany,wykąpany byłby najlepszym przyjacielem i ozdobą każdego domu.

Za mało jest nas tu aby skutecznie tym psiakom w szybkim tempie pomagać dlatego tkwią tam.

Posted
2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Może ktoś jeszcze??? Takie cuda czekają w zamojskim schronisku...modlacy-sie-emotikon-ruchomy-obrazek-0019

Mi to psiątko bardzo zapadło w serducho, podobne do mojej pierwszej suni. Niestety nie uciułam już deklaracji :(.

ogr.JPG.7cf26d2f87acfe038791e7bc82e36b31.JPG

Posted

Mnie wszystkich szkoda, każdy jest cudny i zasługuje na szansę, niestety nie zdecyduję się w tej chwili na wzięcie żadnego z nich.

Sarunia i Tigra się zasiedziały.

Przepraszam pieski....

Posted
4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Super!! To już mamy cztery psiaczki szczęściaczki, które opuszczą schronisko!!!skaczacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0004

skaczacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0004 skaczacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0004 skaczacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0004

Ja też poskaczę sobie z radości, 4 psie życia uratowane skaczacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0004

Anula, Bogusik, AM, Poker - bardzo Wam wszystkim dziękuję, bardzo!

Sara201, Gabi791 - Wam tez bardzo dziękuję za chęć pomocy kolejnym zamojskim bezdomniakom, może uda się nastepnym razem.

dziekuje-ruchomy-obrazek-0025
Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Bogusik, Alaskan i szafirką, jest już wstępny plan działania - jutro o 11.00 jedziemy z AM do schroniska zarezerwować kolejne psiaki (mam nadzieję, ze jeszcze tam są).

Jeśli nie będzie żadnych zmian i  problemów, to szafirek przyjedzie po psiaki 7.05. raniutko (wtorek).

Prosimy jutro o kciuki!

• Upvote 2
Posted

A teraz jeszcze trochę o psiakach...

Ten kudłatek jest faktycznie przesympatyczny, bardzo go żal, widać,  z taką sierścią teraz będzie mu bardzo ciężko w schronisku. 

Wszystkich żal:(

IMGP8379.JPG

IMGP8362.JPG

Posted
24 minuty temu, Tola napisał:

Dzisiaj rozmawiałam z Bogusik, Alaskan i szafirką, jest już wstępny plan działania - jutro o 11.00 jedziemy z AM do schroniska zarezerwować kolejne psiaki (mam nadzieję, ze jeszcze tam są).

Jeśli nie będzie żadnych zmian i  problemów, to szafirek przyjedzie po psiaki 7.05. raniutko (wtorek).

Prosimy jutro o kciuki!

Wspaniale!!!

Które psiaczki opuszczą schronisko?

Bo trochę się pogubiłam

Posted
6 minut temu, Gabi79 napisał:

Wspaniale!!!

Które psiaczki opuszczą schronisko?

Bo trochę się pogubiłam

Jeżeli się uda , to ze schroniska wyjadą te psiaki:

IMGP8294.JPG

IMGP8311.JPG

IMGP8365.JPG

IMGP8323.JPG

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Prosimy jutro o kciuki!

Mocno zaciskam kciuki i jutro będę czekać na wiadomości,czy psiaki są i udało się je zarezerwować.

Posted
3 godziny temu, Anula napisał:

Tak,ten psiak jest przepiękny,na pewno wyczesany,wykąpany byłby najlepszym przyjacielem i ozdobą każdego domu.

Za mało jest nas tu aby skutecznie tym psiakom w szybkim tempie pomagać dlatego tkwią tam.

Anulko, bardzo intensywnie myślę, jak mu pomóc....Jutro mu powiemm, aby poczekal chwilkę...

• Upvote 1
Posted
15 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Anulko, bardzo intensywnie myślę, jak mu pomóc....Jutro mu powiemm, aby poczekal chwilkę...

Asiu i szepnij też temu w naszym imieniu,że jeżeli nie teraz,to następnym razem postaramy się mu pomóc....Biedak też mi nie wychodzi z głowy.....

ogr.JPG

Posted
32 minuty temu, Bogusik napisał:

Asiu i szepnij też temu w naszym imieniu,że jeżeli nie teraz,to następnym razem postaramy się mu pomóc....Biedak też mi nie wychodzi z głowy.....

Szepnę Boguniu....Ale może jeszcze cos sie wyklaruje...Takie cudo zostanie..ech.....

Posted
7 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Szepnę Boguniu....Ale może jeszcze cos sie wyklaruje...Takie cudo zostanie..ech.....

Dziękuję Asiu i trzymam kciuki,aby się wyklarowało coś jeszcze dla tego psiunia!

Posted
4 godziny temu, Jaaga napisał:

Same śliczności, super że cztery opuszczą schronisko.

Ze schroniska wyjedzie jednak 6 psiaków skaczacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0004 skaczacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0004 skaczacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0004

Własnie wróciłyśmy z Alaskan ze schroniska; jechałam z myślą, że wypytam o  białą młodziutka sunię, ale nie było jej już w boksie, wczoraj została wydana.

Ponieważ nie potrafiłyśmy z Alaskan wybrać między tymi 2 psiakami, bo wtedy jeden musiałby zostać sam na wybiegu, zabieramy oba, szafirka wyraziła zgodę, pięknie Haniu dziękujemy:)IMGP8301.JPG.15907fe6a3dcfb2e59fbf2b9f76be615.JPG

IMGP8299.JPG

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Kolejna bardzo dobra informacja dotyczy transportu - psiaki wyjezdzają w sobotę do Katowic i jest to transport gratis - zabierze je pracownik schroniska, który jedzie do Czech:).

Z Katowic psy odbierze szafirek, kochana Havanka obiecała zrobic bazarek transportowy:)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
3 minuty temu, Tola napisał:

Kolejna bardzo dobra informacja dotyczy transportu - psiaki wyjezdzają w sobotę do Katowic i jest to transport gratis - zabierze je pracownik schroniska, który jedzie do Czech:).

Z Katowic psy odbierze szafirek, kochana Havanka obiecała zrobic bazarek transportowy:)

Coraz lepsze wiadomości!

• Like 1
Posted
taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0058

W sobotę  ze schroniska wyjadą:

pod opiekę Anuli i Bogusik

piesek jasny

IMGP8294.JPG

sunia walijka

IMGP8313.JPG

Frędzel

IMGP8365.JPG

Pod opiekę Alaskan i Tola:

IMGP8323.JPG

jamnikowaty piesek

IMGP8301.JPG

ciemny piesek

IMGP8304.JPG

mała Freska

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, konfirm31 napisał:

:) Duży i piękny. Trzymam kciuki za szybki wyjazd do hoteliku :) 

Psiak musi niestety poczekać; szkoda, bo jest w wielkiej potrzebie, ma chorą łapę:(