Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczki z boksów ogólnych

Nieduża, przesympatyczna  sunia w typie terierka walijskiego.

Mała cały czas kręciła dupcią, zwracała na siebie uwagę, biegła za nami wzdłuż siatki:(

IMGP8311.JPG

IMGP8312.JPG

IMGP8313.JPG

IMGP8322.JPG

IMGP8325.JPG

Posted

Młodziutka, nieduża suczka, bardzo przyazna, wygląda jak wyrośnięty szczeniak, ale pracownik mówi, ze to dorosła sunia, po sterylizacji

IMGP8314.JPG

IMGP8318.JPG

IMGP8319.JPG

IMGP8332.JPG

Posted

Nowa suczka w typie ONIMGP8316.JPG

IMGP8333.JPG

Mała sunia, w ubiegłym roku zaraz po sterylizacji miala szansę opuścić schron i jechać do szafirki, ale była bardzo wycofana no i została.

Teraz jest o wiele lepiej, daje się już pracownikowi brać na ręce, ale  w stosunku do obcych nadal jest bojaźliwa.

IMGP8315.JPG

IMGP8323.JPG

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Na razie, po rozmowie z Bogusik,  zarezerwowałam terierkę.

Może jeszcze komuś się uda wyjść i zobaczyć piękno wiosny...

Martuniu,jeżeli jeszcze ktoś się zdecyduje pomóc któremuś z tych psiaków i szykował by się większy transport,to jeszcze byśmy wzięły "Frędzla" Dzisiaj rano zanim z Tobą rozmawiałam, podjęłyśmy z Anulą decyzję,że pomożemy malutkiej suni z Miedar.Jest już zarezerwowana i 02.05 wyruszy do Hani.Bez konkretnych stałych deklaracji,to trzy psiaki jeszcze jesteśmy w stanie udźwignąć,ale niestety nie więcej :(

• Like 1
Posted
19 minut temu, Bogusik napisał:

Martuniu,jeżeli jeszcze ktoś się zdecyduje pomóc któremuś z tych psiaków i szykował by się większy transport,to jeszcze byśmy wzięły "Frędzla"

Chciałabym wziąć pod opiekę malutką Freskę, obiecałam jej to, jak zabierałam Nelcię..O ile będzie miejsce u Szafirki..

IMGP8323.JPG

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
5 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Chciałabym wziąć pod opiekę malutką Freskę, obiecałam jej to, jak zabierałam Nelcię..O ile będzie miejsce u Szafirki..

IMGP8323.JPG

Było by wspaniale! :) Może jeszcze ktoś dołączy z chęcią wzięcia pod opiekę któregoś z tych bidulek....Tu chodzi o duże koszty transportu,a także masę kilometrów,które kierowca musi pokonać.

Posted

Ten piesek jest cudny w typie PONa.Jest zapewne średniakiem.Bardzo podobny do naszego tymczasika Aleksa.Po co ja tu weszłam na wątek?Chyba tylko po to aby mieć złamane serce i dręczone,pełne niepokoju myśli.

IMGP8309.JPG

IMGP8297.JPG

Posted
15 minut temu, Poker napisał:

Anula , mogę wziąć do nas tę małą czarną od ewu . Czy wtedy weźmiecie  powyższego biedaka pod swoje

skrzydła ?

Już miałam zakładać Kofi wątek ale się wstrzymam.Ja jestem za tak tylko muszę porozmawiać z Bogusik.Na razie nie odbiera telefonu.Dam znać.

Posted
24 minuty temu, Poker napisał:

Anula , mogę wziąć do nas tę małą czarną od ewu . Czy wtedy weźmiecie  powyższego biedaka pod swoje

skrzydła ?

Rozmawiałam z Bogusią i oczywiście niech Kofi jedzie do Ciebie.Będzie miała cudny DT.A my pomyślimy nad trzema psiaczkami z tego wątku.Wieczorem będzie być może więcej wiadomości.Teraz muszę zawiadomić szafirkę a Ty zawiadomić ewu o decyzji bo ewu dogrywa transport na 02.05.

• Like 2
Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Rozmawiałam z Bogusią i oczywiście niech Kofi jedzie do Ciebie.Będzie miała cudny DT.A my pomyślimy nad trzema psiaczkami z tego wątku.Wieczorem będzie być może więcej wiadomości.Teraz muszę zawiadomić szafirkę a Ty zawiadomić ewu o decyzji bo ewu dogrywa transport na 02.05.

Super!! To już mamy cztery psiaczki szczęściaczki, które opuszczą schronisko!!!skaczacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0004

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

Ty zawiadomić ewu o decyzji bo ewu dogrywa transport na 02.05.

Transport na 2.05. jest potrzebny dla Duszka więc b.z. :)