Tola Posted April 27, 2019 Author Posted April 27, 2019 Nowy, nieduży piesek, jeszcze przestraszny, niepewny Quote
Tyśka) Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 9 minut temu, Tola napisał: O rany... chyba ktoś zlikwidował psuedo... bo po okolicach Zamościa chodzi TAKI jeden wielki kołtun... Podobieństwo spore. Quote
Tola Posted April 27, 2019 Author Posted April 27, 2019 Suczki z boksów ogólnych Nieduża, przesympatyczna sunia w typie terierka walijskiego. Mała cały czas kręciła dupcią, zwracała na siebie uwagę, biegła za nami wzdłuż siatki:( Quote
Tola Posted April 27, 2019 Author Posted April 27, 2019 Młodziutka, nieduża suczka, bardzo przyazna, wygląda jak wyrośnięty szczeniak, ale pracownik mówi, ze to dorosła sunia, po sterylizacji Quote
Tola Posted April 27, 2019 Author Posted April 27, 2019 Nowa suczka w typie ON Mała sunia, w ubiegłym roku zaraz po sterylizacji miala szansę opuścić schron i jechać do szafirki, ale była bardzo wycofana no i została. Teraz jest o wiele lepiej, daje się już pracownikowi brać na ręce, ale w stosunku do obcych nadal jest bojaźliwa. Quote
Tola Posted April 27, 2019 Author Posted April 27, 2019 Bardzo przyjazna, młoda suczka, kiedyś skała na siatę, domagała się dotyku, uwagi, teraz tylko stoi i patrzy :( Quote
Tola Posted April 27, 2019 Author Posted April 27, 2019 Na razie, po rozmowie z Bogusik, zarezerwowałam terierkę. Może jeszcze komuś się uda wyjść i zobaczyć piękno wiosny... Quote
Bogusik Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 1 minutę temu, Tola napisał: Na razie, po rozmowie z Bogusik, zarezerwowałam terierkę. Może jeszcze komuś się uda wyjść i zobaczyć piękno wiosny... Martuniu,jeżeli jeszcze ktoś się zdecyduje pomóc któremuś z tych psiaków i szykował by się większy transport,to jeszcze byśmy wzięły "Frędzla" Dzisiaj rano zanim z Tobą rozmawiałam, podjęłyśmy z Anulą decyzję,że pomożemy malutkiej suni z Miedar.Jest już zarezerwowana i 02.05 wyruszy do Hani.Bez konkretnych stałych deklaracji,to trzy psiaki jeszcze jesteśmy w stanie udźwignąć,ale niestety nie więcej :( 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 19 minut temu, Bogusik napisał: Martuniu,jeżeli jeszcze ktoś się zdecyduje pomóc któremuś z tych psiaków i szykował by się większy transport,to jeszcze byśmy wzięły "Frędzla" Chciałabym wziąć pod opiekę malutką Freskę, obiecałam jej to, jak zabierałam Nelcię..O ile będzie miejsce u Szafirki.. 1 1 Quote
Bogusik Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 5 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Chciałabym wziąć pod opiekę malutką Freskę, obiecałam jej to, jak zabierałam Nelcię..O ile będzie miejsce u Szafirki.. Było by wspaniale! :) Może jeszcze ktoś dołączy z chęcią wzięcia pod opiekę któregoś z tych bidulek....Tu chodzi o duże koszty transportu,a także masę kilometrów,które kierowca musi pokonać. Quote
Bogusik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Jeszcze ten psiak nie daje mi spokoju....Czy on jest duży? Quote
Anula Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Ten piesek jest cudny w typie PONa.Jest zapewne średniakiem.Bardzo podobny do naszego tymczasika Aleksa.Po co ja tu weszłam na wątek?Chyba tylko po to aby mieć złamane serce i dręczone,pełne niepokoju myśli. Quote
Poker Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Anula , mogę wziąć do nas tę małą czarną od ewu . Czy wtedy weźmiecie powyższego biedaka pod swoje skrzydła ? 1 1 Quote
Anula Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 15 minut temu, Poker napisał: Anula , mogę wziąć do nas tę małą czarną od ewu . Czy wtedy weźmiecie powyższego biedaka pod swoje skrzydła ? Już miałam zakładać Kofi wątek ale się wstrzymam.Ja jestem za tak tylko muszę porozmawiać z Bogusik.Na razie nie odbiera telefonu.Dam znać. Quote
Anula Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 24 minuty temu, Poker napisał: Anula , mogę wziąć do nas tę małą czarną od ewu . Czy wtedy weźmiecie powyższego biedaka pod swoje skrzydła ? Rozmawiałam z Bogusią i oczywiście niech Kofi jedzie do Ciebie.Będzie miała cudny DT.A my pomyślimy nad trzema psiaczkami z tego wątku.Wieczorem będzie być może więcej wiadomości.Teraz muszę zawiadomić szafirkę a Ty zawiadomić ewu o decyzji bo ewu dogrywa transport na 02.05. 2 Quote
Poker Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Zaraz dam znać ewu. Miałam odpocząć od deteowania, ale jakoś trudno nam . 2 2 Quote
Alaskan malamutte Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 godzinę temu, Anula napisał: Rozmawiałam z Bogusią i oczywiście niech Kofi jedzie do Ciebie.Będzie miała cudny DT.A my pomyślimy nad trzema psiaczkami z tego wątku.Wieczorem będzie być może więcej wiadomości.Teraz muszę zawiadomić szafirkę a Ty zawiadomić ewu o decyzji bo ewu dogrywa transport na 02.05. Super!! To już mamy cztery psiaczki szczęściaczki, które opuszczą schronisko!!! Quote
Alaskan malamutte Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Może ktoś jeszcze??? Takie cuda czekają w zamojskim schronisku... Quote
elik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 2 godziny temu, Anula napisał: Ty zawiadomić ewu o decyzji bo ewu dogrywa transport na 02.05. Transport na 2.05. jest potrzebny dla Duszka więc b.z. :) Quote
Alaskan malamutte Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Ten psiak spędza mi sen z powiek.... Quote
Recommended Posts