Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Havanka napisał:

Wieczorem zrobię mu kilka ogłoszeń. Miejmy nadzieję,że  szybko znajdzie nowy domek.

Eluś mam wyróżnione do 28.05. ogłoszenie na OLX dla suni, która jest już w DS. Jeśli podrzucisz mi tekst, to wybiorę zdjęcia i z Twoim tekstem wstawię w miejsce tamtej suni.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Eluś mam wyróżnione do 28.05. ogłoszenie na OLX dla suni, która jest już w DS. Jeśli podrzucisz mi tekst, to wybiorę zdjęcia i z Twoim tekstem wstawię w miejsce tamtej suni.

Elu, bardzo Ci dziękuję!

serce-ruchomy-obrazek-0861
Posted
26 minut temu, Tola napisał:

Elu, bardzo Ci dziękuję!

serce-ruchomy-obrazek-0861

Nie ma za co Martusiu :)   Oby maluszek jak najszybciej znalazł dobry dom, to będziemy się razem cieszyć :)

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Elu, super ! Bardzo dziekuję, tylko teraz nie dam rady napisać tekst do ogłoszenia. Dopiero wieczorem będę miała czas.

Posted
15 minut temu, Havanka napisał:

Elu, super ! Bardzo dziekuję, tylko teraz nie dam rady napisać tekst do ogłoszenia. Dopiero wieczorem będę miała czas.

A zrobisz kochana dwie nieco różne wersje, żeby któregoś ogłoszenia nam nie wycofali ?

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

A zrobisz kochana dwie nieco różne wersje, żeby któregoś ogłoszenia nam nie wycofali ?

Spróbuję. Jedno wyślę Ci na pw do wyróżnienia. Tola prosiła na Kraków. Ja zrobię dla siebie drugi tekst na Warszawę, ok?

Posted
2 godziny temu, Havanka napisał:

Spróbuję. Jedno wyślę Ci na pw do wyróżnienia. Tola prosiła na Kraków. Ja zrobię dla siebie drugi tekst na Warszawę, ok?

Oczywiście ok :)

Mam już Twój tekst. Jest super. Ładuję zdjęcia na dysk i do 10 minut ogłoszenie będzie gotowe.

Posted
8 godzin temu, Havanka napisał:

6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Tolu, wieczorem wstawię na Wrocław i może jeszcze Lublin? Ja myślisz?

3 godziny temu, Havanka napisał:

58 minut temu, elik napisał:

Oczywiście ok :)

Mam już Twój tekst. Jest super. Ładuję zdjęcia na dysk i do 10 minut ogłoszenie będzie gotowe.

46 minut temu, elik napisał:

Ogłoszenie na Kraków wyróżnione do 28.05.

Wyczyściłam statystyki, ale nie da się wyzerować ilości obserwujących. Teraz jest 106 i tą liczbę trzeba będzie odejmować, żeby wiedzieć ilu obserwatorów ma Loluś.

https://www.olx.pl/oferta/sliczny-lolek-szuka-fajnej-rodziny-na-stale-CID103-IDzGClw.html

Lolek.png.e5ef2bb34ced89db0a39afb035ae4ccd.png

Dziękuję Wam kochane za pomoc, ogłoszenie bardzo ładne, oby malec szybko znalazł dom!

Alaskan - może być i na Lublin, chociaż dawno ie wydawałam tu żadnego zwierzaka.