elik Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Przed chwilą, Nadziejka napisał: o matko jak cudnie jak cudnie ! Hi, hi, hi a nie mówiłam :) Nadziejeczko, ja też się cieszę :) Quote
Nadziejka Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Nadziejkowy sercem pisany kolejny kramcik dzis wyczarowalalm! zapraszam Dobredzuszki zapraszam po roznosci do 16 marca Dla zamojskich biedunow roznosci przydasie wszelasie-Zapraszam Dobreduszki do 16 marca godz 24.00 Quote
Nadziejka Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 A ciociuniu bede wiesci prawda beda beda od kochaniutkiego beda? 21 minut temu, Tola napisał: Mam wieści od Kasi, u której był slepaczek po zabraniu ze schronu, że piesio wczoraj pojechał do swojego nowego domu w Lublinie. Quote
b-b Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Wspaniale,że udał się chłopakowi zawojować kogoś sercem tu na miejscu:) Quote
Olena84 Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Dnia 1.03.2019 o 18:03, Tola napisał: Rozumiem, dziękuję za chec pomocy, może kolejnym razem się uda. Będę wspierać psiaki które wyjechały chociaż 1 Quote
Tola Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 14 minut temu, Olena84 napisał: Będę wspierać psiaki które wyjechały chociaż Bardzo dziękujemy:) Jak będę w schronie to postaram się coś dowiedzieć o tych psiakach... Quote
Poker Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Niesamowite, tak szybko DS się znalazł? Bardzo się cieszę. Quote
Tola Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 45 minut temu, Poker napisał: Niesamowite, tak szybko DS się znalazł? Bardzo się cieszę. Podobno z OLX ktos się zgłosił, nic więcej nie wiem. Quote
Tola Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 9 godzin temu, Nadziejka napisał: A ciociuniu bede wiesci prawda beda beda od kochaniutkiego beda? Jak tylko coś będę wiedziała, na pewno tutaj napiszę:) Quote
Tyśka) Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Podobno z OLX ktos się zgłosił, nic więcej nie wiem. Tak, p. Kasia zadzwoniła parę dni temu z mojego ogłoszenia na olx. :) A to było tak: Pani wypatrzyła Misia na OLX, jeszcze jak miał ogłoszenie na Lublin (potem przeniosłam na W-wę). I tak zobaczyła, że chwyciła za telefon :) Następnie wypełniła ankietę przed/a, przeprowadziła kilka rozmów z p. Kasią i się umówiły spotkanie zapoznawcze w sobotę. :) Nic nie mówiłam, żeby nie zapeszyć. Pani z Holandii zrozumiała, że super rajski domek szykuje się w Lublinie, ale powiedziała że tak czy tak opłaci psiakowi wizytę u okulisty. Wczoraj Misiulek pojechał, Rodzina podobno wymarzona, taka że od razu Misio przylgnął sercem do nowej Pani, szedł z nią na smyczy niczym szkolony pies i jak pojechali to Pani Kasia wciąż czuła ciepło, które emanowało od tej Osoby :) Domek taki naprawdę z marzeń-marzeń :) Misiek od razu to wiedział. Tyle wiem, dzisiaj byłam poza zasięgiem, więc nie wiem nic nowego, ale myślę, że można już się cieszyć. Misio w schronisku: I po tym jak wpakował się do auta swojej Rodziny :)) 6 1 Quote
Tyśka) Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Niestety, radość była przedwczesna. Nie wiadomo już jak sprawdzać ludzi - Państwo dzisiaj zadzwonili do Kasi, że jutro odwiozą Misia. Powód? Pies nie jest przystosowany do bloku, w ich opinii Rudy Miś potrzebuje przestrzeni i ogrodu, bo na smyczy nie chce zrobić koo, zawsze po spacerze to robi. :( Zostawię to bez komentarza... dobrze, że wraca do miejsca, które zna. Quote
Jolanta08 Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Postawę Państwa zostawiam bez komentarza by nie sypać inwektywami. Quote
Tyśka) Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 4 minuty temu, Jolanta08 napisał: Postawę Państwa zostawiam bez komentarza by nie sypać inwektywami. Dobrze, że moje ogłoszenie wciąż wisi... Quote
Nadziejka Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 ...wzieli ... nie przypasowal sie biedunio ... oddali ... a moze by tak tych ludzi kiedy do jakigos wstretnego domu staruchow czarownic ...bez ostrzezenia a mzoe ich oddadza dzieci wlasne .... Panstwo sobie beda mogli wtedy sadzic ...kooo ..swoje wlasne oczywiscie...jeno w jednym miejscu takim gdzie akurat sie beda znajdowac ..a moze i pod siebie hmmm a ...jak stwardnieje-beda modgli lepic z nudow ...zwierzuntka lepic na ten p[rzyklad .. koszmra koszmar i koszmarnosc i podlosc nad podlosci to nie kilo cukru ..ze tak przezucac sobie pozwalaja hanba 1 Quote
Anula Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Na szczęście maluszek miał gdzie wrócić.Sądzę,że znajdzie domek i to domek z bajki. Quote
Havanka Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Przeczytałam o pechu Misia. Szkoda, ze pani tak szybko z niego zrezygnowała i nie dała mu czasu. Biedny, już pierwszego dnia, przylgnął do swej pani, jak pisze Tysia. Kolejny raz zawiódł go człowiek. W końcu jednak musi się udać ! Quote
Tola Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 Życzę Misiowi wspaniałego domu, na pewno się uda! Afra vel Carmen, zabrana z zamojskiego schroniska w 2011 roku w strasznym stanie, (była przeraźliwie wychudzona). Suczka nadal ma sie bardzo dobrze, nadal urzeka domowników cudownym charakterem. 4 Quote
nulka07 Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 49 minut temu, Tola napisał: Życzę Misiowi wspaniałego domu, na pewno się uda! Afra vel Carmen, zabrana z zamojskiego schroniska w 2011 roku w strasznym stanie, (była przeraźliwie wychudzona). Suczka nadal ma sie bardzo dobrze, nadal urzeka domowników cudownym charakterem. Cudna i taka podobna do naszych pręgusów.) Quote
Tyśka) Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Pamiętam Carmen, to była jedna z pierwszych suń, o.ktorej czytałam na dogomanii :) niech się jej wiedzie. Misiaczek już u Kasi Quote
Recommended Posts