elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Dzisiaj mógłby być zabrany na razie do lecznicy, gdzie byłby do piątku. Lecznicę zapłaci agat21 i wielkie dzięki Jej za to. W sobotę mógłby pojechać do jaaga tylko potrzebne są deklaracje. Quote
Aldrumka Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 15 minut temu, elik napisał: Dzisiaj mógłby być zabrany na razie do lecznicy, gdzie byłby do piątku. Lecznicę zapłaci agat21 i wielkie dzięki Jej za to. W sobotę mógłby pojechać do jaaga tylko potrzebne są deklaracje. na razie są takie kado 30 zł jankamalpa 10 zł Jo 37 (z wątku staruszków) 10 zł i ja moge dac 20 zł Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 1 minutę temu, Aldrumka napisał: na razie są takie kado 30 zł jankamalpa 10 zł Jo 37 (z wątku staruszków) 10 zł i ja moge dac 20 zł Aldrumko kochana wielkie dzięki, ogromne dzięki dla Ciebie i wszystkich deklarujących! Quote
Olena84 Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Dzisiaj o 11-tej Kasia z fb ma dzwonić i zarezerwować naszego zrezygnowanego śleputeczka. Agat21 podtrzymuje swoją propozycję zabrania piesia ze schronu i przetrzymanie go do wyjazdu w jakiejś lecznicy. Dzisiaj założę tamu biedaczkowi wątek, choć nie powinnam, bo mam już i tak za wiele spraw z dogo na głowie, ale jak mus, to mus. mdk8 obiecała, że jak wyda syna za żonę, to przejmie prowadzenie wątku. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Synku :) Bardzo serdecznie proszę o deklaracje dla tego biedaka. Jego życie leży w Waszych rękach i sercach. To nie slogan. To najprawdziwsza prawda. Chociaż po 5, czy 10 złociszków może uratować tego umęczonego, zrezygnowanego psiaka. Biedny piesek, pomogę jakoś ale muszę pomyśleć czy stale czy jednorazowo Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 4 minuty temu, Olena84 napisał: Biedny piesek, pomogę jakoś ale muszę pomyśleć czy stale czy jednorazowo Dziękuję ogromnie i bardzo proszę chociaż kilka złotych, ale stałej, bo od tego czy zbierzemy pełny koszt deklaracji zależy, czy będzie przyjęty do hoteliku. Musimy uzbierać przed wyjazdem :( Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Na chwilę obecną takie mamy deklaracje. Zakładam wątek i myślę, że resztę dozbieramy. 2 Quote
Jaaga Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 46 minut temu, elik napisał: Na chwilę obecną takie mamy deklaracje. Zakładam wątek i myślę, że resztę dozbieramy. Elik, nie wiem, czy Jo37 podtrzyma deklarację, bo przecież wzięła własnie wczoraj na swoje utrzymanie tą czarną sunie z kręconym włosem. Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 3 minuty temu, Jaaga napisał: Elik, nie wiem, czy Jo37 podtrzyma deklarację, bo przecież wzięła własnie wczoraj na swoje utrzymanie tą czarną sunie z kręconym włosem. Bywa na wątku więc się wypowie :) Sana nie mogę nie brać pod uwagę Jej deklaracji. Ja mam piesionka na BDT i dwa psy w hotelikach. Ten będzie trzeci + deklaracje na inne psiaki w hotelach :) Quote
jankamałpa Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 2 minuty temu, elik napisał: Bywa na wątku więc się wypowie :) Sana nie mogę nie brać pod uwagę Jej deklaracji. Ja mam piesionka na BDT i dwa psy w hotelikach. Ten będzie trzeci + deklaracje na inne psiaki w hotelach :) Ja przeczytałam w ktorymś poście , że Tola deklaruje dla któregoś ślepaczka wpłaty z wątku staruszków, ale nie wiem o którego ślepaczka chodziło :( Quote
Jaaga Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 19 minut temu, jankamałpa napisał: Ja przeczytałam w ktorymś poście , że Tola deklaruje dla któregoś ślepaczka wpłaty z wątku staruszków, ale nie wiem o którego ślepaczka chodziło :( O tego właśnie, tylko jest to dotychczas zebrana kwota jednorazowa, więc raczej trzeba liczyć sie z tym, ze bedzie przeznaczona na potrzebne badania czy ew. leczenie. Choć oczywiście może po zabraniu ze schroniska do przychodni okaże się, że nie jest tak źle, jak wydaje się "na oko". Quote
zachary Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 A ten ślepy smutas w jakim jest wieku mniej więcej?. Ile kosztuje jego hotelowanie miesięcznie?. Quote
Nesiowata Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Poproszę konto - 20 zł jednorazowo. Quote
Jaaga Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 19 minut temu, zachary napisał: A ten ślepy smutas w jakim jest wieku mniej więcej?. Ile kosztuje jego hotelowanie miesięcznie?. Dziś ma zostać zabrany ze schroniska do przychodni, więc wtedy z ksiażeczki będzie wiadomo w jakim jest wieku i pewnie wstępnie w jakim stanie. Do nas do domu może przyjechać za 12 zł dziennie, czyli ok. 360 zł na miesiac z jedzeniem. Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 8 minut temu, jankamałpa napisał: Ja przeczytałam w ktorymś poście , że Tola deklaruje dla któregoś ślepaczka wpłaty z wątku staruszków, ale nie wiem o którego ślepaczka chodziło :( Były dwa niewidome pieski. Jeden już jest poza schronem. Drugi to ten z mojego postu powyżej. Jeśli deklarowałaś wpłaty to właśnie na tego pieska. Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 2 minuty temu, Nesiowata napisał: Poproszę konto - 20 zł jednorazowo. Dziękuję bardzo niezawodna Nesiowata Konto będę rozsyłać, jak już piesionek będzie w lecznicy. Dopiero wtedy będę mieć pewność, że jest, że przeżył to zagrożenie w schronie :( Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Moja znajoma przeczytała o śleputku na fb, zadzwoniła przed chwilą i z płaczem powiedziała, że póki ma dodatkową pracę to będzie na niego wpłacać 50 zł miesięcznie Bardzo dziękuję Bożenko 1 Quote
zachary Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Elik, smutas ma ode mnie 100 zł na weta i jak Blusia od agat 21 poszła do ds, to 20 zł stałej. Narazie by było na rok. 4 Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 5 minut temu, zachary napisał: Elik, smutas ma ode mnie 100 zł na weta i jak Blusia od agat 21 poszła do ds, to 20 zł stałej. Narazie by było na rok. Ogromnie Ci dziękuję Aż się popłakałam z radości i wdzięczności Quote
elik Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Muszę przeglądnąć wątek staruszków i spisać wszystkie deklaracje jednorazowe. Będą bardzo pomocne, gdyby była potrzebna pomoc weterynaryjna dla biedaczka Quote
Jaaga Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 19 minut temu, elik napisał: Muszę przeglądnąć wątek staruszków i spisać wszystkie deklaracje jednorazowe. Będą bardzo pomocne, gdyby była potrzebna pomoc weterynaryjna dla biedaczka Dobry pomysł, Elu. Gdyby było potrzebne jakies diagnozowanie czy wprowadzenie leczenia, to najlepiej jakby udało się to wszystko zrobić jeszcze na miejscu, w lecznicy gdzie będzie do wyjadu do nas. Ze względu na potrzebę kwarantanny chcę z nim początkowo zostać w Katowicach, a tu jestem sama, bez samochodu i do tego kaszląca, na antybiotyku. Fajnie, jakby więc został zabezpieczony. Gdyby też była możliwość zakupu Foresto na pchły i kleszcze dla niego, to byłabym wdzięczna, bo sezon się rozpoczął i nie chciałabym być odpowiedzialna za borelioze, babeszjoze czy cokolwiek innego, co mógby załapać. Tylko to musi lekarz ustalić, czy jego stan pozwala na takie zabezpieczenie. 1 Quote
Nadziejka Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Dnia 26.02.2019 o 07:08, Nadziejka napisał: Sercem calem raduje to cud cud ze bedzie dt dla maluczkiego oby jak njaszybciej sie udalo zawiezc malenkiego a moze ktoras bedzie miala czas zalozyc watus promynkowi rudoniowi? i temu drugiemu ktory ma jechca do Jagi? znow ja znow ja blagam Was serca blagam niechaj ten bidunio promynio nie jedzie za zadna granice ....niechaj cud dla niego tutaj w kraju neszem sie stanie .... Quote
Poker Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Niech jedzie gdzie będzie mu dobrze. Nieważne dokąd , ważni są ludzie. Daję dla dziadzia po 10 zł miesięcznie przez 6 miesięcy. Wpłacę jednorazowo. 1 Quote
Tyśka) Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 6 minut temu, Nadziejka napisał: znow ja znow ja blagam Was serca blagam niechaj ten bidunio promynio nie jedzie za zadna granice ....niechaj cud dla niego tutaj w kraju neszem sie stanie .... Nadziejko, lisiątko ma ode mnie OLXa i ciągle wisi na Adopcje-Zamosc. Jeżeli ktoś zgłosi się godny uwagi, to myślę że nikt nie bęzie utrudniał adopcji... ale na razie nikt nie pisze ani nie dzwoni w jego sprawie. W Holandii też będzie miał dobrze. Dzisiaj opuścił definitywnie schron. Jedzie do DT: 3 1 Quote
Nadziejka Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 moja dusza nie moze myslec nie moze trawc jesli by sie udalo gdies tutaj na naszej ziemi ... prosze sercem calem weim zem jest mendoza stara filharmonija zgrzeda okropna wiem wiem ... ale modle aby maoluteczek tutaj ... Quote
Recommended Posts