b-b Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 10 minut temu, Tyś(ka) napisał: Hmm, u mnie klika się normalnie, ale wysyłam na pw :) Może to coś u mnie bo teraz pod tekstem mi się otwiera a przy nicku nie. https://www.olx.pl/oferta/szkielecik-misio-czeka-na-dom-CID103-IDz2uI3.html Quote
Tyśka) Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: Może to coś u mnie bo teraz pod tekstem mi się otwiera a przy nicku nie. https://www.olx.pl/oferta/szkielecik-misio-czeka-na-dom-CID103-IDz2uI3.html Dziękuję za ogłoszenie, Misio dzisiaj zamienił warczenie na koty na ich gnębienie i przeganianie :( Ogłoszenie tym bardziej się przyda, dziękuję. 1 Quote
Onaa Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Zapraszam na mały bazarek dla Saruni która wraz z czwórką szczęśliwców opuściła niedawno schronisko: link do wątku bazarku a tam m.in. takie pisanki ozdobne :) 1 Quote
Tyśka) Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Zdjęcia Misia, które jeszcze znalazłam (ale nie wiem czy były na wątku) I znalazłam filmik, jedna z pierwszych pór jedzeniowych Misia: https://youtu.be/UqKvj8jt5_8 1 Quote
Tyśka) Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Puchatek... Wieści z hotelu: Puchatek to pies, który nic nie robi tylko kładzie się do góry brzuchem i zaczepia do głaskania :) Pies nakolankowy :) Jutro może uda się zrobić mu zdjęcia. Quote
Tola Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 Mam wieści z krakowskiego DS Alutki, koteczki z usuniętym guzkiem listwy mlecznej, mamy Alika i Aksamitki - koteczka po paru cichych dniach zaczęła trochę rozrabiać i atakować rezydenta. pani zakupiła feromony przyjażni i powoli wszystko wraca do normalnej kociej egzystencji:) Rezydent Kleksik Quote
elik Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Mam zapytanie o psiaczka, a nawet dwa, żeby się jeden nie nudził, nie tęsknił w 2 wieku 2-4 lata. Dom z ogrodzoną posesją, duże podwórko kojec 35 m służy do zamknięcia psa na czas wyjazdu z posesji. Pies/psy wg pani słów ma miejsce w domu. Pani ze Słomnik- małe miasteczko za Krakowem na trasie do Warszawy. Czy mamy takie psiaki i kogoś do wizyty PA w tamtym rejonie? Quote
Tola Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 22 godziny temu, elik napisał: Mam zapytanie o psiaczka, a nawet dwa, żeby się jeden nie nudził, nie tęsknił w 2 wieku 2-4 lata. Dom z ogrodzoną posesją, duże podwórko kojec 35 m służy do zamknięcia psa na czas wyjazdu z posesji. Pies/psy wg pani słów ma miejsce w domu. Pani ze Słomnik- małe miasteczko za Krakowem na trasie do Warszawy. Czy mamy takie psiaki i kogoś do wizyty PA w tamtym rejonie? U nas nie ma takiego psiaka, do wizyty też nie kojarzę nikogo... Quote
Tola Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Dwa posty wyżej pokazywała Alutkę w nowym domu w Krakowie, a to jej kociaki Alik i Aksamitka w DS w Warszawie, to ju nie maluszki, ale urosły! Alik jest już po zabiegu kastracji Quote
Tyśka) Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 23 godziny temu, elik napisał: Mam zapytanie o psiaczka, a nawet dwa, żeby się jeden nie nudził, nie tęsknił w 2 wieku 2-4 lata. Dom z ogrodzoną posesją, duże podwórko kojec 35 m służy do zamknięcia psa na czas wyjazdu z posesji. Pies/psy wg pani słów ma miejsce w domu. Pani ze Słomnik- małe miasteczko za Krakowem na trasie do Warszawy. Czy mamy takie psiaki i kogoś do wizyty PA w tamtym rejonie? Czy mogłabyś zaproponować Pani moją zakochaną psią parę? Majka ma z 1,5roku maksymalnie, (jej prawdopodobnie syn) rok. Średniej wielkości, Majka waży 20, a Laki jest drobniejszy. Ja poszukam kogoś do wizyty, a dla nich to byłaby szansa. Są w hotelu od 4msc, przez 7msc mieszkały na ulicy i nikt nie zwracał na nie uwagi... a w hotelu żyją bez żadnych deklaracji :( EDIT: Jakby co, to jest osoba do wizyty :) 1 Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Dnia 14.03.2019 o 18:27, Tyś(ka) napisał: Zdjęcia Misia, które jeszcze znalazłam (ale nie wiem czy były na wątku) I znalazłam filmik, jedna z pierwszych pór jedzeniowych Misia: https://youtu.be/UqKvj8jt5_8 skarbuniu sciskam tulinkam ogromnie za Ciebie Quote
konfirm31 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 59 minut temu, Tyś(ka) napisał: Czy mogłabyś zaproponować Pani moją zakochaną psią parę? Majka ma z 1,5roku maksymalnie, (jej prawdopodobnie syn) rok. Średniej wielkości, Majka waży 20, a Laki jest drobniejszy. Ja poszukam kogoś do wizyty, a dla nich to byłaby szansa. Są w hotelu od 4msc, przez 7msc mieszkały na ulicy i nikt nie zwracał na nie uwagi... a w hotelu żyją bez żadnych deklaracji :( EDIT: Jakby co, to jest osoba do wizyty :) Cudne psiaki :). Oby się spodobały :) Quote
Alaskan malamutte Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Mój książę Maurycy. Minęło juz trzy lata jak jest z nami.. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Marcyś, kotek adoptowany przez mojego syna już w Warszawie 1 Quote
Tola Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 7 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Marcyś, kotek adoptowany przez mojego syna już w Warszawie Udało się chłopakowi:) Quote
elik Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Czy mogłabyś zaproponować Pani moją zakochaną psią parę? Majka ma z 1,5roku maksymalnie, (jej prawdopodobnie syn) rok. Średniej wielkości, Majka waży 20, a Laki jest drobniejszy. Ja poszukam kogoś do wizyty, a dla nich to byłaby szansa. Są w hotelu od 4msc, przez 7msc mieszkały na ulicy i nikt nie zwracał na nie uwagi... a w hotelu żyją bez żadnych deklaracji :( EDIT: Jakby co, to jest osoba do wizyty :) Tysiu kochana, przepraszam, że dopiero teraz, ale nadrabiam w domu i na działce, to co nie zrobiłam z powodu Fado, któremu przez kilka dni, jak wiesz, poświęcałam cały czas. Poślę do pani e-mail, ale chciałabym, posłać kilka zdjęć, nie samo ogłoszenie. Gdzie znajdę ich zdjęcia? Quote
Tola Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Dzisiaj mój TZ znalazł starego, wyniszczonego pekińczyka, biegł środkiem jezdni :(. Jeszcze nie wyszliśmy na prostą z tymi suczkami z interwencji i szczeniakami po parwo, a tu kolejna bieda, Quote
Tyśka) Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 19 minut temu, elik napisał: Tysiu kochana, przepraszam, że dopiero teraz, ale nadrabiam w domu i na działce, to co nie zrobiłam z powodu Fado, któremu przez kilka dni, jak wiesz, poświęcałam cały czas. Poślę do pani e-mail, ale chciałabym, posłać kilka zdjęć, nie samo ogłoszenie. Gdzie znajdę ich zdjęcia? Nic nie szkodzi :) Bardzo dziękuję Ci za pomoc, zdjęcia wspólne Majki i Lakiego są tutaj. A oddzielne: Laki i Maja I na wątku (chyba tam wstawiałam wszystkie) tomaszowskim. Dziękuję! Quote
elik Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Nic nie szkodzi :) Bardzo dziękuję Ci za pomoc, zdjęcia wspólne Majki i Lakiego są tutaj. A oddzielne: Laki i Maja I na wątku (chyba tam wstawiałam wszystkie) tomaszowskim. Dziękuję! Tysiu nic nie mogę obiecać. To telefon od nieznajomej osoby. Wyślę jej tekst ogłoszenia i kilka zdjęć. Dobrze, że masz ewentualnie osobe do wizyty, bo to taka mała miejscowość dość odległa od Krakowa. EDIT Czy Maja została już wysterylizowana? Quote
Tyśka) Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 3 minuty temu, elik napisał: Tysiu nic nie mogę obiecać. To telefon od nieznajomej osoby. Wyślę jej tekst ogłoszenia i kilka zdjęć. Dobrze, że masz ewentualnie osobe do wizyty, bo to taka mała miejscowość dość odległa od Krakowa. EDIT Czy Maja została już wysterylizowana? Niemniej jednak pojawiła się nadzieja. :) Niestety, nie udało się jeszcze - ale w tym tygodniu ma być. Quote
elik Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Niemniej jednak pojawiła się nadzieja. :) Niestety, nie udało się jeszcze - ale w tym tygodniu ma być. Wysłałam. Quote
Alaskan malamutte Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 34 minuty temu, Tola napisał: Dzisiaj mój TZ znalazł starego, wyniszczonego pekińczyka, biegł środkiem jezdni :(. Tolu i co z nim?? Quote
Recommended Posts