elik Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 1 minutę temu, b-b napisał: Tak myślę czy założyć już wątek suni? Czy to będzie za szybko? Dzisiaj mam jeszcze czas. A kiedy psiaczki wyjadą ze schronu ? Quote
b-b Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Przed chwilą, elik napisał: A kiedy psiaczki wyjadą ze schronu ? Kochana Bogusik szuka im intensywnie transportu. Chcielibyśmy po NR ale kiedy dokładnie wszystko zależy od tego czy coś się uda znaleźć. Quote
elik Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 1 minutę temu, b-b napisał: Kochana Bogusik szuka im intensywnie transportu. Chcielibyśmy po NR ale kiedy dokładnie wszystko zależy od tego czy coś się uda znaleźć. To już wkrótce :) Ja bym zakładała :) Quote
uxmal Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Dnia 21.11.2017 o 18:18, Tola napisał: Tak, to zdjęcia z 21 sierpnia A czy tego smutnego sznupeczka widziałyście ? :( Quote
Alaskan malamutte Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 5 godzin temu, uxmal napisał: A czy tego smutnego sznupeczka widziałyście ? :( Nie widziałyśmy..... Quote
Anula Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Zapraszam na wątek trzech psiaczków: Duni;Tofika i Rafika. http://www.dogomania.com/forum/topic/340739-duniatofikrafik-oczekują-pomocy/#comment-17199676 Quote
Tola Posted December 30, 2017 Author Posted December 30, 2017 27 minut temu, Anula napisał: Zapraszam na wątek trzech psiaczków: Duni;Tofika i Rafika. http://www.dogomania.com/forum/topic/340739-duniatofikrafik-oczekują-pomocy/#comment-17199676 Super, zaraz pobiegnę. Chcę się podzielić wspaniałą informacją - w ostatni dzień roku tez zdarzają się cuda - jest ratunek dla tego starego owczarka! Gajowa zgodziła się go przyjąć od zaraz, potrzebny tylko transport. Fb to jednak siła, Tyś - dziękujemy za pokazania tam owczusia! Beka - bardzo, bardzo dziękuję za pomoc! Trzymajcie kciuki! Tz pojechał właśnie z Alaskan do schronu (mnie zachciało się umyć głowę, nie wiedziałam, ze psa można będzie zabrać na już)! 3 Quote
elik Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Fantastyczna wiadomość Wszystkim, którzy się do tego przyczynili życzę Quote
Tola Posted December 30, 2017 Author Posted December 30, 2017 Fotki od Alaskan :) Zaczynam nowe życie! Pies odżył po wyjściu z boksu! Płacze mi się, ale to ze szczęścia:) Quote
Anula Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 33 minuty temu, Tola napisał: Chcę się podzielić wspaniałą informacją - w ostatni dzień roku tez zdarzają się cuda - jest ratunek dla tego starego owczarka! Gajowa zgodziła się go przyjąć od zaraz, potrzebny tylko transport. Fb to jednak siła, Tyś - dziękujemy za pokazania tam owczusia! Beka - bardzo, bardzo dziękuję za pomoc! Trzymajcie kciuki! Tz pojechał właśnie z Alaskan do schronu (mnie zachciało się umyć głowę, nie wiedziałam, ze psa można będzie zabrać na już)! O rany,najwspanialsza wiadomość jaka może być.Jemu koniecznie potrzebna była pomoc,przede wszystkim weterynaryjna aby ulżyć mu w bólu.Teraz już ją otrzyma ogromnie się cieszę.Jest w moich myślach cały czas.Czy psiak będzie miał wątek? Quote
mdk8 Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Bardzo się cieszę bo jego widok złamał mi serce . Quote
Tola Posted December 30, 2017 Author Posted December 30, 2017 Bardzo dziękuję Alaskan, ze pojechała z moim TZ do schronu:) Quote
Alaskan malamutte Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Jestem...To był dobry dzień, cudny owczarek pojechał...Na komendę Hop! wskoczył do samochodu i usiadł. Daje sobie sobie założyć obrożę, chodzi na smyczy. TZ Toli zajrzał do pysia, chcielismy zobaczyc ząbki, to mruknął...Psiak ok 5-6 letni. zna komendy siad i podaj łapę...Cudo nie pies...Popatrzcie: 1 Quote
Alaskan malamutte Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 I jeszcze jedna wiadomość, cudna wiadomość!! Piesek, mały, kudlaty, biało - czarny, który siedział przyklejony do budki, na moja prośbę został wyprowadzony!! Pozwolił się wziąć na smycz, poglaskać...On po prostu tak źle znosi schronisko....A wygląda tak: 1 Quote
Bogusik Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Dziewczyny,chwała Wam za tego owczarka! :) Bardzo się cieszę,że udało się mu pomóc! Quote
Alaskan malamutte Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Maluszek ma filc na ogonku....Troszkę szccekał, ale tak bardziej ze stresu..... Quote
Alaskan malamutte Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Według pracownika mlody, tak ok 2-3 lata.... Quote
Alaskan malamutte Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Przez tego psiaka nie mogłam spać....Jak pojechałam dzisiaj do schroniska, to zastałam go w takiej samej pozycji, jakiej był wczoraj.. Quote
elficzkowa Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Wcześniej na zdjęciach pojawiła się sunia z widocznym guzem na brzuszku. Czy zauważyłyście ja teraz ? Quote
Alaskan malamutte Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 10 minut temu, elficzkowa napisał: Wcześniej na zdjęciach pojawiła się sunia z widocznym guzem na brzuszku. Czy zauważyłyście ja teraz ? Nie było jej na wybiegu, ale pytałyśmy o nią i powiedziano nam, że jest. Quote
elficzkowa Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Nie było jej na wybiegu, ale pytałyśmy o nią i powiedziano nam, że jest. Mam nadzieję, że nie cierpi. To straszne, że trzeba wybierać któremu pomóc... Quote
Bogusik Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 52 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Przez tego psiaka nie mogłam spać....Jak pojechałam dzisiaj do schroniska, to zastałam go w takiej samej pozycji, jakiej był wczoraj.. Psiak śliczny ale w masakrycznym stanie....:( Czy jest jakaś nadzieja aby mu pomóc...? Quote
Recommended Posts