Anula Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Zapraszam na wątek maluszka. http://www.dogomania.com/forum/topic/339256-malutki-kudłaty-piesek-ma-szansę-na-normalne-życie-w-hoteliku-u-szafirki/ Quote
elik Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 A ja serdecznie zapraszam na bazarek, z którego zamojski Canis otrzyma 40 % zebranej kwoty. Quote
Tianku Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Kochani podajcie mi dane do wpłaty 1 % na waszą zamojską fundacje mam korektę zeznania i muszę zmienić organizację do 1 % wpisałam półocniaki ale oni w tym roku nie mogą zbierać Quote
Tola Posted May 31, 2017 Author Posted May 31, 2017 2 godziny temu, Tianku napisał: Kochani podajcie mi dane do wpłaty 1 % na waszą zamojską fundacje mam korektę zeznania i muszę zmienić organizację do 1 % wpisałam półocniaki ale oni w tym roku nie mogą zbierać Dziękuję pięknie! Zamojska Fundacja dla Zwierząt i Środowiska ZEA ul. Kilińskiego 5 22-400 Zamość KRS: 0000380616 NIP: 922-303-5661 Quote
Tola Posted May 31, 2017 Author Posted May 31, 2017 Dnia 25.05.2017 o 07:04, terra napisał: Cudnie, szczęśliwe zwierzaki maja swoich ludzi. Czy Ela zjadła całą pizzę? Dopiero zauważyłam pytanie - to pudełko po mleku, Elżbietka właśnie stoczyła z nim zacięty bój i padła ;) Wrzuciłam to zdjęcie, bo wciąż zadziwia mnie ta "postawa" kotki, rozbawia mnie do łez to jej odpoczywanie ;) Jak każdy kot Ela uwielbia wszelkie pudełka, pojemniki. Nim jakiś karton powędruje do kosza musi przejść przez łąki Elżbietki;) Quote
Tola Posted May 31, 2017 Author Posted May 31, 2017 W sprawie tej suni zaszła pewna pomyłka. Bardzo potrzebne kciuki............................ Quote
Tola Posted May 31, 2017 Author Posted May 31, 2017 Zachwycające zdjęcia zwierząt i dzieci https://www.facebook.com/pg/Elena-Szumiłowa-197680713762326/photos/ Quote
elik Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 59 minut temu, Tola napisał: W sprawie tej suni zaszła pewna pomyłka. Bardzo potrzebne kciuki............................ O jakiej pomyłce mówisz Tolu ? Czemu potrzebne kciuki ? Quote
Poker Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 5 godzin temu, elik napisał: O jakiej pomyłce mówisz Tolu ? Czemu potrzebne kciuki ? No właśnie.Jak się mówi A, to fajnie byłoby powiedzieć B. Chyba ,że to ma być powieść sensacyjna. Quote
elik Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 9 godzin temu, Poker napisał: No właśnie.Jak się mówi A, to fajnie byłoby powiedzieć B. Chyba ,że to ma być powieść sensacyjna. W odcinkach ;) Quote
Bogusik Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Ja też jestem ciekawa co za pomyłka nastąpiła....? Zapraszam na bazarek,z którego 70% przypadnie maluszkowi -Mati :) http://www.dogomania.com/forum/topic/339222-ogródkowo-i-domowo-zapraszam-na-bazarek-do-030617/ Quote
Poker Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Tolaaaaaa, nie trzymaj nas w niepewności , bo coś zniesiemy Quote
Tola Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 Mam dzisiaj popołudnie w pracy i chciałam napisać tutaj, jak wrócę do domu, ale zostałam przynaglona sms em - i słusznie- więc wpadam i piszę. Jak teraz czytam, co napisałam, to faktycznie narobiłam, macie prawo się niepokoić, ale jakoś tak wyszło - wybaczcie; pospiech i nerwy zrobiły swoje. Ale wracam do suni - jak wiecie Alaskan w schronie robiła zdjęcia 3 psiakom - pracownikom coś się pomyliło no i okazało się, że zrozumieli, iż mamy zabierać i maluszkę. Ponieważ wytłumaczenie pomyłki okazało się wczoraj niemożliwe, zaczęłam intensywnie myśleć nad miejscem dla małej, miałam nawet dzwonić do Murki - sunia mała, chyba szybko znalazłaby dom. Przypomniałam sobie jednak, jaki zachwyt wzbudziła nasza Florka u mojej sąsiadki, gotowa była ją adoptować! Zadzwoniłam do pani (jest u córki w Krakowie) z propozycją adopcji tej suni ze schronu; powiedziałam, ze tak samo wykłada się do głaskania jak Florcia, ze ma podobne łaty i ze jest bardzo kochana. No i tak - pani wraca w niedzielę i chce zobaczyć małą, może się uda! ( suczkę trzeba w poniedziałek odebrać ze schronu). Prośbę o trzymanie kciuków pisałam zaraz po tym, jak zadzwoniłam do Krakowa, byłam więc trochę podekscytowana ;) Myślę, ze teraz wszystko jasne, więc jeszcze bardziej proszę o kciuki. Florka znalazła u nas dom w wyniku pomyłki w schronie, może ta kolejna pomyłka zaowocuje domem dla tej suni, może tak właśnie miało być... 2 Quote
elik Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Ja też trzymam kciuki za pomyślne dla suni zakończenie tej pomyłki i za następne równie udane pomyłki 1 Quote
Poker Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Kciuki mocno zaciskam. I oby więcej takich pomyłek. 1 Quote
malagos Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Bardzo fajna pomyłka, super by było, jakby się sunia spodobała sąsiadce! 1 Quote
Tola Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 Ja tez czekam z niecierpliwością na poniedziałek... Tymczasem informuję o dalszych losach kociaków, które tutaj pokazywałam - Karmelki i Ambrozji. Nie mają swoich wątków - chociaż tutaj wspomnę o ich dalszym losie. Bardzo dziękuję Havanka i terra za pomoc mi w ogłaszaniu kociaków! Quote
Tola Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 Śliczna Karmelka znalazła dom w Zamościu u znajomej naszej wetki - kotka sama wybrała sobie rodzinę - gdy pani przyszłą do gabinetu - wskoczyła do jej koszyka Pani nie miała innego wyjścia Przed adopcją kotka została wysterylizowana. Karmelka u siebie :) 1 Quote
Tola Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 W piątek do swojego nowego domu w Krakowie pojechała malutka Ambrozja. Zdjęć z nowego domu jeszcze nie mam, pani Kasia na razie zachwyca się koteczką Quote
Tola Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 Wczoraj rozwoziliśmy z TZ karmę dla naszych podopiecznych, wstąpiliśmy też do DT Walerki. Koteczka jest właśnie po sterylizacji, wszystko ok.. W drodze powrotnej odebrałam tel.od bardzo miłej pani z Krakowa, zainteresowanej adopcją Walerki :) Jak wizyta przebiegnie pomyślnie, rodzina chce przyjechać po koteczkę do Zamościa :) Jestem w trakcie organizowania wizyty. Quote
Recommended Posts