Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobre wieści z nowych domów :)

Jak ja lubię takie chwile :)

Funia z zamojskiego schroniska adoptowana parę lat temu przez Jolanta08:)

V__DDF6.jpg

Zamojski Melon w domku w Warszawie :)

V__041C.jpg

V__E1D7.jpg

• Upvote 1
Posted

Działkowicz Borysek  pozdrawia z domu w Lublinie - ale urósł, jeszcze niedawno mieścił mi się na dłoni

V__1BE9.jpg

Maja pozdrawia z Rembertowa :)

V__7032(2).jpg

Suczka Roxi , katowana kiedyś przez właściciela i kocurek Maciuś z zamojskiego osiedla tez mają się wyśmienicie :)

Z ich Panią nadal mam kontakt, chociaż 3 lata temu wyjechała z naszych stron i zamieszkała pod Inowrocławiem.

Pani Maryla była kiedyś naszym fundacyjnym DT

V__94BF.jpg

• Upvote 1
Posted
Dnia 23.05.2017 o 06:07, terra napisał:

Gratuluję Tolu powiększenia się rodziny :)

Karmelce też zrobiłam kilka ogłoszeń, domek powinien się szybko znaleźć.

Bardzo dziękuję :)

Posted

Wczoraj w Bydgoszczy zabieg sterylizacji miała moja tymczasowiczka Żelka.

Wszystko jest ok, wczorajszy cały dzień sunia przespała.

Pani zrezygnowała z pokrycia przez ZEA kosztów zabiegu (umawialiśmy się, ze opłacimy zabieg) i prosiła, aby przeznaczyć je na kolejnego psa w potrzebie.

Bardzo dziękuję!

V__3F2E.jpg

• Upvote 1
Posted

Fajnie Tola,że pokazujesz te cudowności.Jak dobrze popatrzeć na zdjęcia.Zwierzaki szczęśliwe i to dzięki komu.

A Asia ma najcudowniejszego kota.Ślicznota nie z tej ziemi,piękny.

• Upvote 2
Posted
22 minuty temu, Anula napisał:

Fajnie Tola,że pokazujesz te cudowności.Jak dobrze popatrzeć na zdjęcia.Zwierzaki szczęśliwe i to dzięki komu.

A Asia ma najcudowniejszego kota.Ślicznota nie z tej ziemi,piękny.

Anulko  - wszystkie te szczęśliwe zwierzaki mają swoje nowe życie dzięki Waszej pomocy :)

Gdyby nie wspaniała współpraca tutaj na forum  - nic by nie było.

Pokazuję te zdjęcia,  bo wiem, że dodają skrzydeł, wywołują uśmiech, łzy szczęścia.

Tyle jest jeszcze psich i kocich nieszczęść, ogrom - nie wszystkim niestety da się  pomóc; zdjęcia szczęśliwców pokazują, jak bardzo  warto ratować te pojedyńcze zwierzaki

• Upvote 1
Posted
8 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Anulko, specjalnie dla Ciebie, książę Maurycy!!

IMG_20170408_152625_resized_20170409_090109331.jpg

Dziękuję,jest przepiękny.Ja kocham koty ale w tej chwili nie mogę mieć w domku.Ani Miki ani Sawana by mu nie dały żyć.W domu rodzinnych zawsze były koty w tym syjamki też.Przed Mikim był mój Czarnulek najukochańsza kicia na świecie,która odeszła pomimo walki o jej życie.Teraz dom jest bez kotka ale przez mj ogród przechodzą koty a w zimę są dokarmiane.

Posted

Jak mi ulżyło, że się odnalazła... ufff...

dostałam dzisiaj informację, że jeden bardzo kudłaty psiaczek (trochę jakby mimronek?) od jakiegoś czasu koczuje pod bramą jednej pani:( I e błąkanie się po ulicy, czy trafienie do kojca... :(

EDIT: Nieaktualne. Pani komuś psiaka oddała.

Posted

Dzisiaj TZ był w schronisku i umówił na jutro wyjazd małego mimronka:)

Malec jedzie w czwartek do hoteliku do szafirki :)

Kolejny psiak, który dzięki Wielkiemu SERCU Anuli i Bogusik zacznie nowe życie :)

Anula Bogusik - po raz kolejny pięknie dziękuję http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,3554_vC_orig.gif

P1270600.JPG

P1270602.JPG

Posted

Ten malutki piesek i tak już długo siedzi w schronie.Tamtym razem nie udało się go zabrać,pojechała Donia. Do Doni się uśmiechnął los,ma swój domek już.Tak widocznie miało być.Jutro dla okruszka zacznie się nowe życie.okruszek leżał nam na sercu.