Tola Posted June 24, 2017 Author Posted June 24, 2017 2 godziny temu, mar.gajko napisał: Tolu, to dla Ciebie. Na tych imbecyli. Mi niestety, przy 10 takim telefonie, już nerwy puszczały. Kiedyś... jak zajmowałam się kotami hurtowo ;) i było jakieś "śliczności kocie". Oj przyda się, przyda, bo jak na razie to wariactwo nadal trwa. A Kaj nadal bez domu. Quote
Tola Posted June 24, 2017 Author Posted June 24, 2017 Dzisiaj na spacerku spotkałam Bajeczkę - była po drugie stronie rzeki, ale i z daleka wyglądała na szczęśliwą :) 1 Quote
Tola Posted June 24, 2017 Author Posted June 24, 2017 A moje Perły życzą wszystkim dobrej nocy ;) 2 Quote
Tola Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 15 godzin temu, mar.gajko napisał: Szczęśliwe pomyłki :) :) Oby było ich jak najwięcej:) Dzisiaj rano byłyśmy z Alaskan w schronisku; upał straszny, od strony pola nie było odrobiny cienia, więc większość suczek pochowana w budynku, na zewnątrz były tylko samce. Smutek, beznadzieja, niektóre psy już nawet nie czekają, bo ile można wypatrywać cudu Bardzo to wszystko dołujące, ale może i tym razem dla kogoś przyjdzie ratunek......................... Chociażby dla tej ślicznej dziewczynki - moja ukochana Tola w młodości musiała tak właśnie wyglądać! Sunia śliczna, bardzo kontaktowa, chociaż już tak bardzo skrzywdzona - z obu stron szyi szerokie rany - łańcuch? przywiązanie do drzewa? Obok niej maleństwo z niebieskim oczkiem Quote
Tola Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Sympatyczny, kontaktowy piesek - nowy w schronisku; pracownik bardzo go chwalił Quote
Alaskan malamutte Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Ktoś zgotował tej suni pieklo....te rany na szyi... a to przecież jeszcze psie dziecko.... Quote
Tola Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Pierwszy z prawej spokojny, nieduży, sznaucerowaty piesek Quote
Tola Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Nieduży, starszy piesek z bardzo sfilcowana sierscią; jego zdjęcia tak bardzo wzruszyły Was w zimie, kiedy leżał skulony na betonie Quote
Alaskan malamutte Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 I jeszcze troszkę sfilcowanego "dziadeczka " Quote
Tola Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Najmniejsza suczka w boksie, nowa w schronisku; podobno było nia spore zainteresowanie, ale nie daje sobie założyć obroży Czy czeka ją tutaj dożywocie? Quote
Recommended Posts