Tola Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 Dzisiaj na spacerku spotkaliśmy p.Jolę z Bajeczką :) Tak to wyglądało :) Najpierw Florka ;) Zaprzyjażniony starszy psiak Quote
Tola Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 W schronisku po sterylce Bajka była w jednym boksie z Leydi vel Lili Quote
Alaskan malamutte Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Tolu, to nie jest ta sama suczka.... Pyszczki podobne, ale tamta jest ruda, a Bajeczka biała w rude łatki. Quote
Tola Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 28 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Tolu, to nie jest ta sama suczka... Pyszczki podobne, ale tamta jest ruda, a Bajeczka biała w rude łatki. No pewnie, że nie ta sama. Nie wiem, jak ja to zrobiłam ;) Patrzyłam na pyszczek, reszta gdzieś mi uleciała... Quote
Tyśka) Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Jakie szczęściary :) Wygrały życie te dwie "pomyłeczki" ;) 1 Quote
Tola Posted June 12, 2017 Author Posted June 12, 2017 18 minut temu, Tyś(ka) napisał: Jakie szczęściary :) Wygrały życie te dwie "pomyłeczki" ;) Fajnie to brzmi:) No tak, Pomyłeczki;) Quote
Alaskan malamutte Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 4 godziny temu, Tola napisał: Dzisiaj na spacerku spotkaliśmy p.Jolę z Bajeczką :) Tak to wyglądało :) Najpierw Florka ;) Sunieczki śliczne!!! I takie radosne!! 1 Quote
terra Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Chyba tak źle nie jest z tymi łapami, ale jeśli nawet wet dopatrzył się, że zbyt miękkie, to dobre jedzonko powinno sprawę załatwić. Cudne suńki, szczęściary :) Quote
Tola Posted June 15, 2017 Author Posted June 15, 2017 Dnia 13.06.2017 o 08:03, terra napisał: Chyba tak źle nie jest z tymi łapami, ale jeśli nawet wet dopatrzył się, że zbyt miękkie, to dobre jedzonko powinno sprawę załatwić. Cudne suńki, szczęściary :) Wet się dopatrzył, bo faktycznie wizualnie nie widać tego aż tak bardzo. Bajka już u siebie i nic nie powinno tego zmienić ;) A wczoraj do swojego nowego domu w Krakowie pojechała Walerka :) Quote
Tola Posted June 15, 2017 Author Posted June 15, 2017 Miejsce Walerki w DT nie pozostanie długo puste, bo już jutro przzyjeżdza bezdomna kotka Anielka z okolic Tomaszowa Lub. (obecnie u pani, która ją znalazła) Quote
elik Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 9 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Moje futrzaki kochane!! W taka pogodę to i zwierzaczki leniuchują :) Quote
elik Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 12 minut temu, Gabi79 napisał: Ten maluszek nie daje mi spokoju Faktycznie bidulinek okrutny :( Quote
Gabi79 Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Faktycznie bidulinek okrutny :( Żal mi go bardzo. Miałam już nie szukać, nie angażować się, trochę odpocząć od Dogo, ale dzisiaj sobie tą bidę przypomniałam i nie potrafię o nim zapomnieć 1 Quote
Alaskan malamutte Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 9 minut temu, Gabi79 napisał: Żal mi go bardzo. Miałam już nie szukać, nie angażować się, trochę odpocząć od Dogo, ale dzisiaj sobie tą bidę przypomniałam i nie potrafię o nim zapomnieć Gabi, masz wielkie, wrażliwe serce!! To "dziadeczek"...a może tylko wygląda jak dziadeczek??? Jak będziemy z Tolą w schronisku, zapytamy o niego, poprosimy o sczytanie mikroczipa....tylko gdzie go zabrać??? Quote
Gabi79 Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Gabi, masz wielkie, wrażliwe serce!! To "dziadeczek"...a może tylko wygląda jak dziadeczek??? Jak będziemy z Tolą w schronisku, zapytamy o niego, poprosimy o sczytanie mikroczipa....tylko gdzie go zabrać??? To moje wielkie serce to istne przekleństwo dla mnie Quote
Gabi79 Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Bajeczka i Floreczka przecudne!!! MÓJ TYP!!! Tolu, czy Bajeczka ma 100% zostaje w DS? Quote
mdk8 Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 7 godzin temu, Gabi79 napisał: To moje wielkie serce to istne przekleństwo dla mnie Gabi zapytaj może kikou będzie miała miejsce. Cudownie opiekuje się staruszkami i nie bierze dużo pieniędzy. Jest u niej kilku dogowych staruszków. Quote
Recommended Posts