terra Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Dołożę się do nagrody za wskazanie miejsca pobytu suni. Trzymam kciuki żeby malutka szybko się odnalazła. 8 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Takie zdjęcia zrobiłam Bes podczas odwiedzin ... Na środkowym zdjęciu jest Bes, dwa pozostałe chyba ktoś inny? Quote
Alaskan malamutte Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 1 godzinę temu, terra napisał: Na środkowym zdjęciu jest Bes, dwa pozostałe chyba ktoś inny? Masz rację, terra U Pani Krysi jest tez troszkę większa suczka, podobna do Bes. No cóż, wzrok już nie ten.... Quote
Anecik Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 A ja zapraszam na bazarek imienny dla suni bez oczka Quote
Sara2011 Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 O 26.10.2016 o 09:48, Anula napisał: Bogusik rozmawiała z Tolą.Chcemy pomóc pekineczce,temu pieskowi właśnie terierowatemu i suni malutkiej z lewej strony: Pekineczka jeszcze ma 10dni kwarantanny,może odbierze ją właściciel.Oby tak było.Trzeba będzie się dowiadywać.Musimy poczekać z transportem psiaków ze względu na pekineczkę.Jeżeli właściciel pekinki jednak odbierze ją to będziemy organizować wcześniej transport tych dwóch psiaków do Hoteliku. Ta czarnulka jest też bardzo fajna,ładna z krótką mordką. Tolu, jeśli Anula z Bogusik się zgodzą to chciałabym się podpiąć pod transport psiaczków które będą jechały do hoteliku u szafirki (zawsze to im więcej psiaków, tym koszt transportu przypadający na psiaka tańszy) i zabrać tę sunię z poniższego zdjęcia do hoteliku pod Wrocławiem, do Lilutosi. Quote
Alaskan malamutte Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Byłam u Pani Krysi, Bes nadal nie ma. Przejechałam po wsi w promieniu ponad 10 km od domu Bes....sprawdzałam pobocza...Nic. Część plakatów rozwiesiłam po miejscowości, dwa dałam Pani Krysi, chciała zanieść do sołtysa. Miała w czwartek telefon z pytaniem, ile kosztuje suczka...Poprosiłam, aby następnym razem jak ktoś taki zadzwoni, to ma powiedzieć, że kosztuje. Powiedziałam aby zaraz do mnie zadzwoniła i razem pojedziemy. Kochane, jaką sumę ew. przeznaczamy na nagrodę? Quote
konfirm31 Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 13 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Byłam u Pani Krysi, Bes nadal nie ma. Przejechałam po wsi w promieniu ponad 10 km od domu Bes....sprawdzałam pobocza...Nic. Część plakatów rozwiesiłam po miejscowości, dwa dałam Pani Krysi, chciała zanieść do sołtysa. Miała w czwartek telefon z pytaniem, ile kosztuje suczka...Poprosiłam, aby następnym razem jak ktoś taki zadzwoni, to ma powiedzieć, że kosztuje. Powiedziałam aby zaraz do mnie zadzwoniła i razem pojedziemy. Kochane, jaką sumę ew. przeznaczamy na nagrodę? Dzięki , Asiu :) . Co do wysokości nagrody , to myślę , że jej wysokość należy uzależnić od tego , kto to będzie i w jaki sposób się przyczyni do odzyskania Bes. Quote
Tola Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 4 godziny temu, Sara2011 napisał: Tolu, jeśli Anula z Bogusik się zgodzą to chciałabym się podpiąć pod transport psiaczków które będą jechały do hoteliku u szafirki (zawsze to im więcej psiaków, tym koszt transportu przypadający na psiaka tańszy) i zabrać tę sunię z poniższego zdjęcia do hoteliku pod Wrocławiem, do Lilutosi. Czyli mam ją w poniedziałek rezerwować? Myślę, ze z transportem nie będzie problemu, auto spore, ale już myslę, skąd wezmę kontenery:( Ten nasz największy, metalowy został u anecik i dopiero teraz wróci, a w nm mogą jechać 2 psiaki :( Będę musiała gdzieś pożyczyć. Quote
Tola Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 Myślę o Bes, co ona biedna przezywa gdzieś sama W poniedziałek jedziemy z Alaskan do schronu i mamy wypytać o : wiek szorstkiego pieska wiek srebrnej suni wiek suni dla Gabi wiek suni bez oczka wiek suni dla Sara2011 Które z tych psów mamy rezerwować? Quote
Sara2011 Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 4 minuty temu, Tola napisał: Myślę o Bes, co ona biedna przezywa gdzieś sama W poniedziałek jedziemy z Alaskan do schronu i mamy wypytać o : wiek szorstkiego pieska wiek srebrnej suni wiek suni dla Gabi wiek suni bez oczka wiek suni dla Sara2011 Które z tych psów mamy rezerwować? Tolu, jeśli będziesz rezerwowała psiaczki dla Anuli i Bogusik to zarezerwuj również dla mnie tę małą sunię. Czy sunia jest wysterylizowana? Przy okazji wypytaj również o tę sunię z poniższego zdjęcia, trzeba pomyśleć również i o tej suni, znaleźć miejscem zebrać deklaracje. Quote
Tola Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 4 godziny temu, Sara2011 napisał: Tolu, jeśli Anula z Bogusik się zgodzą to chciałabym się podpiąć pod transport psiaczków które będą jechały do hoteliku u szafirki (zawsze to im więcej psiaków, tym koszt transportu przypadający na psiaka tańszy) i zabrać tę sunię z poniższego zdjęcia do hoteliku pod Wrocławiem, do Lilutosi. Ok. Co do sterylki, to u nas w schronie wszystkie suki są wysterylizowane, nie wydadzą przed zabiegiem. Quote
Sara2011 Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 1 minutę temu, Tola napisał: Ok. Co do sterylki, to u nas w schronie wszystkie suki są wysterylizowane, nie wydadzą przed zabiegiem. To super, że sunia jest wysterylizowana. Zawsze jeden koszt odpada :). Quote
Anula Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 11 minut temu, Tola napisał: Myślę o Bes, co ona biedna przezywa gdzieś sama W poniedziałek jedziemy z Alaskan do schronu i mamy wypytać o : wiek szorstkiego pieska wiek srebrnej suni wiek suni dla Gabi wiek suni bez oczka wiek suni dla Sara2011 Które z tych psów mamy rezerwować? Tak Tola.I zobaczyć czy pekineczkę może odebrali właściciele,jeżeli nie to ile jeszcze ma kwarantanny i kiedy przewidywana sterylka.My w tej chwili tylko czekamy na pekineczkę bo reszta psiaków by mogła już pojechać,są po zabiegach. Quote
Tola Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 nasze wiek szorstkiego pieska (zarezerwować) wiek srebrnej suni (zarezerwować ) wiek suni dla Gabi wiek suni bez oczka wiek suni dla Sara2011 (zarezerwować) wiek starszej suni odrobinę w typie coliie Quote
Bogusik Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 21 minut temu, Tola napisał: Myślę o Bes, co ona biedna przezywa gdzieś sama W poniedziałek jedziemy z Alaskan do schronu i mamy wypytać o : wiek szorstkiego pieska wiek srebrnej suni wiek suni dla Gabi wiek suni bez oczka wiek suni dla Sara2011 Które z tych psów mamy rezerwować? Potwierdzam,że szorściaka i srebrną rezerwuj Tolu dla nas,bo rozumiem,że pekinka już zarezerwowana?Chyba,ze zgłosi się właściciel,bo sunia jest jeszcze na kwarantannie EOT. widzę,że pisałyśmy z Anulą równocześnie :) Quote
Tola Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 1 godzinę temu, Anula napisał: Tak Tola.I zobaczyć czy pekineczkę może odebrali właściciele,jeżeli nie to ile jeszcze ma kwarantanny i kiedy przewidywana sterylka.My w tej chwili tylko czekamy na pekineczkę bo reszta psiaków by mogła już pojechać,są po zabiegach. Ok. Pekineczka już zarezerwowana. Terminu sterylki to raczej mi nie podadzą, to trzeba pytać weta, może TZ coś się dowie. Uzupełniam wiek szorstkiego pieska (zarezerwować) wiek srebrnej suni (zarezerwować ) wiek suni dla Gabi wiek suni bez oczka wiek suni dla Sara2011 (zarezerwować) wiek starszej suni odrobinę w typie coliie Quote
Sara2011 Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 A ja zapraszam na wątek suni. Miałam go stworzyć dopiero po potwierdzeniu przez Tolę w poniedziałek, że sunia nadal jest w schronie ale nie chcę już "zaśmiecać" wątku Felusia. W przypadku, gdyby suni nie było podmienimy na tę czarnulkę :). Quote
Anula Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 I ja też zapraszam na wątek trzech psiaków. Quote
Sara2011 Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 1 minutę temu, Tola napisał: Zmiana planów - jedziemy dzisiaj To super, będziemy wcześniej wiedzieć :) Quote
Recommended Posts