Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiu, nie zgodzę się z tym plakatem. Gdyby rzeczywiście każdy człowiek być nosicielem obojętności, to byłoby jeszcze gorzej, niż jest :(

Posted

Nie wyrzucaj,  bo właściwie działa na emocje,  tylko wyrzuć nosicielstwo,  a zostaw chorobę  obojętności.  Bo obojętność i brak empatii,  to choroby współczesne,  niszczące społeczeństwo. Może,  że   "Obojętność to choroba.  Często śmiertelna" 

Posted

Alasku kochany :) plakat był znakomity i działał na emocje więc go nie likwiduj. Tylko jeśli możesz zmień napis :) Powiem szczerze, że poczułam się dotknięta tamtym podpisem. Z całą pewnością nie noszę w sobie obojętności, jak i większa część ludzi. Ale plakat świetnie zwracał uwagę na tą ogromną wadę niektórych ludzi. Tylko zmieniłabym podpis.

Posted

Zaglądam regularnie na zamojski wątek, czytam i cieszę się z każdego psiaka, który opuszcza schronisko :)

Ponieważ zagląda tutaj dużo osób, chciałam poprosić o pomoc, tym razem tylko pośrednio dotyczą psiaków :) Zerknijcie proszę w wolnej chwili na wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/337342. Najmocniej przepraszam za spam, mam nadzieję, że się nie pogniewacie.

Posted
23 godzin temu, Marysia O. napisał:

Zaglądam regularnie na zamojski wątek, czytam i cieszę się z każdego psiaka, który opuszcza schronisko :)

Ponieważ zagląda tutaj dużo osób, chciałam poprosić o pomoc, tym razem tylko pośrednio dotyczą psiaków :) Zerknijcie proszę w wolnej chwili na wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/337342. Najmocniej przepraszam za spam, mam nadzieję, że się nie pogniewacie.

Nie ma obawy, wątek ma pomagać zwierzakom i nam w komunikacji.

Wieczorem zajrzę i poczytam.

Jest szansa na dom w Wieliczce dla kotki Burci (kto zrobiłogłoszenia? :) i kocurka Tycjanka w Krakowie - prosimy o kciuki.

Posted

Bardzo się cieszę!!!

U nas trzeci dzień pada, ale na pewno w następnym tyg. podjedziemy z Alaskan do schronu i porobimy nowe zdjecia.

Zapytać o wiek?

To sunia wielkości Abi vel Inki

A tuta Różyczka wreszcie w swoim domciu.

Jej nowa Pańcia mówi, ze Rózia jest cudowna, szalona i  bardzo przytulaśna http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

14641942_1039085392891162_2895053291604811132_n.jpg

Posted
51 minut temu, Tola napisał:

Bardzo się cieszę!!!

U nas trzeci dzień pada, ale na pewno w następnym tyg. podjedziemy z Alaskan do schronu i porobimy nowe zdjecia.

Zapytać o wiek?

To sunia wielkości Abi vel Inki

Zapytaj proszę, ale to i tak nie wpłynie na zmianę decyzji, żeby ją wyciągnąć.

• Upvote 2
Posted
7 godzin temu, Tola napisał:

Jest szansa na dom w Wieliczce dla kotki Burci (kto zrobiłogłoszenia? :) i kocurka Tycjanka w Krakowie - prosimy o kciuki.

Pamiętasz, przysłałaś mi zdjęcia na maila. Zrobiłam każdemu Olx i Alegratkę na Kraków. Trzymam kciukaski za udane adopcje !

Posted
Godzinę temu, Havanka napisał:

Pamiętasz, przysłałaś mi zdjęcia na maila. Zrobiłam każdemu Olx i Alegratkę na Kraków. Trzymam kciukaski za udane adopcje !

No tak! Dziękuję bardzo i wysyłam buziaki.

Już mi się te koty i ich ogłoszenia mylą, w tym roku wybitnie dużo tych kocich bezdomniaków :)

Posted
10 godzin temu, Tola napisał:

2 godziny temu, Havanka napisał:

To obie robiłyśmy :) Ja nawet wkleiłam link do ich ogłoszeń na OLXie :)

Posted
O 22.10.2016 o 22:37, elik napisał:

To obie robiłyśmy :) Ja nawet wkleiłam link do ich ogłoszeń na OLXie :)

To również bardzo dziękuję!

Wizyta dla Burci w Wieliczce wypadła dobrze, kotka jedzie do swojego nowego domu 02.10.

Byłyśmy dzisiaj z Alaskan w schronie, kolejne bardzo smutne odwiedziny, tak trudno wyjezdzać, jak one wszystkie tak bardzo czekają na cud...

Maciupeńka sunieczka, tuz po kwarantannie

P1230715.JPG

P1230716.JPG

Tuz obok w budzie 3 ciekawskie mordeczki

P1230718.JPG

Posted

P1230725.JPG

P1230730.JPG

P1230732.JPG

Ta czarna suczka na pierwszym planie jest bardzo łągodna, po raz kolejny pierwsza biegnie do siatki, prosi o uwagę - ona jeszcze ma nadzieję...

P1230733.JPG

P1230737.JPG

Posted
5 minut temu, Tola napisał:

To również bardzo dziękuję!

Maciupeńka sunieczka, tuz po kwarantannie

P1230715.JPG

P1230716.JPG

A któż to????? Co to za jedna????

Posted
2 minuty temu, anecik napisał:

A któż to????? Co to za jedna????

Maciopstwo, dziewczynka, czeka na sterylkę, nic wiecej nie wiem.

Cały czas tak siedziała z podwiniętymi łapinkami, nie ruszyła się przez cały ten czas