Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 Pierzasta albo Zazu - kotka ma niestety problemy gastryczne (kokcydioza + zarobaczenie) jest w trakcie leczenia - na szczęście zaczęła już tyć i jeść, ale póki co nie wygłąda zbyt medialnie. Wolna jest od FIV+FeLV. Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 9 minut temu, elik napisał: Piękne koteczki Zrobię im ogłoszenie na OLX z poprzednim tekstem. Tolu zaglądnij do tego ogłoszenia i powiedz, czy któryś koteczek znalazł DS i czy można te kotki nowe ogłaszać z tekstem z tamtego ogłoszenia. https://www.olx.pl/oferta/mlode-sliczne-zdrowe-kociatka-szukaja-kochajacych-opiekunow-CID103-IDhkOxT.html Elu - z tego ogłoszenia została tylko ta czarna koteczka Marysia, jej nowe zdjęcia są na str. 570 Quote
konfirm31 Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Dla mnie podobnie jak dla Elik -seter :) Quote
elik Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 5 minut temu, Tola napisał: Elu - z tego ogłoszenia została tylko ta czarna koteczka Marysia, jej nowe zdjęcia są na str. 570 W takim razie tamto ogłoszenie uznam za nieaktualne, a tą czarną koteczkę zamieszczę razem z nowymi kotkami w nowym ogłoszeniu. A czy tekst może być ten sam ? Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 3 minuty temu, elik napisał: W takim razie tamto ogłoszenie uznam za nieaktualne, a tą czarną koteczkę zamieszczę razem z nowymi kotkami w nowym ogłoszeniu. A czy tekst może być ten sam ? Trzeba zmienić wiek... Marysia ma teraz ok. 4 mies. Moze w tym jednym ogłoszeniu dodaj same te dzisiejsze maluchy 2,5 mies. ? Quote
elik Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Teraz, Tola napisał: Trzeba zmienić wiek... Marysia ma teraz ok. 4 mies. Moze w tym jednym ogłoszeniu dodaj same te dzisiejsze maluchy 2,5 mies. ? ok Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 5 minut temu, elik napisał: ok Czyli Thelma, Luiza, Oskarek i Merida. Dziękuję bardzo elik Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 21 minut temu, Tola napisał: Pierzasta albo Zazu - A tam!! To Klara Niech no tylko wyzdrowieje... 1 Quote
elik Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 3 minuty temu, Tola napisał: Czyli Thelma, Luiza, Oskarek i Merida A tekst: Kotki mają po około 2,5 miesiąca i szukają nowych domów. Wszystkie maluchy są zdrowe, odrobaczone, mają aktualne książeczki zdrowia. Przy adopcji obowiązuje podpisanie umowy. Istnieje możliwość pomocy w transporcie do nowego domu. Może być ? Quote
elik Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Teraz, Alaskan malamutte napisał: A tam!! To Klara Niech no tylko wyzdrowieje... Popieram :) Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 4 minuty temu, elik napisał: A tekst: Kotki mają po około 2,5 miesiąca i szukają nowych domów. Wszystkie maluchy są zdrowe, odrobaczone, mają aktualne książeczki zdrowia. Przy adopcji obowiązuje podpisanie umowy. Istnieje możliwość pomocy w transporcie do nowego domu. Może być ? Bardzo może być :) Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: A tam!! To Klara Niech no tylko wyzdrowieje... O czymś nie wiem ? Quote
elik Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 1 minutę temu, Tola napisał: O czymś nie wiem ? Pewnie coś się kryje za tym: "Niech no tylko wyzdrowieje" :) Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 Teraz, elik napisał: Pewnie coś się kryje za tym: "Niech no tylko wyzdrowieje" :) Może Alaskan chce powiększyć rodzinę Quote
elik Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 1 minutę temu, Tola napisał: Może Alaskan chce powiększyć rodzinę Kto wie, kto wie Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 1 minutę temu, elik napisał: Kto wie, kto wie No to szczęściara z Klary Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 A tymczasem plakacik o zaginionej Bes 1 Quote
elik Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Kombinujcie, kombinujcie.. No to już jestem pewna, że cóś w tym jezd :) Quote
Tola Posted October 28, 2016 Author Posted October 28, 2016 3 minuty temu, elik napisał: Plakacik super Super Mam nadzieję, ze Bes się odnajdzie :( Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 52 minut temu, Anula napisał: Ja się też dołożę do nagrody aby tylko się znalazła.Plakaty by się przydało rozwiesić w większej okolicy.Pani Krysia pytała okolicznych pijaczków? Bo oni najlepiej wszystko wiedzą. Anula, to wieś, nieduża. Ja postaram się rozwiesić w promieniu 10 km od miejsca zamieszkania Pani Krysi. a o suczce powiedziały dzieci, gdzie ja widziały... Quote
Bogusik Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Biedna malutka Besia :( Mam nadzieję,że ktoś ją przygarną i nie marznie i nie głoduje...Ja też dołożę się do nagrody.Oby tylko sunię udało się odnaleźć. Quote
Alaskan malamutte Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Takie zdjęcia zrobiłam Bes podczas odwiedzin ... Quote
Recommended Posts