Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 minut temu, elik napisał:

Tolu, a co z kontem Twojej organizacji. Miałam podać na fb, ale nadal nie ma namiarów.

Bosze - zapomniałam Ci podać rano, już się poprawiam, jestem dzsiiaj zakręcona

Posted
9 godzin temu, konfirm31 napisał:

Kocham tych, którzy nie chcą, ale muszą :). Też deklaruję 20 zł stałej od tego miesiąca i poproszę o nr konta elik, bo utraciłam  ;)

:) :) gif%2Bdaje%2Br%25C3%25B3%25C5%25BC%25C4%  na razie proszę wstrzymajcie się z wpłatami, póki nie założę wątku.

Przydałoby się nieco więcej zdjęć

9 godzin temu, Tola napisał:

Bosze - zapomniałam Ci podać rano, już się poprawiam, jestem dzsiiaj zakręcona

Ważne, że pozytywnie :)

9 godzin temu, Tola napisał:

Oj tak!!!

Oj tam, oj tam  - miało być :)

Posted

Ja dzisiaj bardzo przeżywałam  sytuację ze szczeniakami, mozliwość pozostawienia suczki przy tej stodole no  i wyjazd Karmen ze schronu - zgubiłam teczkę A3 z dokumentami, a potem w aptece zostawiłam kartę bankomatową. 

Po kartę jadę jutro, teczka nie znalazła  się

Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

Ja dzisiaj bardzo przeżywałam  sytuację ze szczeniakami, mozliwość pozostawienia suczki przy tej stodole no  i wyjazd Karmen ze schronu - zgubiłam teczkę A3 z dokumentami, a potem w aptece zostawiłam kartę bankomatową. 

Po kartę jadę jutro, teczka nie znalazła  się

Toluuuu biedna :(  Może teczka jeszcze się znajdzie.  Był w niej jakiś namiar, adres ?

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Toluuuu biedna :(  Może teczka jeszcze się znajdzie.  Był w niej jakiś namiar, adres ?

Niestety nie

Nawet nie wiem, gdzie ją zostawiłam.

Posted
36 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

To ja na początek moją deklarację z Arielki, która ma swój cudowny domek przekazuje na maluszki. Elu, ode mnie od IV 20 zł    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

28 minut temu, konfirm31 napisał:

Kocham tych, którzy nie chcą, ale muszą :). Też deklaruję 20 zł stałej od tego miesiąca i poproszę o nr konta elik, bo utraciłam  ;)

Dziękuję pięknie! gif%2Bdaje%2Br%25C3%25B3%25C5%25BC%25C4%

A to Karmen opuszczająca dzisiaj schronisko

WP_20160404_16_17_21_Pro.jpg.ae19b795d64

Posted
10 godzin temu, Tola napisał:

...

Elik - może dasz się namówić i zalożysz kolejny wątek dla kolejnej rodzinki - idzie Ci to świetnie no i będzie łatwiej pisać tutaj i na FB...

Założę i poprowadzę, ale nie umiem pisać rzewnych tekstów. W ogóle nie umiem pisać tekstów na zamówienie.

Bardzo proszę napiszcie odpowiednio przyciągający tekst do pierwszego postu i tytuł oczywiście. Dalej już poprowadzę.

prosz%25C4%2585cy.gif

Posted

Mogę napisać tekst, jeśli nikt lepszy w te klocki się nie znajdzie.
Ale potrzebuję informacji co, kto i jak - nie mam czasu śledzić i nie śledzę od początku.

Posted
4 godziny temu, Tyś napisał:

Mogę napisać tekst, jeśli nikt lepszy w te klocki się nie znajdzie.
Ale potrzebuję informacji co, kto i jak - nie mam czasu śledzić i nie śledzę od początku.

Tysiu kochana napisz proszę :)

Informacji wiele nie ma. Nie wiem czy coś poza tym, co wiesz jest jeszcze, do poinformowania.

Mama z ósemką czterotygodniowych szczeniąt w rozwalającej się szopie z dala od domostw. Grożą im kuny i inne drapieżniki. Za tydzień cała rodzinka ma jechać do Murki.

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Poprosiłam Havankę, zna temat, tez jutro podrzuci tekścik

Tolu, napisz proszę kompendium wiedzy o rodzince. Ty wiesz najlepiej co, kiedy i jak :)

Wątek trzeba by założyć jak najszybciej.

A czy możliwe jest dostarczenie więcej zdjęć ?

Posted

Napisałam tekst na pierwszą strone wątku:

Kolejny dramat psiej matki i jej ośmiorga dzieci, w jednej z podzamojskich wsi.

Około 4 tygodnie temu, w rozwalającej się starej szopie, w szczerym polu, w przerażającym zimnie, przyszło na świat  osiem psich maluszków. Cudem przeżyły. Można sobie tylko wyobrazić jak marzły i głodowały, kiedy mamie suczce brakowało pokarmu, gdyż sama cierpiała z powodu głodu i zimna. Jak w każdej chwili groziło im niebezpieczeństwo ze strony innych zwierząt. Teraz potrafią już chodzić i zagrożenie ich życia jest coraz większe.
Jeżeli pozostaną tam nadal, nie przeżyją.
Bardzo prosimy o pomoc dla nich. Na wagę złota jest DOM TYMCZASOWY, gdzie będą bezpieczne.
Bez pieniędzy też sobie nie poradzimy. Każda najmniejsza nawet wpłata, podniesie jakość ich życia . Wkrótce będą potrzebne też ogłoszenia.
Wspólnie możemy im pomóc, sami nie damy rady.

Posted
14 minut temu, Havanka napisał:

Około 4 tygodnie temu, w rozwalającej się starej szopie, w szczerym polu, w przerażającym zimnie, przyszło na świat  osiem psich maluszków. Cudem przeżyły. Można sobie tylko wyobrazić jak marzły i głodowały, kiedy mamie suczce brakowało pokarmu, gdyż sama cierpiała z powodu głodu i zimna. Jak w każdej chwili groziło im niebezpieczeństwo ze strony innych zwierząt. Teraz potrafią już chodzić i zagrożenie ich życia jest coraz większe.
Bardzo prosimy o pomoc dla nich. Na wagę złota jest DOM TYMCZASOWY, gdzie będą bezpieczne.
Bez pieniędzy też sobie nie poradzimy. Każda najmniejsza nawet wpłata, podniesie jakość ich życia . Wkrótce będą potrzebne też ogłoszenia.

Super :)

Posted
22 godzin temu, Havanka napisał:

Havanko wspaniały tekst jeszcze dzisiaj założę im wątek. Dzięki wielkie  z%2Btulipanami.gif

Bardzo przydałoby się więcej zdjęć rodzinki. Bez zdjęć watek jest drętwy.

11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Alpinka, jak przystało na swoje imię, postanowiła wspinać się na skałki razem ze swoim ukochanym panem. Już wybiera sobie haki i linki  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig

20160404_213357.jpeg

Czyżbyś miała następnego kotka :) ?

Posted
8 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Elu, to jest Alpinka, którą miałam na tymczasie, a adoptował ją mój syn Marcin  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

Tylko patrzeć, jak Marcin przerobi ją na alpinistkę k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,40_rh_orig.