Tola Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 9 minut temu, elik napisał: Tolu, a co z kontem Twojej organizacji. Miałam podać na fb, ale nadal nie ma namiarów. Bosze - zapomniałam Ci podać rano, już się poprawiam, jestem dzsiiaj zakręcona Quote
Tola Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 15 minut temu, agat21 napisał: Nieoceniona :) <3 Oj tak!!! Quote
elik Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 9 godzin temu, konfirm31 napisał: Kocham tych, którzy nie chcą, ale muszą :). Też deklaruję 20 zł stałej od tego miesiąca i poproszę o nr konta elik, bo utraciłam ;) :) :) na razie proszę wstrzymajcie się z wpłatami, póki nie założę wątku. Przydałoby się nieco więcej zdjęć 9 godzin temu, Tola napisał: Bosze - zapomniałam Ci podać rano, już się poprawiam, jestem dzsiiaj zakręcona Ważne, że pozytywnie :) 9 godzin temu, Tola napisał: Oj tak!!! Oj tam, oj tam - miało być :) Quote
Tola Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 Ja dzisiaj bardzo przeżywałam sytuację ze szczeniakami, mozliwość pozostawienia suczki przy tej stodole no i wyjazd Karmen ze schronu - zgubiłam teczkę A3 z dokumentami, a potem w aptece zostawiłam kartę bankomatową. Po kartę jadę jutro, teczka nie znalazła się Quote
elik Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 2 minuty temu, Tola napisał: Ja dzisiaj bardzo przeżywałam sytuację ze szczeniakami, mozliwość pozostawienia suczki przy tej stodole no i wyjazd Karmen ze schronu - zgubiłam teczkę A3 z dokumentami, a potem w aptece zostawiłam kartę bankomatową. Po kartę jadę jutro, teczka nie znalazła się Toluuuu biedna :( Może teczka jeszcze się znajdzie. Był w niej jakiś namiar, adres ? Quote
Tola Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 2 minuty temu, elik napisał: Toluuuu biedna :( Może teczka jeszcze się znajdzie. Był w niej jakiś namiar, adres ? Niestety nie Nawet nie wiem, gdzie ją zostawiłam. Quote
Tola Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 36 minut temu, Alaskan malamutte napisał: To ja na początek moją deklarację z Arielki, która ma swój cudowny domek przekazuje na maluszki. Elu, ode mnie od IV 20 zł 28 minut temu, konfirm31 napisał: Kocham tych, którzy nie chcą, ale muszą :). Też deklaruję 20 zł stałej od tego miesiąca i poproszę o nr konta elik, bo utraciłam ;) Dziękuję pięknie! A to Karmen opuszczająca dzisiaj schronisko Quote
elik Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Aleeeee wspaniała psica. Ktoś będzie miał wspaniałą przyjaciółkę. Śliczna dziewczyna :) Quote
konfirm31 Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Bieda z tą teczką. Ale może jednak się odnajdzie? Popytaj za 2-3 dni, w miejscach, w których byłaś :) Quote
elik Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 10 godzin temu, Tola napisał: ... Elik - może dasz się namówić i zalożysz kolejny wątek dla kolejnej rodzinki - idzie Ci to świetnie no i będzie łatwiej pisać tutaj i na FB... Założę i poprowadzę, ale nie umiem pisać rzewnych tekstów. W ogóle nie umiem pisać tekstów na zamówienie. Bardzo proszę napiszcie odpowiednio przyciągający tekst do pierwszego postu i tytuł oczywiście. Dalej już poprowadzę. Quote
Tyśka) Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Mogę napisać tekst, jeśli nikt lepszy w te klocki się nie znajdzie. Ale potrzebuję informacji co, kto i jak - nie mam czasu śledzić i nie śledzę od początku. Quote
elik Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 4 godziny temu, Tyś napisał: Mogę napisać tekst, jeśli nikt lepszy w te klocki się nie znajdzie. Ale potrzebuję informacji co, kto i jak - nie mam czasu śledzić i nie śledzę od początku. Tysiu kochana napisz proszę :) Informacji wiele nie ma. Nie wiem czy coś poza tym, co wiesz jest jeszcze, do poinformowania. Mama z ósemką czterotygodniowych szczeniąt w rozwalającej się szopie z dala od domostw. Grożą im kuny i inne drapieżniki. Za tydzień cała rodzinka ma jechać do Murki. Quote
Tola Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Poprosiłam Havankę, zna temat, tez jutro podrzuci tekścik Quote
elik Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 2 godziny temu, Tola napisał: Poprosiłam Havankę, zna temat, tez jutro podrzuci tekścik Tolu, napisz proszę kompendium wiedzy o rodzince. Ty wiesz najlepiej co, kiedy i jak :) Wątek trzeba by założyć jak najszybciej. A czy możliwe jest dostarczenie więcej zdjęć ? Quote
Havanka Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Napisałam tekst na pierwszą strone wątku: Kolejny dramat psiej matki i jej ośmiorga dzieci, w jednej z podzamojskich wsi. Około 4 tygodnie temu, w rozwalającej się starej szopie, w szczerym polu, w przerażającym zimnie, przyszło na świat osiem psich maluszków. Cudem przeżyły. Można sobie tylko wyobrazić jak marzły i głodowały, kiedy mamie suczce brakowało pokarmu, gdyż sama cierpiała z powodu głodu i zimna. Jak w każdej chwili groziło im niebezpieczeństwo ze strony innych zwierząt. Teraz potrafią już chodzić i zagrożenie ich życia jest coraz większe. Jeżeli pozostaną tam nadal, nie przeżyją. Bardzo prosimy o pomoc dla nich. Na wagę złota jest DOM TYMCZASOWY, gdzie będą bezpieczne. Bez pieniędzy też sobie nie poradzimy. Każda najmniejsza nawet wpłata, podniesie jakość ich życia . Wkrótce będą potrzebne też ogłoszenia. Wspólnie możemy im pomóc, sami nie damy rady. Quote
konfirm31 Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 14 minut temu, Havanka napisał: Napisałam tekst na pierwszą strone wątku: Kolejny dramat psiej matki i jej ośmiorga dzieci, w jednej z podzamojskich wsi. Około 4 tygodnie temu, w rozwalającej się starej szopie, w szczerym polu, w przerażającym zimnie, przyszło na świat osiem psich maluszków. Cudem przeżyły. Można sobie tylko wyobrazić jak marzły i głodowały, kiedy mamie suczce brakowało pokarmu, gdyż sama cierpiała z powodu głodu i zimna. Jak w każdej chwili groziło im niebezpieczeństwo ze strony innych zwierząt. Teraz potrafią już chodzić i zagrożenie ich życia jest coraz większe. Jeżeli pozostaną tam nadal, nie przeżyją. Bardzo prosimy o pomoc dla nich. Na wagę złota jest DOM TYMCZASOWY, gdzie będą bezpieczne. Bez pieniędzy też sobie nie poradzimy. Każda najmniejsza nawet wpłata, podniesie jakość ich życia . Wkrótce będą potrzebne też ogłoszenia. Wspólnie możemy im pomóc, sami nie damy rady. Super :) Quote
Alaskan malamutte Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Alpinka, jak przystało na swoje imię, postanowiła wspinać się na skałki razem ze swoim ukochanym panem. Już wybiera sobie haki i linki 1 Quote
mar.gajko Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Dzielna kicia. I w dodatku w tych wspinaczkach pewnie będzie zręczna jak kot :) Quote
elik Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 22 godzin temu, Havanka napisał: Napisałam tekst na pierwszą strone wątku: Kolejny dramat psiej matki i jej ośmiorga dzieci, w jednej z podzamojskich wsi. Około 4 tygodnie temu, w rozwalającej się starej szopie, w szczerym polu, w przerażającym zimnie, przyszło na świat osiem psich maluszków. Cudem przeżyły. Można sobie tylko wyobrazić jak marzły i głodowały, kiedy mamie suczce brakowało pokarmu, gdyż sama cierpiała z powodu głodu i zimna. Jak w każdej chwili groziło im niebezpieczeństwo ze strony innych zwierząt. Teraz potrafią już chodzić i zagrożenie ich życia jest coraz większe. Jeżeli pozostaną tam nadal, nie przeżyją. Bardzo prosimy o pomoc dla nich. Na wagę złota jest DOM TYMCZASOWY, gdzie będą bezpieczne. Bez pieniędzy też sobie nie poradzimy. Każda najmniejsza nawet wpłata, podniesie jakość ich życia . Wkrótce będą potrzebne też ogłoszenia. Wspólnie możemy im pomóc, sami nie damy rady. Havanko wspaniały tekst jeszcze dzisiaj założę im wątek. Dzięki wielkie Bardzo przydałoby się więcej zdjęć rodzinki. Bez zdjęć watek jest drętwy. 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Alpinka, jak przystało na swoje imię, postanowiła wspinać się na skałki razem ze swoim ukochanym panem. Już wybiera sobie haki i linki Czyżbyś miała następnego kotka :) ? Quote
Alaskan malamutte Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Godzinę temu, elik napisał: Czyżbyś miała następnego kotka :) ? Elu, to jest Alpinka, którą miałam na tymczasie, a adoptował ją mój syn Marcin Quote
elik Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Hawanko, Twoje dzieło :) Proszę odwiedzajcie maluszki. Bez Waszej obecności na wątku nic dla nich nie zrobimy :( 1 Quote
Havanka Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 8 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, to jest Alpinka, którą miałam na tymczasie, a adoptował ją mój syn Marcin Tylko patrzeć, jak Marcin przerobi ją na alpinistkę Quote
Gabi79 Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Kochane Ciocie zapraszam na wątek 13letniej, niewidomej suni, która czeka na cud w Zamojskim schronisku: 1 Quote
Recommended Posts