Tola Posted April 8, 2016 Author Posted April 8, 2016 Elik, Gabi - dziękuję! Jutro do domu w Warszawie jedzie Bajaderka - kotka została wysterylizowana, rodzina nie może się doczekać jej przyjazdu. Na dom czeka Wuzetka i Kalambur - terra - dziękuję za ogłoszenia, na razie nikt nie dzwoni. Mamy też kolejną koteczkę z ulicy - Tiramisu, juz po sterylce w dt Quote
Havanka Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Mysia !!! Kochana sunieczka !!! Widać, ze ma się wspaniale ! Udało się panience . Quote
konfirm31 Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 O 6.04.2016o00:35, elik napisał: Hawanko, Twoje dzieło :) Proszę odwiedzajcie maluszki. Bez Waszej obecności na wątku nic dla nich nie zrobimy :( Odwiedzam. Czekam na przysłanie nr konta elik na pw, bo jak zrozumiałam, na dogo wpłacamy na konto Eli, a na fb, na fundacyjne. Szkoda tej dwójki maluchów :(. Co słychać u rodzinki u Murki?dojechały szczęśliwie? w jakim są wieku? Quote
elik Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 16 godzin temu, konfirm31 napisał: Odwiedzam. Czekam na przysłanie nr konta elik na pw, bo jak zrozumiałam, na dogo wpłacamy na konto Eli, a na fb, na fundacyjne. Szkoda tej dwójki maluchów :(. Co słychać u rodzinki u Murki?dojechały szczęśliwie? w jakim są wieku? Bardzo dziękuj za deklarację Zaraz poślę Ci PW z numerem konta. Najświeższe informacje o rodzince są na ich wątku. Link zacytowany w Twoim poście :) Quote
konfirm31 Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Godzinę temu, elik napisał: Bardzo dziękuj za deklarację Zaraz poślę Ci PW z numerem konta. Najświeższe informacje o rodzince są na ich wątku. Link zacytowany w Twoim poście :) Poszła wpłata za kwiecień, maj, czerwiec - 3x20 zł = 60 zł. Idę na wątek maluchów :) Quote
xcat Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 O 3.04.2016o13:44, Tola napisał: Dzisiaj byłam w schronie - u nas piękna pogoda, wszystkie psy na zewnątrz, przytłaczający widok, tyle ich jest :( Nowa malutka suczka, jest w schronie parę dni - smutna, zagubiona Jaka bidula z tej suni :( tej jej oczy będą mnie prześladować aż znajdzie dom :( Quote
Anecik Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 2 godziny temu, xcat napisał: Jaka bidula z tej suni :( tej jej oczy będą mnie prześladować aż znajdzie dom :( Ta sunieczka ma już swój wątek :) zabieramy ją do hoteliku z Gabi i jeśli nie znajdziemy domku będziemy ją miały na dożywocie. ma 13 lat, te jej oczka niestety nie widzą już tego świata. Zapraszamy do niej Quote
elik Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 6 godzin temu, konfirm31 napisał: Poszła wpłata za kwiecień, maj, czerwiec - 3x20 zł = 60 zł. Idę na wątek maluchów :) Dzięki Quote
Tola Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Dzisiejsze zdjęcia ze schronu - czy kiedykolwiek i do nich uśmiechnie się szczęście, czy mają szansę na zmianę losu? SUKI Quote
Tola Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Nowa suczka, mała szorstkowłosa. Jest jeszcze jedna nowa, - jasna, długowłosa, ale siedziała w budzie Quote
Anecik Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 A ta mimronkowa to co za jedną? Znaczy ta szorstkowłosa Quote
Tola Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Nie mogę znowu dzisiaj cytować To o niej opowiadałam Ci w rozmowie tel, bardzo fajna dziewczynka, pchała się całą sobą do siatki, podobnie jak Czekoladka przepychala się z koleżanką, zeby być najblizej mojej ręki. Czeka na sterylkę. Quote
Tola Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Dzisiaj w zamojskim schronisku była anecik z Tz -em, zabierali Bunia - 13 letniego, niewidomego staruszka. Pochodziliśmy po schronie, zrobiłam trochę zdjęć Nowe psy w schronie Próbowałam dowiedzieć się co z łapą tego biedaka, ale pracownik nie wiedział Quote
Tola Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Nowe sunie w schronisku Suczka bardzo podobna do mojej Toli Quote
Tola Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Przy tej suni zatrzymałyśmy sie dłuzej, serce pęka :( :( Bunio zabrany, a tu kolejna starsza bidulka :( Ta tragedia porzucanych zwierząt nigdy sie nie skończy :( Quote
Tola Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 No i 2 dziewczynki, przywiezione wczoraj z pola Quote
mar.gajko Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Skąd z pola? I tam zostały szczeniaczki te? One z matką? Same? Quote
Recommended Posts