Tola Posted August 15, 2015 Author Posted August 15, 2015 Wczoraj zadzwoniła pani z Krakowa chętna adoptować malutką Szałwię. Mam już osobę do wizyty PA, dam znać jak będę znała jej termin. Znowu ten Kraków - szczęśliwy dla naszych kociaków, takie fajne domki mają. Powinni tam założyć jakieś koło miłośników kotów zamojskich :) Quote
Onaa Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Nie bardzo rozumiem dlaczego czesc osob pomagajacym bezdomnym psiakom nie lubi rasowych psow i ich wlascicieli. 1 Quote
Havanka Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Zaciskam kciuki za małą Szałwię. Ja też mocno zaciskam ! Ale byłoby cudownie, gdyby Szałwia dostała dom w prezencie, na dodatek z opiekunami ! Quote
Tola Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Zaciskam kciuki za małą Szałwię. Ja też mocno zaciskam ! Ale byłoby cudownie, gdyby Szałwia dostała dom w prezencie, na dodatek z opiekunami ! Wizyta dla Szałwi umówiona na wtorek po południu. Quote
terra Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Z wielką nadzieją czekam do wtorku i zaciskam kciuki. Quote
Tola Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Pilne - ok.5 letnia suczka szuka dt? ds? Dziewczyna Jest wysterylizowana, ma aktualna książeczkę, chodzi an smyczy, kocha ludzi. Suczce grozi schron, bo nie może dłużej przebywać w gabinecie weta :( Quote
Tola Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Tola,powiadom rita60 o tym terierze. Tak, tak, napisałam Quote
handzia Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Moi sąsiedzi ostatnio adoptowali szczeniaka ze schroniska... na szczęście takich problemów, jak Ty, handzia opisujesz, nie było, choć pan pierwszego dnia (jak przyjechali obejrzeć) zażądał 20zł, a jak przyjechali następnego dnia to zażądał 30... ledwie uciułali z drobniaków, ale nie jest to taka cena, o jakiej mówisz. A najważniejsze: z adopcji są mocno zadowoleni. Dzisiaj dokładnie dowiedziałam się jak było i jestem pewna na 100 %, że to co napisałam, to prawda :( Quote
Tola Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 Suczka ma juz dom, było ogłoszenie w zamojskiej prasie - taka informacje dostałam z Gminy. Byłam dzisiaj w schronie, mam zdjecia małej biłej chudzinki, ale wstawię już jutro. Wizyta dla Szałwi wypadła bardzo pomyslnie, mala jedzie we wrzesniu do Krakowa (teraz rodzina wyjezdza na wczasy). Dziękuję terra ! Quote
terra Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Bardzo się cieszę, że Szałwia już ma przystań na całe życie. Teraz jeszcze Nocka i dzikie maluszki. Quote
Tola Posted August 19, 2015 Author Posted August 19, 2015 Jak to w życiu bywa mam trochę dobrych, trochę złych wiadomości, ale zacznę od wczorajszej wizyty w schronie - udało mi się zrobię zdjęcia białej sunieczki Quote
Gabi79 Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Sunia jest cudna, wykupiłam dla niej pakiet ogłoszeń na bazarku Quote
Anula Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Sunia jest śliczna,taka zgrabna,cudowna.Fajnie,że będzie ogłaszana,może szybciutko znajdzie domek. Quote
Tola Posted August 19, 2015 Author Posted August 19, 2015 Sunia jest cudna, wykupiłam dla niej pakiet ogłoszeń na bazarku Bardzo dziękuję :) Zaraz będę pisała dalej, tylko wrzucę zdjęcia u małego kudlaczka na wątku. Quote
Tola Posted August 19, 2015 Author Posted August 19, 2015 Mamy nowego psiaka - ktoś wyrzucił takie cudo ma ok. 1,5 roku, jest w DT, 28.08 ma kastrację. Merlot jest przemiłym pieskiem, chodzi na smyczy, uwielbia pieszczoty, głaskanie Wczoraj dostałam zgłoszenie o wyrzuconym szczeniaku; na miejscu okazało się, ze ktoś w nocy wrzucił psa na jedną z posesji;jak do poniedziałku nie znajdzie się dt - psiak trafi do schronu - pilnie potrzebny DT A dzisiaj kolejna malutka porzucona 2,5 mies. koteczka Amisia Quote
Tola Posted August 19, 2015 Author Posted August 19, 2015 Żeby nam się dobrze spało to jeszcze te dobre wiadomości - Nocka tez ma domek w Krakowie i w piątek jedzie do siebie :) Zamieszka z 2 dziewczynkami w wieku 15 - 18 lat i ich mamą :) Terra - czaruj nadal :) Quote
terra Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Super, że i Nocka ma domek. No to będzie wygłaskana za wszystkie czasy :) Oczywiście malunią koteczkę ogłoszę. Ta biała sunieczka wygląda całkiem jak charcik saluki. Biedne psiaki, oby jakiś tymczas się znalazł a najlepiej ds. Quote
Recommended Posts