Tola Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Ale tu się dzieje :) Super decyzja! Ulica jeszcze nic dobrego nie przyniosła żadnemu psu,a co dopiero suni... Sunia jest na wsi, więc jej sytuacja jest jeszcze gorsza Quote
wieso Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Trzymamy wszystkie lapki zacisniete za Merlocika, wyjatkowo urodziwy jest... A dla suni trzeba znalesc imie :) Quote
Anecik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Bardzo się cieszę że możemy jej pomóc. Wszystkich żal, ale taka bidulina bezdomna, jakoś tam dokarmiana, pewnie przeganiana przez wszystkich - jakie miała perspektywy? Żadne. Quote
Guest TyŚka Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 A dla suni trzeba znalesc imie :) Może warto zrobić bazarek imieninowy? ;) Quote
Anecik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Trzymamy wszystkie lapki zacisniete za Merlocika, wyjatkowo urodziwy jest... A dla suni trzeba znalesc imie :) Może jakaś dobra dusza zrobiłaby bazarek imienny? Ja jeszcze nigdy nie robiłam i jutro idę do pracy na 12 godzin, gdzie w ciągu dnia w zasadzie nie mam dostępu do kompa. Na Tośka w schronie mówili Tosiek i ti imię wygrało :D Ale na tą bidę to chyba nikt nijak nie mówi. Quote
Tola Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Jak sunia będzie juz bezpieczna u Murki - założę wątek; imię jak najbardziej potrzebne :) Quote
wieso Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 A ktora to dobra duszyczka robila Toskowy bazarek, moze by zrobila dla Zlotowlosej tez ? Ja odpadam, znowu nie wiem...... Quote
Tola Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Może jakaś dobra dusza zrobiłaby bazarek imienny? Ja jeszcze nigdy nie robiłam i jutro idę do pracy na 12 godzin, gdzie w ciągu dnia w zasadzie nie mam dostępu do kompa. Na Tośka w schronie mówili Tosiek i ti imię wygrało :D Ale na tą bidę to chyba nikt nijak nie mówi. Może warto zrobić bazarek imieninowy? ;) A ktora to dobra duszyczka robila Toskowy bazarek, moze by zrobila dla Zlotowlosej tez ? Ja odpadam, znowu nie wiem...... Bazarek dla Tośka robiła chyba b- b... Quote
Anecik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 A ktora to dobra duszyczka robila Toskowy bazarek, moze by zrobila dla Zlotowlosej tez ? Ja odpadam, znowu nie wiem...... Ja wiem Ale nie wiem czy b-b pamięta kto robił Tośkowy bazarek :D Quote
Anecik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Bazarek dla Tośka robiła chyba b- b... Na pewno :) Sprawdziłam :D Quote
wieso Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 A ja wiem ze b-b bedzie robila bazarek z fantow ktore wlasnie jada.... :) Quote
b-b Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 No proszę! Tylko przez chwilkę mnie nie ma a tu już decyzje zapadają :P Strasznie się cieszę, że sunia z ulicy się odnalazła ,że będzie miała szansę na normalne życie :) Bazarek imienny mogę zrobić tylko dajcie mi znać kiedy :) A ja wiem ze b-b bedzie robila bazarek z fantow ktore wlasnie jada.... :) Tak będzie dzięki wieso :D Tylko teraz "dogadujemy" się kiedy będzie można je odebrać :) 1 Quote
Anecik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 No proszę! Tylko przez chwilkę mnie nie ma a tu już decyzje zapadają :P Strasznie się cieszę, że sunia z ulicy się odnalazła i ,że będzie miała szansę na normalne życie :) My też sięcieszymy, że Ty się cieszysz a chcesz być bazarkowo-imienną mamusią sunieczki? Quote
b-b Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 My też sięcieszymy, że Ty się cieszysz a chcesz być bazarkowo-imienną mamusią sunieczki? Resztę dopisałam gdy Ty już napisałaś swój post :) Quote
wieso Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 My też sięcieszymy, że Ty się cieszysz a chcesz być bazarkowo-imienną mamusią sunieczki? Bedziemy sie cieszyc ze sie ucieszysz z tej propozycji nie Do odrzucenia :) 1 Quote
Anecik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Resztę dopisałam gdy Ty już napisałaś swój post :) A bo ja to taka szybka jestem. Kolejny bazarek....fiu, fiu. A ja do jednego nie moge się zebrać. Ale się nauczę. Zdjęcia fantów już robię. Quote
Anecik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Czyli Zarząd wybrany. W sobotę sunia jedzie do Murki? Tak Tolu? I już sunia z niczego ma coś. MA NAS :) 1 Quote
wieso Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Tak Anecik, to jest cos i to ze my mamy NAS tez :) 2 Quote
b-b Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Strasznie się cieszę, że kolejnej bidulce uda się pomóc :) Bedziemy sie cieszyc ze sie ucieszysz z tej propozycji nie Do odrzucenia :) Takiej propozycji nie można odrzucić ;) A bo ja to taka szybka jestem. Kolejny bazarek....fiu, fiu. A ja do jednego nie moge się zebrać. Ale się nauczę. Zdjęcia fantów już robię. Anetko najgorzej zrobić pierwszy. Później już leci :D Ona ma NAS a my mamy ją :D Quote
Havanka Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Jutro już sobota. Mam nadzieję, ze sunia "nie zniknie" i uda się ją dostarczyć do Murki. Quote
Tola Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 Jutro już sobota. Mam nadzieję, ze sunia "nie zniknie" i uda się ją dostarczyć do Murki. Sunia jest i jutro o 18 przyjeżdża po nią TZ Murki i zabiera do hoteliku. TZ dzwonił do Gminy i udało się uzyskać dla suni 200 zł na sterylizację, odrobaczenie i być może wystarczy na szczepienie. Jutro założę wątek, bo dzisiaj nie dam rady, a wy kochane trzymajcie kciuki i dumajcie nad imieniem. Quote
Havanka Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015   Sunia jest i jutro o 18 przyjeżdża po nią TZ Murki i zabiera do hoteliku. TZ dzwonił do Gminy  i udało się uzyskać dla suni 200 zł na sterylizację, odrobaczenie i być może wystarczy na szczepienie. Jutro założę wątek, bo dzisiaj nie dam rady, a wy kochane trzymajcie kciuki i dumajcie nad imieniem. To już tylko godziny dzielą sunię od nowego życia. Żeby wszystko poszło zgodnie z planem. Oczywiście, trzymam bardzo mocno kciuki ! Quote
Guest TyŚka Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 I ja kciukuję, tylko tyle mogę. Quote
Recommended Posts