b-b Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Anula, Bogusik jesteście wspaniałe dziewczyny!!! :D Quote
Anula Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Anula, Bogusik jesteście wspaniałe dziewczyny!!! :D To nie my tylko wspaniałe jesteśmy ale głównie Tola,która pokazuje psiaki i pomaga jak może im. Psiak wymaga koniecznie wyczesania i uprania,a może wycięcia co nieco. Quote
b-b Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 To nie my tylko wspaniałe jesteśmy ale głównie Tola,która pokazuje psiaki i pomaga jak może im. Psiak wymaga koniecznie wyczesania i uprania,a może wycięcia co nieco. Nic nie ujmuję oczywiście Toli Quote
malagos Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Ale dobre wieści, zagladam i uciekam do pracy :) Quote
Tola Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Po rozmowie z Bogusik zdecydowałyśmy pomóc srebrnemu psiakowi ze Schroniska.Jest wolne miejsce po Filipku u szafirki w Nowej Soli.Niech psiak jak najszybciej opuści Schronisko.Będziemy szukać transportu.Mam nadzieję,że Tola i kto żyw pomoże. Super! Bardzo dziękuję w imieniu zamojskich psiaków :) :) Miejmy nadzieję,że zdąży!Jak Tola tylko będzie mogła,niech srebrnego rezerwuje! :) TZ dzwoni dzisiaj do schroniska, trzeba jak najprędzej szukać transportu :) Anula, Bogusik jesteście wspaniałe dziewczyny!!! :D Psie Anioły :) To nie my tylko wspaniałe jesteśmy ale głównie Tola,która pokazuje psiaki i pomaga jak może im. Psiak wymaga koniecznie wyczesania i uprania,a może wycięcia co nieco. Ale ja bez pomocy takich Psich Aniołów nie zrobiłabym wiele. Po raz kolejny widać, ze dzięki zgodnej współpracy można zrobić więcej, niż by się chciało :) Podsumowując - wszystkie jesteśmy wspaniałe :) 1 Quote
Anula Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Napisałam na transportowym o transport dla Srebrnego.Jak Bogusik będzie miała chwilkę czasu to zaglądnie na FB-transport,może tam się coś uda wyszukać.Transport - Dolny Śląsk;Śląsk.Wątek założę wieczorem Srebrnemu. Quote
Bogusik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Napisałam na transportowym o transport dla Srebrnego.Jak Bogusik będzie miała chwilkę czasu to zaglądnie na FB-transport,może tam się coś uda wyszukać.Transport - Dolny Śląsk;Śląsk.Wątek założę wieczorem Srebrnemu. Tyle co na szybko znalazłam,to Pan Maciek będzie jechać 19.09 z Ełku do Zielonej G. Teraz muszę znikać ale póżniej napisze na transportowych na fb Quote
Tola Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Wrzucam jeszcze zdjęcia 2 młodziutkich, przyjaznych suniek - obie czarne, nieduże - ta większa (ma trochę dłuższy wlos) nie odstępowała pracownika na krok, prosiła o głaski. Quote
Anecik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 No dziewczyny - bo się kasa marnuje. Quote
Guest TyŚka Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Tą czarną kudłaczkę skądś kojarzę... ale nie wiem skąd... Quote
b-b Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 To może tą kudłaczkę zamiast Pszenicznego zabrać? Quote
Gabi79 Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Biała sunia dzisiaj rano pojechała. Rozmawiałam z wieso, tez jest za zabraniem kudłaczka i chyba on pojedzie. Tym bardziej zapraszam do 2 smutnych sunieczek z mojego banerka, zaglądajcie, może wspólnie uda nam się przed zimą zabrać i sunie... Ta niewiadoma, czy to dobry dom mnie dobija, ale nic na to nie poradzimy. Wspaniale, że kolejny psiak opuści schronisko!!! Quote
Tola Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Jest jeszcze ta sunia, błąkała się po podzamojskiej wsi, teraz dokarmia ja jakiś facet. Dzisiaj dotarłam do niego - ma swoich 5 przygarniętych psów, dobre serce, ale nie jest w stanie zabrać kolejnej biedy. Wsród tych jego 5 psów jest suczka bez 2 łapek, teraz po raz kolejny w ciąży :( Jutro mam do niego dzwonić, obiecałam, ze pomogę mu ze sterylką. Może zabrać tą ruda suczkę, wazy ok 15 kg, jest bardzo przyjazna, a na pewno lada chwila i ona będzie ciężarna :( Może szybko znajdzie dom i wtedy zabralibyśmy kolejna ze schronu? Quote
Havanka Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Kolejny kudłaczek do zabrania. Tym bardziej, ze bezdomna, ale z dużą szansą na dom, jeśli się o nią odpowiednio zadba. Jestem jak najbardziej za ! 1 Quote
Gabi79 Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Skoro ta jest na ulicy jestem za tym, by ją zabrać, Ja niestety mogę wspomóc tylko skromnym bazarkiem 1 Quote
Anula Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Zapraszam na wątek Silvera.Pieska o srebrnej sierści. http://www.dogomania.com/forum/topic/152201-silverkud%C5%82ateksmutnyzrezygnowany-czeka-na-pomoc/ Też bym się skłoniła do pomocy suni bezdomnej,przecież ona koczuje na ulicy,tak jak napisała Tola. 1 Quote
Anecik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Czyli ją znalazłaś Tolu :) Moje zdanie znasz. Ona nie ma zupełnie nic. Weżmy ją. 1 Quote
wieso Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Tak, wezmy ja a dwulapce dolozymy do sterylki..... 1 Quote
Tola Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Kolejny kudłaczek do zabrania. Tym bardziej, ze bezdomna, ale z dużą szansą na dom, jeśli się o nią odpowiednio zadba. Jestem jak najbardziej za ! Skoro ta jest na ulicy jestem za tym, by ją zabrać, Ja niestety mogę wspomóc tylko skromnym bazarkiem Zapraszam na wątek Silvera.Pieska o srebrnej sierści. http://www.dogomania.com/forum/topic/152201-silverkud%C5%82ateksmutnyzrezygnowany-czeka-na-pomoc/ Też bym się skłoniła do pomocy suni bezdomnej,przecież ona koczuje na ulicy,tak jak napisała Tola. Czyli ją znalazłaś Tolu :) Moje zdanie znasz. Ona nie ma zupełnie nic. Weżmy ją. Tak, wezmy ja a dwulapce dolozymy do sterylki..... Kocham Was :) :) Quote
Anecik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Czyżby decyzja zapadła? Zbieramy tą bidę z ulicy? Quote
wieso Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Czyżby decyzja zapadła? Zbieramy tą bidę z ulicy? Tak, Tola kocha nas :) 1 Quote
Tola Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Czyżby decyzja zapadła? Zbieramy tą bidę z ulicy? Zabieramy :) Już dzwoniłam do Murki, prawdopodobnie w sobotę sunia pojedzie. Trzymajcie tez proszę kciuki za Merlocika - dzisiaj zgłosił się dom zainteresowany psiakiem,rodzina ma przyjechać w niedzielę - chcą poznać malucha. Może i jemu los będzie sprzyjał? Quote
Bogusik Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Ale tu się dzieje :) Super decyzja! Ulica jeszcze nic dobrego nie przyniosła żadnemu psu,a co dopiero suni... Quote
Recommended Posts