Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla wszystkich zamojskich zwierzolubów:

[FONT=comic sans ms]Życzenia ciepłe, jak tchnienie wiosny,
składam wszystkim w ten czas radosny!
Dla naszych zwierzaków dużych i małych,
by ich marzenia w mig się spełniały.
Niech wszystkie troski będą daleko
a dobro płynie szeroką rzeką ![/FONT]

Posted (edited)

Ja [FONT=Arial][FONT=Arial]życzę jak najwięcej wiosny, słońca, uśmiechu i wypoczynku [/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]
[/FONT]
[/FONT]

Edited by Tola
Posted

Chrystus Zmartwychwstał!!!
W ten wielkanocny poranek chciałabym Wam wszystkim z całego serca życzyć zdrowia i radości, wiele sił i wytrwałości w tym, co dobrem zwie się - niech radość Wielkanocy pozostanie w Waszych rodzinach na długie, szare, trudne dni!!!
Radosnego Alleluja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='elaja']Halo halo , zagląda tu ktoś ?Czy psy z tego schroniska mają szansę na dt ?[/QUOTE]

O sunię pytaj na fb, tam gdzie znalazłaś info, bo tam dziewczyny najbardziej zorientowane.

Posted

Na wątek już zaglądam.

Mam pytanie trochę z innej paki - czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakiegoś fryzjera w Zamościu? Tylko, który ładnie mi psa ostrzyże na lato (żebym się nie wstydziła z nim chodzić na spacery) i nie zdziera pieniędzy. Ktoś w ogóle w naszych rejonach taki jest?

Posted

Ty$ka napisał(a):
Na wątek już zaglądam.

Mam pytanie trochę z innej paki - czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakiegoś fryzjera w Zamościu? Tylko, który ładnie mi psa ostrzyże na lato (żebym się nie wstydziła z nim chodzić na spacery) i nie zdziera pieniędzy. Ktoś w ogóle w naszych rejonach taki jest?

WYsyłam Ci pw

Posted

[quote name='funia']WYsyłam Ci pw
Dziękuję.

Tymczasem w Tomaszowie Lub... znalazłam suczkę husky. Jutro idzie do nas do Przytuliska, taką mam umowę z rodzicami. Niestety, boksy są przepłenione, więc całkiem możliwe, że pojedziemy z suką do Zamościa :(.

Jest młoda, ok 1,5roczna. Koty ignoruje, jest ulegla, choc jednocześnie mega uparta. Kocha cały swiat. Kocha tez biegac i duuzo gada, moj pies chwilami sie jej boi. To jeszcze psie dziecko, lubi lapac w zabawie za ręce, smycza sie bawi. Jest uzalezniona od stada, ale na spacerze ma swoj swiat. Łagodna wobec ludzi, także dzieci, choć jej zabawy nie są delikatne. Jest swietna, ale potrzebuje opiekuna, ktory zna potrzeby rasy, jest konsekwentny, stanowczy, ale tez lagodny i przede wszystkim aktywny! Mała moze zwiewac, juz interesuje ja ogrodzenie. I bedzie trzeba popracowac nad zostawaniem w samotnosci, moze miec z tym problem.

Posted

Karolcia i Bonus - psiaki znalezione w Tomaszowie Lub. mają już swoje domy; oba psiaki przebywały w hoteliku u Murki.

Karolcia w domu w Brzesku

Bonusik w domu w Zamościu

Posted

A do mnie trafił Tymonek - malutki piesek - waży 4,70 i ma ok. 2,5 roku.
Psiak błąkał się podobno bardzo długo na jednym z zamojskich osiedli.
Szukam mu domu; zdjęcia wstawi handzia, bo ja znowu mam z tym problem.