handzia Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 (edited) Havanko :) bardzo dziękuję :) Potrzebne będą już tylko ogłoszenia dla dwóch suczek. Ta kudłata ślicznotka jedzie jutro do świetnego domku. Edit: Zaraz prześlę Ci zdjęcia i opisy :) Edited January 3, 2014 by handzia Quote
Havanka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 handzia napisał(a):Havanko :) bardzo dziękuję :) Potrzebne będą już tylko ogłoszenia dla dwóch suczek. Ta kudłata ślicznotka jedzie jutro do świetnego domku. Edit: Zaraz prześlę Ci zdjęcia i opisy :) Handzia, wysłałaś? Nic nie dostałam.:shake: Quote
handzia Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Havanka napisał(a): Handzia, wysłałaś? Nic nie dostałam.:shake: Havanko, przepraszam, nie wysłałam, bo nie byłam pewna, która sunia dzisiaj pojedzie. Teraz już wiem i wysyłam :) Dziękuję Ci z całego serca :) Quote
Havanka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Ciekawa jestem, czy ktoś dzwonił w spr. adopcji Misi i Rudzi? Zrobiłam suczkom Gumtree, OLX, Kokosy, Alegratkę i Moruska na mazowieckie. ( Tablicę już mają). Wg mnie najbardziej popularne wśród internautów są Tablica i Gumtree. Quote
handzia Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Dzwonił jeden facet, ale pytał jak sunie będą wglądały w przyszłości. Odpowiedziałam zgodnie z prawdą, że nie będą bardzo malutkie i pan już się nie odezwał. Ale jestem dobrej myśli :) mam nadzieję, że się ktoś fajny znajdzie. Quote
handzia Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Dziewczyny, zapraszam na nowy wątek :( [h=1]Psi los na polskiej wsi-bardzo chore psy,jeden z guzem,drugi sparaliżowany, pomocy![/h] Quote
Havanka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 handzia napisał(a):Dziewczyny, zapraszam na nowy wątek :( Psi los na polskiej wsi-bardzo chore psy,jeden z guzem,drugi sparaliżowany, pomocy! Zajrzałam i zaniemówiłam ! Handzia, jest jakiś odzew z ogłoszeń maluchów? Jeśli nie, zmienię województwo. Quote
handzia Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Havanka napisał(a):Zajrzałam i zaniemówiłam ! Handzia, jest jakiś odzew z ogłoszeń maluchów? Jeśli nie, zmienię województwo. Niestety :( Havanko, może zmień województwo, bo nikt nie dzwoni...:shake: tylko jeden facet się odezwał. tylko żeby nie bardzo daleko, bo potem problemy z transportem będą.... Quote
handzia Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Havanko :) możesz już zdjąć ogłoszenia, wszystkie psiaki już znalazły domy :) Bardzo Ci dziękuję. Mamy niestety nowe szczeniaki, 5 szt, są u Krystyny w Zawadzie razem z 17-letnią mamusią odebrane pijakowi :( Quote
malagos Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 handzia napisał(a):Havanko :) możesz już zdjąć ogłoszenia, wszystkie psiaki już znalazły domy :) Bardzo Ci dziękuję. Mamy niestety nowe szczeniaki, 5 szt, są u Krystyny w Zawadzie razem z 17-letnią mamusią odebrane pijakowi :( Taką starowinką?......... Quote
Havanka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 handzia napisał(a):Havanko :) możesz już zdjąć ogłoszenia, wszystkie psiaki już znalazły domy :) Bardzo Ci dziękuję. Mamy niestety nowe szczeniaki, 5 szt, są u Krystyny w Zawadzie razem z 17-letnią mamusią odebrane pijakowi :( Dobrze, że maluszki już w swoich domach. Czy z ogłoszeń jeszcze ktoś dzwonił? Handzia, jeżeli masz zdjęcia tej nowej piątki, to podeślij z krótkim opisem, jeżeli oczywiście nadają się już do adopcji. Quote
handzia Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Havanka napisał(a):Dobrze, że maluszki już w swoich domach. Czy z ogłoszeń jeszcze ktoś dzwonił? Handzia, jeżeli masz zdjęcia tej nowej piątki, to podeślij z krótkim opisem, jeżeli oczywiście nadają się już do adopcji. Za wiele osób nie dzwoni, bo teraz jest przestój troszkę, ale odsyłam oczywiście do tych maluchów :smile: Zrobisz im troszkę ogłoszeń? :smile: Nie wiem jak Ci dziękować :loveu: Prześlę Ci zdjęcia na maila, pieski oczywiście nadają się juz do adopcji, mają ok 6 tygodni. Na początku było sześć szczeniąt, ale jedno nie przeżyło. Kiedy Krystyna (jeszcze u pijaka) zobaczyła, że maleństwo nie żyje, odłożyła je dalej...Sunia od razu to przyuważyła i martwe przeniosła z powrotem do gniazda :-( takie rzeczy mnie rozwalają... Quote
handzia Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Wstawię po jednym zdjęciu maluszków, pierwsze cztery to pieski, piąta sunia :) Quote
Havanka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Aniu, zaraz zrobię trochę ogłoszeń. Czy one bedą duże w przyszłości? Tak, matczyna miłość jest wielka. Biedna sunia... Quote
handzia Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Acha, właśnie, nie będą duże, będą małe, do 10 kg :) Dziękuję kochana :) Quote
Jolanta08 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Zamówiłam pakiet ogłoszeń dla psiaczków,Havanko podam Ciebie jako ogłaszającą psiaki,zgadzasz się ? Po potwierdzeniu podam link do bazarku Quote
Havanka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) Jolanta08 napisał(a):Zamówiłam pakiet ogłoszeń dla psiaczków,Havanko podam Ciebie jako ogłaszającą psiaki,zgadzasz się ? Po potwierdzeniu podam link do bazarku Może być. Zgadzam się. Zdążyłam zrobić Tablicę i Gumtree na Lublin. Edited January 12, 2014 by Havanka Quote
Havanka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 handzia napisał(a):Acha, właśnie, nie będą duże, będą małe, do 10 kg :) Dziękuję kochana :) Ok. Dzięki. wstawiłam informację do ogłoszeń. Quote
Jolanta08 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Havanka napisał(a):Może być. Zdążyłam zrobić Tablicę i Gumtree na Lublin, więc może na tych portalach już nie robić, bo nam usuną. Pakiet zawiera 50 ogłoszeń więc moze na tych portalach podać inne miasto ale to już sama zdecydujesz.Jak tylko dostanę dane do przelewu to zaraz wkleję link Quote
Havanka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Jolanta08 napisał(a):Pakiet zawiera 50 ogłoszeń więc moze na tych portalach podać inne miasto ale to już sama zdecydujesz.Jak tylko dostanę dane do przelewu to zaraz wkleję link Jolu, Tablica usuwa też z innych województw to samo ogłoszenie. Quote
Jolanta08 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 W takim razie zadecydujesz kogo ogłosić bo wszak macie pełno tych bid a ogłaszanie na potralach zajmuje czas.Pakiet jest do wykorzystania przez Was Quote
Havanka Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) Jolanta08 napisał(a):W takim razie zadecydujesz kogo ogłosić bo wszak macie pełno tych bid a ogłaszanie na potralach zajmuje czas.Pakiet jest do wykorzystania przez Was Super !!! dzięki serdeczne ! Ogłosimy wszystkie pięć w jednym ogłoszeniu. Poczekam na link do bazarku i prześlę opis i fotki.;) Edytuję; Właśnie otrzymałam odpowiedź na ogłoszenie maluszków i przyznam, ze krew się we mnie zagotowała: "Witam, jestem zainteresowana wzięciem jednego maluszka. Czy poniosę jakieś koszty? Jeżeli nie byłoby super. Psiak byłby prezentem dla ukochanego, który po śmierci pupila narzeka na samotność :) Zaznaczam, że mimo 17 lat jesteśmy bardzo odpowiedzialni, godni zaufania. Piesek miałby warunki do mieszkania :)" Odpisałam pani: "Witam, dzień dobry. Przykro mi, to nie są zabawki pluszowe, lecz żywe stworzenia i na prezenty się nie nadają." Pani: "Ja rozumiem. Sprawe przemyslalam doskonale, rozmawialam z chlopakiem i jego rodzicami. Pies na pewno znajdzie duzo milosci, opieki. Chlopak ma warunki mieszkaniowe, czas na opieke :) Jestem przekonana, ze zajmie sie jak najlepiej nad szczesciem maluszka. Mial kroliczka, ale juz ze starosci umarl. Chlopak jest narzeka na samotnosc, cisze w domu. Uwazam, ze danie mu psa to wspanialy pomysl :) Wszystko doskonale przemyslalam, skonsultowalam tak jak mowilam z nim :)" Moim zdaniem, to są jeszcze dzieci, mają po 17 lat. Chłopak prawdopodobnie nie uczy się ani nie pracuje, bo jak pisze, będzie miał czas na opiekę. Odpowiedź na ogłoszenie dostałam po ok. 15 min. Pani zdążyła to już doskonale przemyśleć, porozmawiać z chłopakiem i jego rodzicami.:shake: Edited January 12, 2014 by Havanka Quote
Jolanta08 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Niech kupi mu pluszowego pieska takiego szczekającego będzie w sam raz wklejam link do ogłoszeń http://www.dogomania.pl/forum/threads/249675-Ogłoszenia-25-za-5-zł-50-za-10-zł-na-sosnowieckie-TTB-do-16-01 Quote
Havanka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Jolanta08 napisał(a):Niech kupi mu pluszowego pieska takiego szczekającego będzie w sam raz wklejam link do ogłoszeń http://www.dogomania.pl/forum/threads/249675-Ogłoszenia-25-za-5-zł-50-za-10-zł-na-sosnowieckie-TTB-do-16-01 Dziękuję. Dane do ogłoszeń już podałam. Quote
Recommended Posts