Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Havanka']Jak dziś czuje się Teoś?

Funiu, wrzuć tą sunie na wątek, trzeba ją ogłaszać z informacją, ze ma dużo energii w sobie. Wiele szczeniaków ma ADHD, w tym mój -10 lat temu. Po 2 latach kopania w ogrodzie i gryzienia wszystkiego, co się da, jest cudownym panem w średnim wieku. Zrobię trochę ogłoszeń, jeśli chcesz.
Czy usunąć już poprzednie ogłoszenia? Czy szczeniaczki znalazły dobre domy? Nic nie piszesz.

Teoś jest leczony, ale stan nadal ciężki:(
Biedne te funi maluszki:(
Dzisiaj znowu ktos dzwonił, ze znalazl kociaka, ale nikt nie chce go przyjąć:(

Posted

Havanka napisał(a):
Jak dziś czuje się Teoś?

Funiu, wrzuć tą sunie na wątek, trzeba ją ogłaszać z informacją, ze ma dużo energii w sobie. Wiele szczeniaków ma ADHD, w tym mój -10 lat temu. Po 2 latach kopania w ogrodzie i gryzienia wszystkiego, co się da, jest cudownym panem w średnim wieku. Zrobię trochę ogłoszeń, jeśli chcesz.
Czy usunąć już poprzednie ogłoszenia? Czy szczeniaczki znalazły dobre domy? Nic nie piszesz.

Havanko ,Śniezynka już od wczoraj w cudnym DS !!!Dzieki Twemu ogłoszeniu !!!!
Maluchy dwa te z Nielisza ...cisza ,,nikt nie dzwoni ..Mozna je dalej ogłaszać .
Sunia Mela jak najbardziej .Czy mo\esz podac mi maila to wyślę Ci zdjęcia z opisem .
Masz racje napisze o jej temperamencie opisując to jako atut a nie wade.Dzisiaj na działce zabrała mi skarpety ..Ona wszystko zabiera co nalezy do człowieka a przy tym kocha na zabój !!

Posted

[quote name='funia']Na dobicie wczoraj wrzucono mi za płot trzy melenkie koty ,które ledwo jedzą ...!!!!!!!!Zycze temu czowiekowi ,który to zrobił by na starość wylądował w najgorszym przytułku !!Z całego serca mu tego życzę !
To szczęście ,ze moje psy ,,jedzące,, koty były w innej części działki bo nic by po nich nie zostało .

Maz postawił mi ultimatum ...Boze co ja z nimi zrobie..Zero odzewu z ogłoszęń ...:shake:

Posted

funia napisał(a):
Maz postawił mi ultimatum ...Boze co ja z nimi zrobie..Zero odzewu z ogłoszęń ...:shake:

Teraz małych kotów mnóstwo, ludzie mają w czym wybierać:(

Posted

Funiu, skrzynka pełna !

Cieszę się, ze Śnieżynka znalazła dom !Mam nadzieję, ze pozostałe szczeniaczki też go znajdą. Moze ogłosić je na inne województwo?
Przy okazji, podrzuć mi Funiu zdjęcia tych kociąt, może i im się uda.
czekam na zdjęcia Meli i trochę info o niej.

Posted

O masakra....

Dziewczyny, co robić? Moja koleżanka (niepełnoletnia) uratowała szczeniaka przed zabiciem siekierą... ale musi się go pozbyć za 2dni. Zamojskie schronisko przyjąć nie chce, tomaszowskie przytulisko zapchane... kompletnie nie wie, co robić. Suczka młoda, jeszcze psi podrostek nie mający roku... Nie mamy DT.
Na moim fp więcej info i zdjęcia.... https://www.facebook.com/pages/Gamonius-pospolitus/449061291893009?ref=ts&fref=ts

Posted

Havanka napisał(a):
Tolu, czy były jakieś zapytania o Luizę?

Niestety nie:(
Ze szczeniakami też szału nie ma - oglądalność spora, zapytań niewiele:roll:

TySka - fajna sunieczka, oby znalazła miłość; taka młodziutka i juz taki bagaż:-(

Posted

Tola napisał(a):
Mały Teoś był u weta; stan ciężki, walczy:(
To na pewno brat kocurka znalezionego wczoraj - ktoś na osiedlu wyrzucił kocięta :(
One powinny byc jeszcze z kotką:(

Teoś był właśnie na wizycie.Ogolnie czuje się bardzoa dobrze.W domu rozrabia i ma apetyt.Niestety nie widzi.Doszło do zrostów rogówki na skutek powikłań.

Posted

zadra napisał(a):
Teoś był właśnie na wizycie.Ogolnie czuje się bardzoa dobrze.W domu rozrabia i ma apetyt.Niestety nie widzi.Doszło do zrostów rogówki na skutek powikłań.

:-(:-( Biedny Teoś.
Może operacja coś zmieni?

Teodorek - brat Teosia już w DS.

Posted

O matulu, jaka bida. Jednak wiem, że sobie zwierzęta doskonale radzą jako niewidziące.

Szukam transportu dla suczki z podpisu (tej z poprzedniej strony) na trasie Zamość --> Warszawa (Mokotów) albo Tomaszów --> Warszawa.
PILNE.

Posted

zadra napisał(a):

Czy nic się już nie da zrobić?
Nie jestem za operacją. Po nadziei, jaką dawała nam wetka dla niewidzącego Dropsika Mari23. Nie dość, ze na próżno wydaliśmy kasę, to na dodatek przysporzyliśmy psu dodatkowych cierpień.

Posted

Havanka napisał(a):
Czy nic się już nie da zrobić?
Nie jestem za operacją. Po nadziei, jaką dawała nam wetka dla niewidzącego Dropsika Mari23. Nie dość, ze na próżno wydaliśmy kasę, to na dodatek przysporzyliśmy psu dodatkowych cierpień.

zrosty na rogówce ma u mnie Miłeczka i nie widzi, ale na szczęście tylko na 1 oczko, za to Dropsik jest obustronnie niewidomy a oczko po operacji jest w gorszym stanie, niż to operowane :( na darmo tyle wycierpiał :( uraz był stary i niemożliwy do "naprawienia"

Posted (edited)

Teoś dzisiaj na badaniu

A Sabcia, która tak długo czekała na dom - tym roku znowu wypoczywa nad morzem - przesyła pozdrowienia

Edited by Tola
Posted

malagos napisał(a):
Biedunia maleńka...

Bardzo szkoda maluszka, płacze przy zakraplaniu i smarowaniu tych oczek, cierpi.
Ale dt trafił mu się wspaniały, pani wybiera się po 15 lipca na konsultację do kliniki do Lublina.

Posted

[quote name='Tola']Bardzo szkoda maluszka, płacze przy zakraplaniu i smarowaniu tych oczek, cierpi.
Ale dt trafił mu się wspaniały, pani wybiera się po 15 lipca na konsultację do kliniki do Lublina.
Ogromnie dziękujemy DT za wspaniałą opiekę nad maluszkiem, bo bez niej, nie miałby żadnych szans.
Mam cichą nadzieję, ze Teoś przeżyje... Trzymaj się mały !

Posted

Havanka napisał(a):
Ogromnie dziękujemy DT za wspaniałą opiekę nad maluszkiem, bo bez niej, nie miałby żadnych szans.
Mam cichą nadzieję, ze Teoś przeżyje... Trzymaj się mały !

Teoś przeżyje, bo ładnie je, przybywa na wadze. Tylko te oczka:(
Miejmy nadzieję, ze będzie można małemu pomóc, trzeba czekać do konsultacji u prof. w Lublinie.

Takie domy tymczasowe to skarb; Telma i Luizka również do takiego trafiły - pani sama zgłosiła chęć opieki nad kotem w potrzebie.