Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, ze koteczka znajdzie domek szybko - jest piękna, choć bardzo chuda. Jeżeli będzie trzeba, to też pomogę w ogłoszeniach.

Mnie też ciarki przeszły słysząc o powrocie tej....pani.

Posted (edited)

szukam pilnie domu dla wyrzuconej z auta miniaturki suczki .Jest w awaryjnym Dt .

Czy ktoś wie jak z maila wstawić zdjęcie na forum bo mnie tylko miniatury wychodzą...

Edited by funia
Posted

[quote name='funia']szukam pilnie domu dla wyrzuconej z auta miniaturki suczki .Jest w awaryjnym Dt .

Czy ktoś wie jak z maila wstawić zdjęcie na forum bo mnie tylko miniatury wychodzą...

Przyslij mi to na maila, to spróbuję wrzucić

Posted

Dziękuje .Od razu wrzuć jeśli mozesz następną rodzinę psią porzuconą .Szukam dla nich nowego domu .Sunia ,dwa maleństwa i szczeniak z poprzedniego miotu .Jest u nich dramat ....

Posted

funia napisał(a):
Dziękuje .Od razu wrzuć jeśli mozesz następną rodzinę psią porzuconą .Szukam dla nich nowego domu .Sunia ,dwa maleństwa i szczeniak z poprzedniego miotu .Jest u nich dramat ....

Ok, wysyłaj

Posted

Havanka napisał(a):
Funiu, podaj trochę danych o tych psiaczkach. Zrobię trochę ogłoszeń.

Dziękuje kochana .JUż piszę .Biała sunia szczeniaczek jest u ludzi na wylocie bo wyjeżdzją i nie mogą jej zatrzymać .
Jest pogodną kochaną około 3 mieiseczną sunią .

Nastepne zdjęcia przedstawiają matkę i jej dwa maleństwa plus szczeniak z poprzedniego miotu .
S ą ufne i bardzo pragną kontaktu z człowiekiem .Suczka zebrze przy wędkarzach ..jeszcze niedawno była kościotrupem .Teraz kudlata z krystyną ja dokarmiaja .Zwierzeta są w Nieliszu na posesji pewnej kobiety .Sunia była przywiązana w lesie ....
Moze najpierw zająć się maluchami ?mamusie musimy wysterylizować .Dopiero potem poszukamy jej domu .

Posted

Tola ,dziekuje za zdjęcia .Czy mozesz te zwierzaki z Nielisza wstawić na waszą strone ZEA?moze ktoś wypatrzy ,albo zechce zakupić coś maluchom do jedzenia ....

Posted (edited)

Dzięki. Nr już zapisałam. Póki co, ogłoszę maluchy.

Jakiej płci są te dwa maluszki ? Może masz Funiu zdjęcia w zbliżeniu tych psiaczków?

Edited by Havanka
Posted

Havanka napisał(a):
Dzięki. Nr już zapisałam. Póki co, ogłoszę maluchy.

Jakiej płci są te dwa maluszki ? Może masz Funiu zdjęcia w zbliżeniu tych psiaczków?

Jutro sie dowiem .

Posted

Miałam już 2 zapytania o Śnieżynkę (tak roboczo nazwałam tą sunię) Ogłosiłam ją na Lublin.
"Bardzo bym chciała pieska.
Jestem z polski ale mieszkam w Bremen, Niemcy. Jest możliwość wysłanie psa. Oczywiście zapłacę.
POZDRAWIAM "
Odpisałam, ze raczej nie wysyłamy psów za granicę.

"Witam serdecznie,
w jakim wieku jest suczka??
jestem zainteresowany adopcją,
bylby mozliwy dowóz do Warszawy?
z pozdrowieniami,
Karol"
Pana poprosiłam o wykonanie telefonu pod wskazany numer. czy dzwonił?

Posted

Havanka napisał(a):
Miałam już 2 zapytania o Śnieżynkę (tak roboczo nazwałam tą sunię) Ogłosiłam ją na Lublin.
"Bardzo bym chciała pieska.
Jestem z polski ale mieszkam w Bremen, Niemcy. Jest możliwość wysłanie psa. Oczywiście zapłacę.
POZDRAWIAM "
Odpisałam, ze raczej nie wysyłamy psów za granicę.

Nie Havanko jeszcze nikt nie dzwonił ...Ale pewnie zadzwonią bo sunia jest cudna!

"Witam serdecznie,
w jakim wieku jest suczka??
jestem zainteresowany adopcją,
bylby mozliwy dowóz do Warszawy?
z pozdrowieniami,
Karol"
Pana poprosiłam o wykonanie telefonu pod wskazany numer. czy dzwonił?

Nie na razie nikt nie dzwonił,ale to pewnie kwestia czasu .

Posted

[quote name='Tola']Labrador spotkał chłopca z zespołem Downa...
http://demotywatory.pl/4351672/Labrador-po-raz-pierwszy-spotkal-chlopca-z-zespolem-Downa-To-jak-zareagowal-odebralo-mi-mowe

ależ się wzruszyłam....znam takiego chłopczyka...
jest w przedszkolu, w grupie mojej Kasi - Kubuś, a kiedy ostatnio nieudolnie mówił wierszyk na przestawieniu z okazji Dnia Matki, śmiały się wszystkie dzieci oprócz Kasi i jeszcze jednej dziewczynki....
bardzo się ucieszyłam, że Kasia tak się zachowała... ech, rozkleilam się znów

Posted

funia napisał(a):
Nie na razie nikt nie dzwonił,ale to pewnie kwestia czasu .

Miałam dzisiaj kilka tel.Wsrod nich jeden konkretny .Jeśteśmy w kontakcie z ludzmi .Dziękuje Havanko .Przynosisz szczęście :loveu:

Posted

funia napisał(a):
Miałam dzisiaj kilka tel.Wsrod nich jeden konkretny .Jeśteśmy w kontakcie z ludzmi .Dziękuje Havanko .Przynosisz szczęście :loveu:

No, nie zapeszajmy;).

Czekam na zdjęcia pozostałych malców i określenie ich płci. Jak już będą, ogłoszę. Może im również się poszczęści?

Posted

mari23 napisał(a):
ależ się wzruszyłam....znam takiego chłopczyka...
jest w przedszkolu, w grupie mojej Kasi - Kubuś, a kiedy ostatnio nieudolnie mówił wierszyk na przestawieniu z okazji Dnia Matki, śmiały się wszystkie dzieci oprócz Kasi i jeszcze jednej dziewczynki....
bardzo się ucieszyłam, że Kasia tak się zachowała... ech, rozkleilam się znów

Twoja Kasia :) od małego w domu ma wpajaną wrażliwość na krzywdę ludzi czy zwierząt :) Do tego jeszcze w genach to odziedziczyła ;) Wyrośnie z niej wspaniała dziewczyna :)
Szkoda, że tak mało takich domów i takich dzieci...:shake: