mari23 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 https://imagizer.imageshack.us/v2/500x375q90/89/wp9o.jpg to najlepsze! ;) ;) ;) pewnie tak się broniła przed zastrzykiem :evil_lol: Quote
terra Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Albo ziewała :evil_lol: Zęby ma piękne, zdrowiuteńkie :) Quote
Tola Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 Zapraszam na bazarek kilometrowy dla Horynki po przejściach i Dropsa z przeszłością http://www.dogomania.pl/forum/threads/251626-1000-km-dla-Horynki-i-Dropsa-z-nagrodami-do-17-03-dodz-20-00 Quote
sonia71 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 ja z prośbą-Agucha pomagała zamojskim suniom a teraz sama potrzebuje pomocy dla Zuzi-gdyby ktos chciał jej teraz pomóc to na wątek można wejść przez banerek. Quote
Tola Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 [quote name='sonia71']ja z prośbą-Agucha pomagała zamojskim suniom a teraz sama potrzebuje pomocy dla Zuzi-gdyby ktos chciał jej teraz pomóc to na wątek można wejść przez banerek. Jestem z Akuchą w kontakcie, pomoc na pewno będzie - czekam na fakturę. A ja zapraszam na bazarek dla zamojskiej Lizy z padaczką; sunia w takim stanie ma znikome szanse na własny dom, ale przebywa w hoteliku, żyje i wciąż potrzebuje pomocy. http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post21975295 Quote
malagos Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Tola napisał(a):Tanitka - o którą wyżlicę pytasz (Ati również pytała), bo w schronisku nie ma tej brązowej, tak jak pisalam nie było juz jej w grudniu... Od ok. miesiąca jest wyżlica (czarny deresz?), ma ok 3 - 4 lat Dzisiaj dzwoniłam do Ciebie, ale nie dodzwoniłam się. A ta wyżełka, nadal w schronisku? Quote
Tola Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 Dzisiaj odeszła moja największa psia miłość - Tola:-( Bez niej nic już nie będzie jak dawniej. Quote
Havanka Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='Tola']Dzisiaj odeszła moja największa psia miłość - Tola:-( Bez niej nic już nie będzie jak dawniej.[/QUOTE] Żegnaj Tolu...czas jest nieubłagany. Wierzę, że tam, po drugiej stronie jest też życie, ale bez chorób, bólu i cierpienia. Quote
Anula Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='Tola']Dzisiaj odeszła moja największa psia miłość - Tola:-( Bez niej nic już nie będzie jak dawniej.[/QUOTE] Bardzo mi przykro,wiem jak to bardzo boli. Quote
funia Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='Tola']Dzisiaj odeszła moja największa psia miłość - Tola:-( Bez niej nic już nie będzie jak dawniej.[/QUOTE] Ojej ...jeszcze wczoraj o niej rozmawiałyśmy ....Bardzo Ci wspóczuje bo wiem jak bardzo to boli i bedzie bolało ...MIała cudne życie w waszej rodzinie i odeszła kochana .Pamiętaj o tym ! Płaczę razem z Toba .Trzymaj się ... Żegnaj Tolunia . Quote
wtatara Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 [quote name='Tola']Dzisiaj odeszła moja największa psia miłość - Tola:-( Bez niej nic już nie będzie jak dawniej.[/QUOTE] wiem jak to boli- trzymaj się Quote
dusje Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Tola, Zadne slowa nie pociesza,nie ulza w cierpieniu i w tesknocie.... W tych trudnych chwilach dla Ciebie jestem z Toba. Quote
handzia Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 [quote name='Tola']Dzisiaj odeszła moja największa psia miłość - Tola:-( Bez niej nic już nie będzie jak dawniej.[/QUOTE] Tolu, strasznie mi przykro...Bardzo współczuję....:( Quote
terra Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='Tola']Dzisiaj odeszła moja największa psia miłość - Tola:-( Bez niej nic już nie będzie jak dawniej.[/QUOTE] Tolu, serdecznie współczuję i przytulam. Quote
agusiazet Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='Havanka']Żegnaj Tolu...czas jest nieubłagany. Wierzę, że tam, po drugiej stronie jest też życie, ale bez chorób, bólu i cierpienia.[/QUOTE] Niestety... czas jest nieubłagany:( Współczuję, mój Sony w tym samym wieku co Tola, więc też drżę o niego! Quote
Tola Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Dziękuję wszystkim za wsparcie i pożegnanie mojej Toli. Dzisiaj mija tydzień od jej śmierci; nie mogę sobie poradzić z tęsknotą:( Quote
malagos Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Ojej, Martuś, dopiero teraz przeczytałam...Tulę Cię kochana, wspieram... Quote
agusiazet Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Mój Sony wczoraj zasłabł, wywracał się i wymiotował. Natychmiast weterynarz i okazało się, że to problemy z błędnikiem, ponoć przypadłość starszych psów. Dostał zastrzyk i dzisiaj kontrola, ma też przyjmować 1/2 tabletki B12. Mam nadzieję, że jeszcze z nami pobędzie! Quote
Havanka Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='agusiazet']Mój Sony wczoraj zasłabł, wywracał się i wymiotował. Natychmiast weterynarz i okazało się, że to problemy z błędnikiem, ponoć przypadłość starszych psów. Dostał zastrzyk i dzisiaj kontrola, ma też przyjmować 1/2 tabletki B12. Mam nadzieję, że jeszcze z nami pobędzie![/QUOTE] Dobrze, że od razu został zbadany i poddany leczeniu. Błędnik, to nie wyrok, ale okropny dyskomfort życia. Będzie dobrze ! Quote
Ati Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 czy mlodsza wyzica szorstka znalazla juz domek moze? Quote
Poprawna Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [*] dla Toli. Marta dopiero dziś weszłam na wątek. Szczerze współczuję. Quote
terra Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='agusiazet']Mój Sony wczoraj zasłabł, wywracał się i wymiotował. Natychmiast weterynarz i okazało się, że to problemy z błędnikiem, ponoć przypadłość starszych psów. Dostał zastrzyk i dzisiaj kontrola, ma też przyjmować 1/2 tabletki B12. Mam nadzieję, że jeszcze z nami pobędzie![/QUOTE] agusiazet, trzymam kciuki za twojego Sonego. Nie się trzyma jak najdłużej. Quote
agusiazet Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='terra']agusiazet, trzymam kciuki za twojego Sonego. Nie się trzyma jak najdłużej.[/QUOTE] Dziękuję, jestem dobrej myśli:) Quote
Recommended Posts