funia Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Czy ktoś mi podpowie jak wrzucać foty na forum ?Powalony fotosik wrzuca do góry nogami zdjęcia a image shock odrzuca mi nowe maile .....Zwariuje za chwile !!!! Quote
Tola Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 (edited) Miałam podobna sytyację, wciaz prosiłam kogos o wrzucanie zdjęć. Wczoraj jednak udało mi się wrzucić przez fotosik; zadzwoń, to Ci może pomogę Edited June 1, 2014 by Tola Quote
funia Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Tola napisał(a):Miałam podobna sytyację, wciaz prosiłam kogos o wrzucanie zdjęć. Wczoraj jednak udało mi się wrzucić przez fotosik; zadzwoń, to Ci może pomogę Dziękuje ;).Udało się w końcu załozyłam po wielkich bółach nową poczte i chyba pójdzie .Produkuje bazarek na moje BDT . Quote
Havanka Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Tyska, co z tą suczką: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10341431_647106842027401_4600084907878369725_n.jpg, pojechała do schronu w Zamościu? Quote
Ty$ka Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='Havanka']Tyska, co z tą suczką: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10341431_647106842027401_4600084907878369725_n.jpg, pojechała do schronu w Zamościu? Zapomniałam napisać, trafiła do DT, potencjalnego DS. Quote
Havanka Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Ty$ka napisał(a):Zapomniałam napisać, trafiła do DT, potencjalnego DS. To kamień z serca ! Quote
Tola Posted June 3, 2014 Author Posted June 3, 2014 Dzisiaj byłam w Świdniku z wizytą PA dla Tymonka - domek super , wszystko przygotowane na przyjazd piesia. Maluch jutro miał jechać do nowego domu, ale rodzinka nie wytrzymała i przyjechała zaraz po wizycie do Zamościa, tak więc Tymonek dzisiejszą noc spędza w swoim własnym posłanku:) Quote
handzia Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Takie domy.......bezcenne ;) Przyszli właściciele nie mogli wytrzymać i przyjechali wcześniej :) Wspaniale :lol: lepiej nie mogło być :) Powodzenia Tymonku :) Quote
Havanka Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Ciekawe, jak minęła noc w nowym domu? Czy będą zdjęcia ? Quote
Tola Posted June 4, 2014 Author Posted June 4, 2014 (edited) [quote name='Havanka']Ciekawe, jak minęła noc w nowym domu? Czy będą zdjęcia ? Zdjęcia mam tylko 3 - wczoraj z chwili wyjazdu, ale na pewno będą kolejne juz z nowego domu, bo młoda pańcia (tegoroczna maturzystka) interesuje się fotografiką:) Dzisiaj rozmawiałam z nowa rodziną - Tymonek w podróży zachowywał się nienagannie; wygladał przez okno, a potem spał. W domu sam wybrał sobie miejsce, w którym ma leżeć posłanko. Jest bardzo grzeczny, cichutki, wciąż pcha się na kolana lub śpi. Ten jego spokój wzbudził już niepokój nowej rodzinki. Wczoraj Tymonek nie chciał jeść, ale to na pewno wynik stresu. Wszyscy w domu zakochani, młoda pańcia zapowiedziała, że z powodu Tymonka chyba zostanie na studiach w Lublinie;) Imię zostaje - to ono na początku zwróciło uwagę i rodzinka otworzyła ogłoszenie;) Szczęścia i miłości mój kochany krasnalku:loveu: Zapoznanie z nową pańcią Przywitanie na parkingu z młoda pańcią Edited June 4, 2014 by Tola Quote
Havanka Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Aż strach się cieszyć ! Na razie powstrzymam emocje, żeby nie zapeszyć. Dobrze, ze będą zdjęcia z nowego domu. Tymuś szybko zaaklimatyzuje się w takich warunkach. Pierwsze dni w nowym miejscu, to zawsze stres. Długiego i szczęśliwego życia, maluszku ! Quote
Tola Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 (edited) Dzisiaj rozmawiałam z panią - u Tymusia wszystko dobrze - maluch ma apetyt, uwielbia biegać do kuchni po smakołyki, na spacerach sprawuje się nienagannie, chociaż dzisiaj dokuczył mu chyba upał, bo po paru minutach ciągnął do domu. Wygląda na to, że to faktycznie niespotykanie spokojny i grzeczny psiak! Zadzwoniła kobieta, która szuka pomocy pomocy dla tego psiaka z zamojskiego schronu, pies jest tam od długiego czasu. Ja jakiś czas temu wrzucałam jego zdjęcie na wątek spanieli - bez odzewu. Psiak nie jest młody, został podobno oddany przez właścicieli; źle znosi pobyt w schronisku, a te jego smutne oczy ranią serce:( Edited June 9, 2014 by Tola Quote
funia Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='Tola']Dzisiaj rozmawiałam z panią - u Tymusia wszystko dobrze - maluch ma apetyt, uwielbia biegać do kuchni po smakołyki, na spacerach sprawuje się nienagannie, chociaż dzisiaj dokuczył mu chyba upał, bo po paru minutach ciągnął do domu. Wygląda na to, że to faktycznie niespotykanie spokojny i grzeczny psiak! Zadzwoniła kobieta, która szuka pomocy pomocy dla tego psiaka z zamojskiego schronu, pies jest tam od długiego czasu. Ja jakiś czas temu wrzucałam jego zdjęcie na wątek spanieli - bez odzewu. Psiak nie jest młody, został podobno oddany przez właścicieli; źle znosi pobyt w schronisku, a te jego smutne oczy ranią serce:( U nas wiszą ogłoszenia ,ze zaginął spaniel 16 letni ,głuchy i chory ...ale to chyba nie ten ? muszę spisać nr tel .na wszelki ... Quote
Tola Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 funia napisał(a):U nas wiszą ogłoszenia ,ze zaginął spaniel 16 letni ,głuchy i chory ...ale to chyba nie ten ? muszę spisać nr tel .na wszelki ... Niestety, to nie ten psiak:( Quote
Tola Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Tymonek nie miał swojego wątku, więc tutaj pokazuje malucha w DS w Świdniku Quote
mari23 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Tola napisał(a):Havanka - pełna skrzyneczka! Havanka ma problemy z komputerem :( Quote
Tola Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='mari23']Havanka ma problemy z komputerem :( Skontaktowałyśmy się:lol: Dzisiaj z okolic Lubyczy Królewskiej została uratowana suczka Lusia i jej maluchy. Zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/253707-Błąkała-się-3-miesiące-szukała-pomocy-szczeniaki-urodziła-pod-szkołą?p=22219304#post22219304 Quote
Ty$ka Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Jaka piękna. Jak będzie więcej info, sklecę opis, ogłoszę i udostępnie na fejsiku :) Jest bezpieczna? Ma dt? Quote
Tola Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='Ty$ka']Jaka piękna. Jak będzie więcej info, sklecę opis, ogłoszę i udostępnie na fejsiku :) Jest bezpieczna? Ma dt? Jest w Biłgoraju, dokarmiana, ma kociaka. We wtorek ma przyjechać z małym do Zamoscia do naszego fundacyjnego dt dla kotów. Jak widac na zdjeciach - jest b. wychudzona Quote
Ty$ka Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 W takim razie poczekam na sklecenie opisu aż będzie w DT. Ciekawa jestem jak ona do swoich pobratymców. Quote
terra Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Ależ piękna koteczka, myślę, że szybko znajdzie domek.:) Quote
funia Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 UWAGA WIOLA&MIŁOSZ wróciła i działa!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/244873-ZAGINION******-ODDANE-Wioli-Mi%C5%82osz-UWAGA%21SZUKAMY-OS%C3%93B-KT%C3%93E-POWIERZY%C5%81Y-JEJ-ZWIERZ%C4%98TA%21?p=22220389#post22220389 Quote
Recommended Posts