Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leosia - najspokojniejsza z całego towarzystwa, lubi sobie siedzieć i obserwować jak reszta towarzystwa szaleje, Trochę nieśmiała na początku, ale bardzo mrucząca i nakolankowa.

leosia.jpg

leosia1.jpg

leosia2.jpg

leosia3.jpg

leosia4.jpg

• Like 2
Posted

Tutaj jedyne zdjęcie, które mi się udało zrobić trójki dziewczynek (Leosi, Malinki i Jagody), z Fistaszkiem niestety nie było czans, żeby wysiedział pół sekundy :)

leosia5.jpg

• Like 1
Posted

Malinka - jako jedyna ma jeszcze zachodzącą na oczy trzecią powiekę, ciągle zakrapiam te oczka. Poza tym kicia jest miziasta i mrucząca. Wydaje mi się, że dobrze, żeby w DS miała kocie towarzystwo, bo zdarza się jej ciumkać kocyk (choroba sieroca).

malinka.jpg

malinka1.jpg

malinka2.jpg

malinka3.jpg

malinka4.jpg

malinka5.jpg

malinka6.jpg

• Like 1
Posted

Jagoda - najgłośniejsza z całego towarzystwa. Nie mam pojęcia jak takie malutkie zwierzątko potrafi tak głośne dźwięki wydawać. Najczęściej głośno daje znać, że chce jeść i mam się pospieszyć :) ale też często po prostu dopomina się o uwagę w ten sposób. Poza tym koteczka jest śmiała, ciekawska, miziasta i mrucząca.

jagoda.jpg

jagoda1.jpg

jagoda2.jpg

jagoda3.jpg

jagoda4.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 30.07.2025 o 11:00, Onaa napisał:

Czy uda się pomóc Batonikowi?

Bardzo bym chciała tylko nie wiem czy teraz jak sprawy się tak skomplikowały z Rudzią katakka zechce go przyjąć...

Posted
Dnia 30.07.2025 o 14:41, AlfaLS napisał:

Bardzo bym chciała tylko nie wiem czy teraz jak sprawy się tak skomplikowały z Rudzią katakka zechce go przyjąć...

A co się stało?

Posted
Dnia 30.07.2025 o 14:41, AlfaLS napisał:

Już myślałam, że przed chłopakiem tylko droga do nowego miejsca.

Posted

Dzisiaj do swojego nowego domciu w Warszawie pojechała mała Satynka 💕 .  Dziękuję p. Rafałowi za pomoc w transporcie. Dziękuję też Alaskan za ogłoszenie, a Jo37 za wizytę PA. Szczęścia malutka♥️

kociaki8.jpg.320b1a621610775923f25cb453bc7803.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 30.07.2025 o 22:26, Tola napisał:

A dzisiaj kolejne maluchy wyrzucone w pudełku z auta😥 Wszędzie przerażający wysyp małych kociaków😥

IMG-20250730-WA0004.jpg

IMG-20250730-WA0007.jpg

Jakie cudne. Te są chociaż kolorowe, to szybko będą chętni. Tricolorka z takim umaszczeniem pewnie od razu znajdzie dom.

Posted

Dzisiaj 3 z tych 5 małych kociątek jedzie do lecznicy, zostaną tam parę dni do momentu wykonania badania w kierunku panleukopenii, a potem pojadą do Murki. Dziękuję Kasi za zgodę na przyjazd maluchów, dla nas to na razie ostatnie kociaki, które możemy przyjęć, chyba że znajdzie się jakiś DT

IMG-20250730-WA0004.jpg