togaa Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 1 minutę temu, Poker napisał: No togusiu, znając Twój gust, widzę pewne niebezpieczeństwo Loluś, trzymaj się Gdyby to tylko ode mnie zależało, to kto wie Pokerku, kto wie? Przez sentyment do szpiców, chciałabym temu psiakowi jakoś pomóc, choćby ogłoszeniami. 1 Quote
Tyśka) Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 11 godzin temu, togaa napisał: Czy te psiaki nadal są w Schronisku ? Szczególnie interesuje mnie psiak w typie szpica wilczego. Zerknij na stronę schroniska na FB, bo te psiaki ogłasza i wolontariat zamojski. Jeszcze chyba nie ma domu, bo nie było aktualizacji. Ogłaszany jest jako Misio, pieknje chodzi na smyczy i dogaduje się z psami. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4284623228323328&id=173203336132025&m_entstream_source=timeline&__tn__=*s*s-R Quote
togaa Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 13 godzin temu, Tyśka) napisał: Zerknij na stronę schroniska na FB, bo te psiaki ogłasza i wolontariat zamojski. Jeszcze chyba nie ma domu, bo nie było aktualizacji. Ogłaszany jest jako Misio, pieknje chodzi na smyczy i dogaduje się z psami. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4284623228323328&id=173203336132025&m_entstream_source=timeline&__tn__=*s*s-R Mogłabłym mu zrobić ogłoszenie na olx i wyróżnić, tylko czyj nr. telefonu podać ? Wykorzystałabym zdjęcia z dogo (o ile mogę)? I w jakim wieku może być Misio? Quote
Tola Posted October 8, 2021 Author Posted October 8, 2021 22 godziny temu, togaa napisał: Czy te psiaki nadal są w Schronisku ? Szczególnie interesuje mnie psiak w typie szpica wilczego. Psiak jest nadal w schronisku, wczoraj rozmawiałam z wolontariuszką, pytałam o niego. Quote
Tola Posted October 8, 2021 Author Posted October 8, 2021 Dzisiaj była wizyta w Warszawie u rodziny zainteresowanej zamojską Hanką, koteczka może się pakować. Zamieszka u rodziny, która niedawno straciła kotkę staruszkę no i teraz zdecydowała się na adopcję od razu 2 kotów - razem z Hanką do Warszawy pojedzie zamojski Żwirek. Jo37 - bardzo dziękuję za wizytę Hanka Żwirek 1 Quote
elik Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 Oba kotki bardzo piękne. Dobrego, kochającego domku im życzę Quote
Tola Posted October 8, 2021 Author Posted October 8, 2021 Założyłam wątek szorstkiej suni, spróbuję, bardzo zapraszam ... SZORSTKA Quote
Tyśka) Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 Uwielbiam podwójne adopcje:) Szczęścia, tygryski! Quote
Tola Posted October 9, 2021 Author Posted October 9, 2021 Dnia 8.10.2021 o 23:07, Tyśka) napisał: Uwielbiam podwójne adopcje:) Szczęścia, tygryski! Ja też:) Transport do Warszawy miałam na poniedziałek, a tu dzisiaj w południe telefon, ze rodzina nie może się doczekać i ze przyjeżdżają za parę godzin osobiście:). No i przyjechali - całą rodziną - wszyscy uśmiechnięci, bardzo pozytywni:). Hanka i Żwirek są teraz w drodze do swojego domu w Warszawie:). Mam nadzieję, że koty się dogadają. Gdyby pani Kasia zadzwoniła odrobinę wcześniej, to Hanka mogłaby jechać do tego domu z własnym synusiem Hektorem. Ale może to i dobrze - Żwirek został znaleziony z bratem jako parodniowe kocię, kotka chyba zginęła, może teraz Hanka trochę mu pomatkuje;) 1 Quote
Tola Posted October 9, 2021 Author Posted October 9, 2021 Na koncie fundacji jest wpłata na rezonans Gutka, bardzo dziękuję Iwona z Sosnowca - 25 zł Gutek zapisany na badanie na 08.10. Quote
Murka Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 A tu Negri - widać kto rządzi Dziś kumpel Negri (Migdał) pojechał do domu do Warszawy Quote
Tola Posted October 9, 2021 Author Posted October 9, 2021 3 minuty temu, Murka napisał: A tu Negri - widać kto rządzi Dziś kumpel Negri (Migdał) pojechał do domu do Warszawy Dziękuję Kasiu za cudne fotki, to Negri na pewno smutna? Tylko czemu o nią nikt nie pyta:( Quote
Murka Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 1 minutę temu, Tola napisał: Dziękuję Kasiu za cudne fotki, to Negri na pewno smutna? Tylko czemu o nią nikt nie pyta:( Trochę jej smutno, ale nie ma już konkurencji przy misce Do tej pory mokrą karmę jadły na wyścigi z Migdałem Na pewno ktoś w końcu zadzwoni. Tydzień temu pojechała od nas do DS inna czarna koteczka, która siedziała u nas od wiosny. Quote
Livka Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Dnia 26.09.2021 o 19:42, Tola napisał: Nowy pies w schronisku, jeden z największych... Bardzo dzisiaj rozpaczał:( Czy coś udało się zrobić dla tego psiaka, czy nadal płacze w schronie ? Quote
jankamałpa Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 36 minut temu, Livka napisał: Czy coś udało się zrobić dla tego psiaka, czy nadal płacze w schronie ? Chcesz mu pomóc? Quote
Livka Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 13 minut temu, jankamałpa napisał: Chcesz mu pomóc? Chętnie pomogę, ale nie dam rady założyć i prowadzić mu wątek. Finansowo też nie poradzę sobie sama ... to duży psiak ... Ale jakąś stałą wysupłałabym i fanty na bazar też mam. Ogłoszenia porobiłabym ... 2 Quote
Tyśka) Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 2 godziny temu, Livka napisał: Czy coś udało się zrobić dla tego psiaka, czy nadal płacze w schronie ? Fundacje mi nie odpisały:( Quote
konfirm31 Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Ja też bym poszukała grosza, na stałą dla niuńka. Bardzo go żal.. 2 Quote
elik Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 12 minut temu, konfirm31 napisał: Ja też bym poszukała grosza, na stałą dla niuńka. Bardzo go żal.. To tak, jak i ja. Mi też bardzo go żal i też wysupłałabym jakieś 10 stałej. No więcej nie dam rady, bo i te 10 to już głos serca, zagłuszający głos rozumu. 2 Quote
alma591 Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 7 godzin temu, konfirm31 napisał: Ja też bym poszukała grosza, na stałą dla niuńka. Bardzo go żal.. Też się dołożę. Quote
Tola Posted October 10, 2021 Author Posted October 10, 2021 12 godzin temu, Livka napisał: Czy coś udało się zrobić dla tego psiaka, czy nadal płacze w schronie ? Jutro będę w schronisku w sprawie Szorstkiej, to zobaczę, czy jeszcze jest... Quote
Tola Posted October 10, 2021 Author Posted October 10, 2021 Wieści z domu Hanki i Żwirka w Warszawie bardzo dobre - rodzina bała się, że koty mogą się nie dogadać, a dzisiaj dostałam filmik, jak Hanka wylizuje malucha:). Popłakałam się z radości, bo Żwirek został znaleziony jako parodniowe kocię, wykarmiła go mama ale ludzka, a teraz jest szansa, że zazna jeszcze i kociej mamy:) Filmiku nie potrafię wstawić. Żwirek Hanka 1 Quote
elik Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 10 minut temu, Tola napisał: Filmiku nie potrafię wstawić. Przyślij mi na e-mail. Quote
Tola Posted October 10, 2021 Author Posted October 10, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Przyślij mi na e-mail. Na e- mail nie potrafię, pani wysłała mi w smsie, a nie mogę go zapisać:(. Wysyłam Ci smsem. Quote
elik Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 10 minut temu, Tola napisał: Na e- mail nie potrafię, pani wysłała mi w smsie, a nie mogę go zapisać:(. Wysyłam Ci smsem. Ok Quote
Recommended Posts