Tola Posted September 24, 2021 Author Posted September 24, 2021 Dziękuję Murka za rozliczenie i zdjęcia, dorzucę je do olx, może to chwyci? Nie miałam jeszcze takiej sytuacji, żeby o małego kociaka nie było ani jednego telefonu. Ja już naprawdę nie wiem, co robię nie tak, że kocia nadal bez domu! Młodziutka, ładniutka, przytulaśna, zdjęcia bardzo ładne i nic:(. Dzisiaj kolejne dwa znalezione koty Quote
Tola Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 Dzisiaj miałam bardzo sympatyczne zapytanie z Warszawy o Hankę, chciałabym, aby rozwinęło się w głębsze zainteresowanie... Panią Kasię urzekły oczy koteczki. Prosimy obie o kciuki, Hanka powinna już mieć własny dom... Quote
Tola Posted September 25, 2021 Author Posted September 25, 2021 Jak jutro nic nagłego mi nie wypadnie, to wybieram się do schroniska. Dawno tak bardzo nie bałam się tego wyjazdu. Quote
Tyśka) Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Trzymam kciuki za Hankę. Dużo sił, Tolu na wyjazd do schroniska. Quote
elik Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 12 godzin temu, Tola napisał: Prosimy obie o kciuki, Hanka powinna już mieć własny dom... Mówisz, masz Quote
Tola Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 21 godzin temu, Tyśka) napisał: Trzymam kciuki za Hankę. Dużo sił, Tolu na wyjazd do schroniska. 8 godzin temu, elik napisał: Mówisz, masz Dziękuję za kciuki za Hankę, pani odesłała ankietę, czeka na wizytę, może coś z tego będzie... Quote
Tola Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Byłam dzisiaj w schronisku prawie 2 godz., napatrzyłam się na psią tragedię, wszystko mnie boli, bo w takich chwilach zdaję sobie sprawę z beznadziejności tego psiego losu i z naszej ogromnej bezradności. Naliczyłam 5 nowych psów w typie owczarka, 2 w typie belga, sporo małych suczek po zabiegach; czy to się kiedyś skończy:( Wszystkie patrzą przerażająco smutnym wzrokiem, u niektórych jest nieme błaganie o pomoc, u innych już tylko ból. No i są kolejne staruszki w schronisku:( Quote
Tola Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Nowy pies w schronisku, jeden z największych... Bardzo dzisiaj rozpaczał:( Quote
Tola Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Psy tuż po kastracji, ten najmniejszy czarny to starszy piesek Quote
Tola Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Suczki - mało ich było na wybiegu Suczki zamknięte są tuż po sterylce Quote
Nadziejka Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 matunku ziemio nasza ...modle za wszystkie Quote
Tola Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 No i jeszcze 2 psy i sunia, pozostawione przez właścicielkę w schronisku (wyjechała na stałe poza granice Polski) To psy, które były w domu, bardzo rozpaczają, sunia i mały czarny piesek są bardzo ze sobą zżyte. Serce mi pęka na samą myśl, co przeżywają, nie wiem jak pomóc:( Quote
Tola Posted September 26, 2021 Author Posted September 26, 2021 Staruszki (zdjęcia robione z dużej odległości). Rudy pies jest niewidomy (wielkość Makarego), bardzo słabo chodzi. Mniejszy czarny podobno niedowidzi. Wychudzony psiak, podobny do Feniksa i Makarego, został przeniesiony do tego oddzielnego boksu staruszków, tam na pewno będzie bezpieczniejszy... Quote
Tyśka) Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 47 minut temu, Tola napisał: Nowy pies w schronisku, jeden z największych... Bardzo dzisiaj rozpaczał:( Wygląda jak nowofundland. Warto pokazać go Fundacjom i miłośnikom molosów typu górskiego. Cudny! 1 Quote
Tyśka) Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 18 minut temu, Tola napisał: No i jeszcze 2 psy i sunia, pozostawione przez właścicielkę w schronisku (wyjechała na stałe poza granice Polski) To psy, które były w domu, bardzo rozpaczają, sunia i mały czarny piesek są bardzo ze sobą zżyte. Serce mi pęka na samą myśl, co przeżywają, nie wiem jak pomóc:( Straszne!!! Quote
Recommended Posts