Tola Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 Dnia 10.10.2021 o 08:18, Livka napisał: Czy coś udało się zrobić dla tego psiaka, czy nadal płacze w schronie ? Pies jest w w schronisku, dzisiaj był na zewnątrz, poszczekiwał. Mam chyba 1 zdjęcie, wstawię wieczorem. Więcej nie udało się zrobić, bo była awantura w tym boksie między psami. Mam też inne zdjęcia, jest sporo małych psów. Quote
Tola Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 15 godzin temu, elik napisał: Elu, bardzo dziękuję za wstawienie Quote
elik Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 32 minuty temu, Tola napisał: Elu, bardzo dziękuję za wstawienie Bardzo proszę Quote
elik Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: była awantura w tym boksie między psami A jak zachował się "nasz" piesio? Quote
Tola Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 2 godziny temu, elik napisał: A jak zachował się "nasz" piesio? Stał i szczekał, ogólnie dzisiaj było głośno u psów. Quote
Tola Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 Dzisiejsze zdjęcia; U nas chłodno, w nocy temperatura bardzo spada, w budynku na pewno jest już bardzo zimno. Kaleki nieduży piesek, pokazywałam go już parę miesięcy temu Starszy owczarek, nie bardzo radzi sobie w boksie:( Quote
Tola Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 Największy - był przy siatce Mały, taki kosmaty piesek, nowy Quote
Tola Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 Suczki Dwie urocze, nieduże suczki, też pokazywałam je wiele razy Bardzo przyjazna, nieduża suczka, nowa Quote
Tola Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 Bardzo przyjazna, radosna suczka, pokazywałam ja jeszcze jak była na kwarantannie, to ona tak bardzo zabiegała o kontakt Quote
Tyśka) Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 3 minuty temu, Tola napisał: Bardzo przyjazna, radosna suczka, pokazywałam ja jeszcze jak była na kwarantannie, to ona tak bardzo zabiegała o kontakt Kolejne psie cudo... Quote
Tola Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 Z tej trójki psów najmniejszy czarny znalazł dom. Psiak w typie szpica wilczego jest wyprowadzany na spacery prez wolontariuszki, podobno radzi sobie bardzo dobrze. Najgorzej ma się suczka; ma ok 12 lat,bardzo tęskni za właścicielką:( Quote
mari23 Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 3 godziny temu, Tola napisał: Taki mały cudaczek, też nowy Jaki on ma rozczulający "uśmiech"... zdjęcia łamią serce smutny i zrezygnowany "agresor"... i te czarne....jakby wiedziały, że ten typ "psiej urody" ma w schronisku szanse bliskie zeru...ileż bólu w tych oczach Quote
Tola Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 Dnia 11.10.2021 o 20:05, mari23 napisał: Jaki on ma rozczulający "uśmiech"... zdjęcia łamią serce smutny i zrezygnowany "agresor"... i te czarne....jakby wiedziały, że ten typ "psiej urody" ma w schronisku szanse bliskie zeru...ileż bólu w tych oczach Niestety, w męskich boksach nadal tłok, a tych zwyczajnych najwięcej:( Quote
kado Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 A adopcja " małego czarnego" to taka schroniskową czy przez jakąś fundację? Oby dobrze trafił... Quote
Jaaga Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Dnia 11.10.2021 o 17:01, Tola napisał: Taki mały cudaczek, też nowy Przeoczyłam jakoś te zdjęcia i zobaczyłam dopiero w cytowaniu. Psiaczek jest rewelacyjny, takie kudlaczki bardzo się podobają, co było widoczne po zainteresowaniu ukrainskim Oplem. Po kąpieli powinien być śliczny, a przodozgryz dodaje mu uroku. Gdyby gdzieś pojechal, to pomogę z ogłoszeniem. Quote
Tola Posted October 12, 2021 Author Posted October 12, 2021 Dnia 12.10.2021 o 08:24, kado napisał: A adopcja " małego czarnego" to taka schroniskową czy przez jakąś fundację? Oby dobrze trafił... To była adopcja przez schronisko, też mam nadzieję, ze dobrze trafił... Dnia 12.10.2021 o 08:35, Jaaga napisał: Przeoczyłam jakoś te zdjęcia i zobaczyłam dopiero w cytowaniu. Psiaczek jest rewelacyjny, takie kudlaczki bardzo się podobają, co było widoczne po zainteresowaniu ukrainskim Oplem. Po kąpieli powinien być śliczny, a przodozgryz dodaje mu uroku. Gdyby gdzieś pojechal, to pomogę z ogłoszeniem. Piesek jest mały i naprawę uroczy, biegał wzdłuż siatki, domagał się kontaktu. Pamiętam go jeszcze z kojca z kwarantanny. Quote
Tola Posted October 12, 2021 Author Posted October 12, 2021 Bardzo dziękuję Wam kochane za zakupy poprzez FaniMani Dostaję regularnie informacje kto zrobił zakupy i pomógł, jestem wszystkim bardzo wdzięczna, zapraszam pozostałe osoby do tego rodzaju zakupów:) Tutaj możecie zobaczyć, jakie to wygodne https://fanimani.pl/fundacjazea/ Quote
b-b Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Czy Pastelka ma już domek? https://www.olx.pl/d/oferta/mloda-kicia-szuka-domu-CID103-IDKMXSW.html Quote
Jaaga Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Dnia 12.10.2021 o 20:49, Tola napisał: Bardzo dziękuję Wam kochane za zakupy poprzez FaniMani Dostaję regularnie informacje kto zrobił zakupy i pomógł, jestem wszystkim bardzo wdzięczna, zapraszam pozostałe osoby do tego rodzaju zakupów:) Tutaj możecie zobaczyć, jakie to wygodne https://fanimani.pl/fundacjazea/ To super sprawa. Cały czas robie zakupy w ten sposób, choć moj udział się zmniejszył, odkąd zooplus przestal naliczać darowiznę przy zakupach ze znizką dla hodowcy. Wielka szkoda, bo przy miesięcznych zakupach rzędu 2 tys. zawsze coś się nazbieralo na ZEA. Quote
Recommended Posts