Jaaga Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 9 godzin temu, Tola napisał: Jagna, będziesz się chyba z nim widziała w piątek albo Andrzej przy przekazaniu Białaska? Tak, oczywiście. Czyli transport Kokosa będzie już z góry opłacony, jak zrozumiałam? Quote
Onaa Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Ależ tu się dzieje, trzymam mocno kciuki żeby wszystko się udało. Quote
Anula Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 10 godzin temu, Tola napisał: Planowany jest do szafirki, pod opiekę Anuli i Bogusik. Mam nadzieję, że w czwartek uda się to załatwić... Jeżeli uda się załatwić to piesek przejdzie pod opiekę moją z pomocą Twoją,ponieważ Bogusik ma spore problemy osobiste,jej TZ zmarł w poniedziałek. Quote
Poker Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 3 minuty temu, Anula napisał: Jeżeli uda się załatwić to piesek przejdzie pod opiekę moją z pomocą Twoją,ponieważ Bogusik ma spore problemy osobiste,jej TZ zmarł w poniedziałek. Ojej, tragedia. Bardzo jej współczuję. Quote
Jo37 Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 5 minut temu, Anula napisał: Jeżeli uda się załatwić to piesek przejdzie pod opiekę moją z pomocą Twoją,ponieważ Bogusik ma spore problemy osobiste,jej TZ zmarł w poniedziałek. Wyrazy współczucia. Quote
elik Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 3 minuty temu, Anula napisał: Jeżeli uda się załatwić to piesek przejdzie pod opiekę moją z pomocą Twoją,ponieważ Bogusik ma spore problemy osobiste,jej TZ zmarł w poniedziałek. Bardzo mi przykro Z pewnością nie będzie na dogo więc proszę przekaż Jej głębokie wyrazy współczucia. Quote
Nesiowata Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Bogusik - wytrwałości i jak najwięcej spokoju. Inaczej nie da się przetrwać. Quote
b-b Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Bogusiu trzymaj się! Moje kondolencje kochana . Quote
Anula Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 1 godzinę temu, Poker napisał: Ojej, tragedia. Bardzo jej współczuję. 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Wyrazy współczucia. 1 godzinę temu, elik napisał: Bardzo mi przykro Z pewnością nie będzie na dogo więc proszę przekaż Jej głębokie wyrazy współczucia. 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Bogusik - wytrwałości i jak najwięcej spokoju. Inaczej nie da się przetrwać. 1 godzinę temu, Tianku napisał: Wyrazy współczucia dla Bogusik :(( 1 godzinę temu, b-b napisał: Bogusiu trzymaj się! Moje kondolencje kochana . Bardzo dziękuję Wszystkim za pamięć,przekażę.A pogrzeb dopiero 01.02.21 bo tyle jest zgonów i długa kolejka. Quote
Anula Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Olśniło mnie dzisiaj,zdecydowanie za późno.Wysłałam Toli obroże i smycze bo przecież w czymś muszą psiaki jechać.Wysłałam priorytetem nie wiem czy dotrą do piątku. Quote
elik Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 15 minut temu, Anula napisał: Olśniło mnie dzisiaj,zdecydowanie za późno.Wysłałam Toli obroże i smycze bo przecież w czymś muszą psiaki jechać.Wysłałam priorytetem nie wiem czy dotrą do piątku. W tej sytuacji trudno się dziwić. Tobie także wyrazy współczucia Aniu. Zapewne byłaś blisko ze zmarłym szwagrem. Quote
Anula Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 1 minutę temu, elik napisał: W tej sytuacji trudno się dziwić. Tobie także wyrazy współczucia Aniu. Zapewne byłaś blisko ze zmarłym szwagrem. Dziękuję.Tak byłam bardzo blisko.Ostatnie tygodnie ogólnie były bardzo ciężkie dla wszystkich. 1 Quote
Nadziejka Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 2 minuty temu, Anula napisał: Dziękuję.Tak byłam bardzo blisko.Ostatnie tygodnie ogólnie były bardzo ciężkie dla wszystkich. Anulko utulaj ogromnie utulaj Bugusie Z calunkiej duszy od Nadziejeczkow Quote
elik Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 2 minuty temu, Anula napisał: Dziękuję.Tak byłam bardzo blisko.Ostatnie tygodnie ogólnie były bardzo ciężkie dla wszystkich. Śmierć w rodzinie to wielki dramat dla wszystkich jej członków. Niektórych dramat dotyka podwójnie. Rozpacz z powodu zmarłego i współczucie dla bliskiej osoby będącej w związku ze zmarłym. Quote
Anula Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 2 minuty temu, Nadziejka napisał: Anulko utulaj ogromnie utulaj Bugusie Z calunkiej duszy od Nadziejeczkow Tak,przekażę. 2 minuty temu, elik napisał: Śmierć w rodzinie to wielki dramat dla wszystkich jej członków. Niektórych dramat dotyka podwójnie. Rozpacz z powodu zmarłego i współczucie dla bliskiej osoby będącej w związku ze zmarłym. Tak. Quote
Jaaga Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 2 godziny temu, Anula napisał: Jeżeli uda się załatwić to piesek przejdzie pod opiekę moją z pomocą Twoją,ponieważ Bogusik ma spore problemy osobiste,jej TZ zmarł w poniedziałek. Anula, przekaż proszę Bogusik ode mnie kondolencje. Quote
Shirayuki Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Również ode mnie wyrazy współczucia :( Quote
Tyśka) Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 O raaany, moje kondolencje :( Przykra strasznie wiadomosc. Quote
Anula Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 2 godziny temu, Jaaga napisał: Anula, przekaż proszę Bogusik ode mnie kondolencje. 1 godzinę temu, rozi napisał: Ode mnie też proszę. Okropna wiadomość :( 1 godzinę temu, Shirayuki napisał: Również ode mnie wyrazy współczucia :( 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: O raaany, moje kondolencje :( Przykra strasznie wiadomosc. Bardzo Wszystkim dziękuję za pamięć.Przekażę. Quote
Onaa Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 26 minut temu, Anula napisał: Bardzo Wszystkim dziękuję za pamięć.Przekażę. Bardzo współczuję Bogusik, przekaż i ode mnie proszę Anulko kondolencje. Quote
lunarmermaid Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Dnia 5.12.2020 o 12:08, Alaskan malamutte napisał: Drugi piesek, to Rambuś. I tu jest problem..Piesek wstępnie zarezerwowany. umówiłam się tak, że jeżeli nie przyjadą po niego dzisiaj czy jutro, to dziewczyny go zabierają. Kciuki barzdo potrzebne!!! Byłam dzisiaj w Boguszycach i widziałam Rambusia, teraz nazywa się Krzywuś. Fajniasty pies. Quote
elik Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 34 minuty temu, lunarmermaid napisał: Byłam dzisiaj w Boguszycach i widziałam Rambusia, teraz nazywa się Krzywuś. Fajniasty pies. Boguszyce to też schronisko? Kto prowadzi? Quote
Recommended Posts