Tola Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 Przyszła dzisiaj paczuszka od Anuli ze smyczkami i obrożami - bardzo dziękuję I nowe budy, chyba do tych nowych kojców na kwarantannę... 1 Quote
Tianku Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Moze docelowo kazdy pies bedzie mial swoj kojec ... Widzialam.na fb jakieś prace pokazywali przy stawianiu kojców. wtedy moze by wiecej psow moglo być objetych opieka wolonatiuszy 1 Quote
Tola Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 Jutro nowe życie zaczyna 6 psów: Rudy do Dexterki (pod opieką Livka) Białas do Jaagi (pod opieką Onaa) Belmondo do szafirki (pod opieką Jo37) Oliver do szafirki (pod opieka Anuli) Marcelek do anecik (pod opieką Livka) I mała sunia znaleziona nad rzeką w Zamościu do szafirki (pod opieka Tola) 2 Quote
Tola Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 Wszystko już przygotowane - obroże, smycze, torebki na książeczki; jak coś pomylę to wybaczcie, będziemy poprawiać.... Postaram się, aby każdy z psiaków otrzymał pomoc od Zea, jutro będę myślała, jak to ogarnąć. Jesteśmy umówieni z p. Maćkiem o 10.00; prosimy o kciuki i ciepłe myśli, bo na pewno będzie sporo nerwów, jedzie sporo psów, trasa długa. 2 1 Quote
elik Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Kciuki zaciśnięte. Oby wszystko poszło gładko i szybko, a psiaki dobrze zniosły podróż. 1 Quote
Tola Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 We wtorek nowe zycie zaczyna: Bury do Jaaga pod Jej opieką Cudna sunia do szafirki (pod opieką Onaa) 1 Quote
Livka Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Tolu, zaciskam kciuki :) Bardzo się stresuję jutrzejszym dniem. Oddech złapię dopiero jak już psiaki będą na miejscu. Życzę spokojnej drogi P. Maćkowi. 1 Quote
Anula Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Tyle psiaków dostanie nowe życie.Ogromnie się cieszę. 1 Quote
Tola Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 Chciałam jeszcze napisać, że sunia znad rzeki ma jechać w naszym kontenerku na przednim siedzeniu - jak kontenerek się zmieści.... 1 Quote
Tola Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 9 minut temu, Anula napisał: Tyle psiaków dostanie nowe życie.Ogromnie się cieszę. Tak, to kolejny wieki dzień dla zamojskich psiaków! Ukłony i podziękowania dla wszystkich! 1 Quote
Anula Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: Przyszła dzisiaj paczuszka od Anuli ze smyczkami i obrożami - bardzo dziękuję I nowe budy, chyba do tych nowych kojców na kwarantannę... Tyle ile miałam w domu wszystko wysłane i o dziwo szybko dotarła paczka. Jeżeli chodzi o budy to niech jak najszybciej trafią na swoje miejsce.W nocy jest zimno a w dzień też podobnie. Quote
b-b Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Oby jutro wszystko dobrze poszło. Oby nie było problemów z psiakami... Trzymajmy kciuki! Quote
Tyśka) Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Kibicuję psiakom, oby szczęśliwie dojechały... Aktualnie z mojego bazarku mam 218zł na transport wtorkowy. Może ktoś jeszcze dorzuci grosik, bo jutro koniec, a na wtorek potrzeba 450zł. Jutro koniec, więc poproszę też o informację do kogo pieniądze przelać. Niestety, nie mam możliwości pociągnięcia bazarku dłużej, przez parę dni będę nieobecna na Forum. Quote
Anula Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 3 minuty temu, Tyśka) napisał: Kibicuję psiakom, oby szczęśliwie dojechały... Aktualnie z mojego bazarku mam 218zł na transport wtorkowy. Może ktoś jeszcze dorzuci grosik, bo jutro koniec, a na wtorek potrzeba 450zł. Jutro koniec, więc poproszę też o informację do kogo pieniądze przelać. Niestety, nie mam możliwości pociągnięcia bazarku dłużej, przez parę dni będę nieobecna na Forum. To rozumiem,że brakuje jeszcze na wtorkowy transport 232zł.Czy tak? Quote
Tyśka) Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 2 minuty temu, Anula napisał: To rozumiem,że brakuje jeszcze na wtorkowy transport 232zł.Czy tak? U Jo37 jest około 100zł na transport (tak było przynajmniej rano). Czyli w sumie brakuje 132zł. Już niedużo, ale i dużo :( Quote
b-b Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 23 minuty temu, Tola napisał: Chciałam jeszcze napisać, że sunia znad rzeki ma jechać w naszym kontenerku na przednim siedzeniu - jak kontenerek się zmieści.... Oby się zmieścił! Kolejne psiaki już jutro wyruszą po nowe życie. Dobrej i spokojnej drogi! Quote
Anula Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 6 minut temu, Tyśka) napisał: U Jo37 jest około 100zł na transport (tak było przynajmniej rano). Czyli w sumie brakuje 132zł. Już niedużo, ale i dużo :( To ja te 132zł wpłacę zaraz,gdzie mam potwierdzić,na Twoi bazarku? 1 Quote
Tyśka) Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 11 minut temu, Anula napisał: To ja te 132zł wpłacę zaraz,gdzie mam potwierdzić,na Twoi bazarku? Ojejku! <3 Tak :) Możesz na moim to przeleję później całość - tam, gdzie wskaże Tola. Dziękuję <3 Nie wierzyłam, że uda się zebrać całą kwotę... Quote
Nadziejka Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Za jutro za wtorek za kazdenkie istnienie sciskamy ogromnie Quote
elik Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 3 godziny temu, Anula napisał: To ja te 132zł wpłacę zaraz,gdzie mam potwierdzić,na Twoi bazarku? Anulko pozwól, że ja dołożę 40,00 zł, bo to obiecałam ale się zagapiłam. Tyle wątków z informacjami o transporcie, o psiaczkach, które mają jechać, a ja myśli mam zajęte chorobami moich psiaczków. Obiecałam i bardzo chcę dotrzymać słowa. Proszę Tysiu bardzo proszę o nr konta do wpłaty. Quote
Anula Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 18 minut temu, elik napisał: Anulko pozwól, że ja dołożę 40,00 zł, bo to obiecałam ale się zagapiłam. Tyle wątków z informacjami o transporcie, o psiaczkach, które mają jechać, a ja myśli mam zajęte chorobami moich psiaczków. Obiecałam i bardzo chcę dotrzymać słowa. Proszę Tysiu bardzo proszę o nr konta do wpłaty. Eluniu,ja już zrobiłam przelew.Może jak byś chciała w inny sposób pomóc to może na psiaki na inny cel bo będą na samym początku potrzebowały pieniążków. Quote
elik Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 5 minut temu, Anula napisał: Eluniu,ja już zrobiłam przelew.Może jak byś chciała w inny sposób pomóc to może na psiaki na inny cel bo będą na samym początku potrzebowały pieniążków. Ojejku :( :( I wyjdę na taką, co obiecała, a nie dala :( Dopiero teraz, jak zobaczyłam Twój post to przypomniało mi się, że miałam dać na transport 40,00 zł od mojej Agnieszki. Nie mam wyjścia, jutro napiszę, któremu pieskowi przeleję te 40,00 zł. Będzie trudny wybór, bo każdy jest w potrzebie. Quote
Tyśka) Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Ja właśnie podliczyłam i u mnie z bazarku będzie 380zł na transport wtorkowy. betka wpłaciła z nadpłatą. Czyli z bazarku Jo37 będzie trzeba dołożyć jedynie 70zł, reszta pieniążków zebranych z Jej bazarku będzie rozdzielona między psiaki. Poproszę o numer konta, gdzie mam przelać 380zł :) 1 Quote
b-b Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 9 godzin temu, elik napisał: . Będzie trudny wybór, bo każdy jest w potrzebie. Elu a może wpłać jako cegiełkę u Jo37 na bazarku? Robi go dla kilku psiaków. Quote
Anula Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 9 godzin temu, elik napisał: Ojejku :( :( I wyjdę na taką, co obiecała, a nie dala :( Dopiero teraz, jak zobaczyłam Twój post to przypomniało mi się, że miałam dać na transport 40,00 zł od mojej Agnieszki. Nie mam wyjścia, jutro napiszę, któremu pieskowi przeleję te 40,00 zł. Będzie trudny wybór, bo każdy jest w potrzebie. A może podziel te pieniążki po 10zł to jakby jest deklaracja miesięczna i na pewno się przydadzą w ogólnych kosztach utrzymania każdego psiaka.Każdy z nich musi przejść SPA,odrobaczenie,odpchlenie i nie wiadomo jeszcze co w sobie mają,być może chore uszy bo to do rzadkości nie należy. Quote
Recommended Posts