Onaa Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Minęła 10.00 - pewnie zaczyna się już zabieranie psiaczków, na pewno jest nerwowo, zwłaszcza psiaki biedne bo przecież one nie wiedzą co się dzieje w ich życiu, czy to coś dobrego czy nie, dopiero jak przyjadą na swoje miejsca przeznaczenia i upłynie troszkę czasu to zrozumieją, że co złe to już za nimi. Ściskam mocno kciuki za całą akcję i spokojną bezpieczną podróż. Quote
elik Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 1 godzinę temu, b-b napisał: Elu a może wpłać jako cegiełkę u Jo37 na bazarku? Robi go dla kilku psiaków. Dziękuję Boguniu :) Myślę, że lepiej będzie wpłacić dla jednego psiaka, bo taka mała kwota rozdzielona na kilku, to dla żadnego nie będzie pomocą, a dla jednego to choć na odrobaczenie wystarczy. Wpłacę na buraska :) 1 godzinę temu, Anula napisał: A może podziel te pieniążki po 10zł to jakby jest deklaracja miesięczna i na pewno się przydadzą w ogólnych kosztach utrzymania każdego psiaka.Każdy z nich musi przejść SPA,odrobaczenie,odpchlenie i nie wiadomo jeszcze co w sobie mają,być może chore uszy bo to do rzadkości nie należy. Tak chciałabym wpłacić jednemu psiaczkowi i wybiorę tego biednego buraska, bo on zapewne najwięcej kasy będzie potrzebował. Quote
Anula Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Dostałam wiadomość od Toli o 10,40,że psiaki wyjechały ze Schroniska. 4 Quote
b-b Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Zaglądam co jakiś czas i czekam na Tolę i jej relację. Mam nadzieję że nie było większych problemów przy wsiadaniu do auta.... Quote
b-b Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Czy wiadomo coś o suni znad rzeki? Czy i jej udało się zabrać tym transportem? 1 Quote
Jo37 Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 20 minut temu, b-b napisał: Czy wiadomo coś o suni znad rzeki? Czy i jej udało się zabrać tym transportem? Tak. Sunia pojechała w kontenerku obok p. Maćka. Bardzo rozpacza. 1 Quote
elik Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 23 minuty temu, Jo37 napisał: Bardzo rozpacza. Bidulka nie wie, że to dla jej dobra :( Może zgubiła się i tęskni? Quote
elik Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 5 minut temu, Jo37 napisał: Tęskni za panem, który ją znalazł. Być może. W każdym razie jej wierne serduszko cierpi teraz :( Quote
Tola Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 1 godzinę temu, b-b napisał: Czy wiadomo coś o suni znad rzeki? Czy i jej udało się zabrać tym transportem? 44 minuty temu, Jo37 napisał: Tak. Sunia pojechała w kontenerku obok p. Maćka. Bardzo rozpacza. 19 minut temu, elik napisał: Bidulka nie wie, że to dla jej dobra :( Może zgubiła się i tęskni? 14 minut temu, Jo37 napisał: Tęskni za panem, który ją znalazł. 9 minut temu, elik napisał: Być może. W każdym razie jej wierne serduszko cierpi teraz :( Sunia pojechała w naszym kontenerku, nie będzie jej zbyt wygodnie, ale musi dać radę:(. Bardzo płakała, próbowała wydostać się , a ja płakałam razem z nią:(. To zupełnie inna sytuacja, niż wyjazd psów ze schroniska, one jada cichutko, pełne strachu, a le i nadziei. A ona czuje tylko tęsknotę:(. Zapraszam na wątek do malutkiej Quote
Tola Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 20 godzin temu, Tyśka) napisał: Kibicuję psiakom, oby szczęśliwie dojechały... Aktualnie z mojego bazarku mam 218zł na transport wtorkowy. Może ktoś jeszcze dorzuci grosik, bo jutro koniec, a na wtorek potrzeba 450zł. Jutro koniec, więc poproszę też o informację do kogo pieniądze przelać. Niestety, nie mam możliwości pociągnięcia bazarku dłużej, przez parę dni będę nieobecna na Forum. 19 godzin temu, Tyśka) napisał: Ojejku! <3 Tak :) Możesz na moim to przeleję później całość - tam, gdzie wskaże Tola. Dziękuję <3 Nie wierzyłam, że uda się zebrać całą kwotę... Jeśli możesz, to przelej bezpośrednio do p. Maćka, będzie najprościej. Tyśka, bardzo Ci dziękuję za pomoc i zaangażowanie w zbiórkę pieniędzy na transport, bez Twojej pomocy nie byłoby dzisiejszego i wtorkowego wyjazdu psów z schroniska. Pięknie dziękuję też wszystkim, którzy przyczynili się do tego bazarkowego sukcesu Quote
Tyśka) Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 5 minut temu, Tola napisał: Jeśli możesz, to przelej bezpośrednio do p. Maćka, będzie najprościej. Tyśka, bardzo Ci dziękuję za pomoc i zaangażowanie w zbiórkę pieniędzy na transport, bez Twojej pomocy nie byłoby dzisiejszego i wtorkowego wyjazdu psów z schroniska. Pięknie dziękuję też wszystkim, którzy przyczynili się do tego bazarkowego sukcesu Mogę przelać, ale to nie jest pełna kwota (mam 380zł). Chyba, że Jo37 przeleję do mnie pozostałą część i wtedy całość przeleję panu Maciejowi :) Bardzo cieszę się z sukcesu bazarkowego i jestem wdzięczna Wszystkim, który brali w nim udział, którzy dorzucili się do transportu... :) Quote
Jo37 Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 14 minut temu, Tyśka) napisał: Mogę przelać, ale to nie jest pełna kwota (mam 380zł). Chyba, że Jo37 przeleję do mnie pozostałą część i wtedy całość przeleję panu Maciejowi :) Bardzo cieszę się z sukcesu bazarkowego i jestem wdzięczna Wszystkim, który brali w nim udział, którzy dorzucili się do transportu... :) Poproszę w takim razie o numer konta. Quote
Tyśka) Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 3 minuty temu, Jo37 napisał: Poproszę w takim razie o numer konta. Super! To juz Ci wysyłam (ale to ten sam co bazarkowy) Quote
elik Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 6 godzin temu, Tola napisał: A ona czuje tylko tęsknotę:(. Bidusieńka :( :( Quote
limonka80 Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Dnia 18.01.2021 o 07:59, lunarmermaid napisał: Tu też przy tym dużym, wychudzonym. On cały czas szuka towarzystwa innych psó Chciałam zapytac o tego pieska który ogrzewa Burego, on nie jedzie? Kilka razy była o nim wzmianka i myślałam że on też się uratuje, ale cisza o biedaku... Zostaje w schronisku? Quote
Gabi79 Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 10 minut temu, limonka80 napisał: Chciałam zapytac o tego pieska który ogrzewa Burego, on nie jedzie? Kilka razy była o nim wzmianka i myślałam że on też się uratuje, ale cisza o biedaku... Zostaje w schronisku? Niestety piesio został. Bardzo mi go szkoda, z resztą jak wszystkich które zostały. On wygląda na takiego kochanego poczciwinę Quote
Tola Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 36 minut temu, limonka80 napisał: Chciałam zapytac o tego pieska który ogrzewa Burego, on nie jedzie? Kilka razy była o nim wzmianka i myślałam że on też się uratuje, ale cisza o biedaku... Zostaje w schronisku? 24 minuty temu, Gabi79 napisał: Niestety piesio został. Bardzo mi go szkoda, z resztą jak wszystkich które zostały. On wygląda na takiego kochanego poczciwinę Został:( Ma chorą łapę i nie wygląda dobrze. Osoba z dogomanii, która chce na razie pozostać anonimowa, deklaruje 100 zł/mies. na biedaka. 1 Quote
elik Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 1 minutę temu, Tola napisał: Został:( Ma chorą łapę i nie wygląda dobrze. Osoba z dogomanii, która chce na razie pozostać anonimowa, deklaruje 100 zł/mies. na biedaka. Na tym zdjęciu wygląda tak, jakby już nie miał siły trzymać głowy i podpierał się buraskiem. Na kim będzie się podpierał, gdy burasek wyjedzie? :( Gdyby nie kosztowne i nieuleczalne choroby moich psiaczków dołączyłabym do tej anonimowej osoby. Quote
limonka80 Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Nie wiem dlaczego, ale byłam przekonana że on też wyjeżdza. Szukałam jego wątku bo też chciałam go wesprzeć finansowo - to on ogrzewał Burego który jedzie do Jaagi, no i wygląda na takiego dobrego psa... Szkoda ... 1 Quote
Nadziejka Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 piesiu piesiu sciskam modle za ciebie i za wszytkie lapunki o ratunek Quote
limonka80 Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Przepraszam że tak drążę, ale czy coś mi się pomyliło i on wcale nie był brany pod uwagę do wyjazdu, czy coś poszło nie tak i plany się zmieniły? Quote
b-b Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Też myślałam ,ze ten czarno biały pojedzie. Może u Murki zwolni się za jakiś czas miejsce i jemu uda się pomóc? Quote
Recommended Posts