Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 19.06.2022 o 12:23, limonka80 napisał:

Kwitnie mój chłopak 🙂 

Zerknij proszę,  jak Rudy kwitnie 😁 

Chciałam i ja zobaczyć, ale po wpisaniu w wyszukiwarkę =Rudy=, pokazał mi się wątek Dylana, który przeczytałam od deski do deski, bo nic nie wiedziałam o istnieniu Dylana. Mam zaległości w zaglądaniu na dogo  😞
Mogę prosić o link do Rudego?

Posted

Szymek to rewelacyjny pies. Gospodarz całą gębą. Patrząc na niego nie chce się wierzyć, że niedawno kisł bezczynnie w schronisku. Teraz wszystkiego pilnuje, szefuje i ma pod kontrolą. Pies,który nie lubi się nudzić. Pierwszy rano do wyjścia i ostatni wnoszony do domu. Niesamowicie mądry,bystry i nie da się nie lubić.

• Like 4
Posted
Dnia 19.06.2022 o 16:06, Jaaga napisał:

Szymek to rewelacyjny pies. Gospodarz całą gębą. Patrząc na niego nie chce się wierzyć, że niedawno kisł bezczynnie w schronisku. Teraz wszystkiego pilnuje, szefuje i ma pod kontrolą. Pies,który nie lubi się nudzić. Pierwszy rano do wyjścia i ostatni wnoszony do domu. Niesamowicie mądry,bystry i nie da się nie lubić.

Przestał się dobierać do Andżeli?

Posted
Dnia 18.06.2022 o 16:33, limonka80 napisał:

Mała niespodzianka dla fanek Szymusia 🙂

Taki jestem szczęśliwy ...

DSC01086 (1).JPG

DSC01090 (1).JPG

Dnia 18.06.2022 o 16:37, limonka80 napisał:

Chyba odnalazłem siostrę - chyba nawet bliźniaczka 🙂

nnnnnn.JPG

❤️😍🍀😍❤️

Posted
Dnia 19.06.2022 o 16:06, Jaaga napisał:

Jako mądry i bystry wie, jak Ci się odwdzięczyć za uratowanie życia.... 

• 2 weeks later...
Posted

Zapłaciłam czerwcowe wydatki mojego Szymusia :-)

1656689749326.jpg

paragon nr 0000014 hotelowanie 10 dni czerwca  240 zł + 20 zł ( 2 tabletki dolpac na odrobaczenie) + test giardia 35 zł (test czysty, bez leczenia) + koszt paliwa 15 zł 

razem : 310 zł