Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.07.2022 o 14:19, limonka80 napisał:

Szymusia stałą wsparła Mari23 🌸 Bardzo dziękuję 🙂 

własnie sprawdzam, czy dotarło, bo z moją pamięcią to różnie bywa.... 

Posted
Dnia 4.07.2022 o 19:49, Aska7 napisał:

Z Szymusiem też się nagadaliśmy 🙃

Chyba Ci Odiego przedstawię, z tym to się dopiero nagadasz.... a raczej to on gada :)

Posted
Dnia 13.07.2022 o 13:17, limonka80 napisał:

Dziś Szymuś ma zabieg oczyszczenia oczodołu.

Trzymam kciuki za to, żeby zabieg  się udał, a Szymuś miał jeszcze piękniejszy pyszczek.

Posted

Szymek po operacji. Okazało się, że antybiotyk nie działał,  poniewaz byl problem z trzecią powieką, ktora drażniła caly czas okoliczne tkanki. Nie mogl wiec zlikwidować stanu zapalnego, który stale powieka wywodowała.

Szymek to twardy gość i po operacji wrocil o wlasnych siłach.

Koszt 305 zł +2×15 zl paliwo, czyli razem 335 zł do zwrotu.

Resized_20220713_140455.jpeg

Resized_20220713_140453.jpeg

Resized_20220713_140711.jpeg

Resized_20220713_141915.jpeg

Posted

Szymek to twardy facet. Na krycie przyjechał do nas cavalier Willi. Szymek uznał, że harem jest jego, więc był bardzo oburzony, to robi w domu jajeczny chłop i dawał temu głośno wyraz. Willi pojechał, a Szymek mimo kołnierza i po operacji chodzi jak kogut i dogąda swoich dziewczyn. Tylko piszczy przy antybiotyku, bo zastrzyk jest bolesny. Poza tym, jest aktywny i nie do zdarcia jak zwykle. Nie poznać, że przeszedł tak bolesną operację. Wszystko wygląda dobrze, choć wczoraj bardzo starał się w kołnierzu ocierać zoperowany oczodół. Jeszcze kilka dni i będzie wolny.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
Dnia 18.07.2022 o 13:55, limonka80 napisał:

Mam nadzieję, że do czwartku wszystko dobrze się zagoi i Szymcio będzie jak nowy 🙂 

Jasne, że sie zagoi, a Szymuś "jak nowy" jest już od wyjazdu ze schroniska ❤️ 

Posted

Zaglądam do Szymusia i bardzo się cieszę  że już po wszystkim-  chłopak lepiej się czuję i lepiej będzie wyglądał. ZEA zwróci koszty operacji i wizyty pooperacyjnej, domówię się z Jagną. 

Posted
Dnia 19.07.2022 o 13:04, Tola napisał:

Zaglądam do Szymusia i bardzo się cieszę  że już po wszystkim-  chłopak lepiej się czuję i lepiej będzie wyglądał. ZEA zwróci koszty operacji i wizyty pooperacyjnej, domów się z Jagną. 

Niestety, zwrócić się nie sa, bo wzięłam zwykly paragon. Szkoda, ze wczesniej nie wiedziałam. Co najwyżej za hotelowanie mogę zrobić fakturę na ZEA, żeby finanse się zgadzały i wykorzystać środki zaoferowane przez fundację. 

Posted

Skarżę na Szymona. Pojechal na zdjęcie szwów i wrocil z nimi. Chcial gryźć i "na żywca " się nie dało. Ze względu na upały nie zdecydowaliśmy się na usypiacza. Wrocil z nożyczkami, w nadziei że mi się uda. Udało mi się wyjąć jeden. Zostały trzy. Wieczorem, kiedy mąż wroci walczymy dalej.

• Like 2