Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Felka skończyła dzisiaj tabletki na giardię, była też u weterynarza. Sunia ma około 2 - 2,5 roku, waży 8 kg. Uszka czyste, rana po sterylizacji ładnie zagojona, skóra i sierść czyste. Fela jest wesoła i energiczna, wszędzie jej pełno. Kiedy idziemy do domu, a ona jeszcze nie chce to trzeba na nią czekać, bo ona jeszcze musi powąchać, przebiec się, zajrzeć na coś... 🙂 Kiedy nakładam jedzenie, to szczeka bo nie może się doczekać, kiedy wychodzi inna grupa piesków, a ona nie, to też szczeka. Jest przyjazna, toleruje psy i koty, nie wyje, nie niszczy, utrzymuje 100 % czystości w domu, ładnie chodzi na smyczy. 

Kiedy ją zaszczepić na choroby zakaźne? Wet powiedziała, że w każdej chwili.

IMG_20220316_115515_320x240.jpg

IMG_20220316_115531_320x240.jpg

IMG_20220316_115532_320x240.jpg

IMG_20220316_115534_320x240.jpg

IMG_20220316_115536_320x240.jpg

• Like 3
Posted

Nie znam się na szczepieniach.Rob wszystko jak uważasz, ja oddam pieniądze.Czy wysłać z góry? Nie wiem jak to się odbywa.I moja ogromną prośba.Czy ktoś zgodziłby się zrobić ogłoszenia i do kogo daje się numer w takiej sytuacji? Do szafirki?

Posted

Mogę zrobić ogłoszenie. To nic trudnego jak są dobre zdjęcia i tekst. Musisz się zarejestrować  na OLX. Wejść w dodaj ogłoszenie, wybrać zwierzęta, psy, do adopcji i potem wypełniać rubryki. Wybierasz też miejscowość, na jaką chcesz robić ogłoszenie. Nr telefonu jaki uzgodnisz z szafirką.

Napisz tu tekst, pomogę skorygować.

Posted

Szczepić można, mój wet tylko radził. żeby między szczepieniem zakaźnych a przeciw wściekliźnie stosować dwutygodniowy odstęp choć wielu szczepi jednocześnie ale to podobno osłabia działanie obu szczepień.

• Like 1
Posted
Dnia 16.03.2022 o 20:42, wiolhelm170 napisał:

Nie znam się na szczepieniach.Rob wszystko jak uważasz, ja oddam pieniądze.Czy wysłać z góry? Nie wiem jak to się odbywa.I moja ogromną prośba.Czy ktoś zgodziłby się zrobić ogłoszenia i do kogo daje się numer w takiej sytuacji? Do szafirki?

Dnia 17.03.2022 o 09:56, Poker napisał:

Mogę zrobić ogłoszenie. To nic trudnego jak są dobre zdjęcia i tekst. Musisz się zarejestrować  na OLX. Wejść w dodaj ogłoszenie, wybrać zwierzęta, psy, do adopcji i potem wypełniać rubryki. Wybierasz też miejscowość, na jaką chcesz robić ogłoszenie. Nr telefonu jaki uzgodnisz z szafirką.

Napisz tu tekst, pomogę skorygować.

Ja też pomogę w ogłaszaniu suni.

Rozmawiałam z Hanią, Zea pokryje koszt karmy dla Feli, będzie mniejsza opłata za hotelowanie.

• Like 1
Posted
Dnia 21.02.2022 o 14:58, wiolhelm170 napisał:

Wpłynęły kwoty:

07.03 Poker -100 zł

Mazowszanka-30 zł za marzec, kwiecień

Anula-30 zł za marzec

Nesiowata- 20 zł

Kasiu,nie pomyliłaś się? Ja wpłaciłam za III - 20,00zł

Posted
          ❤️ ❤️  ❤️  Dla cudnej malenkiej Feluni 50 zl wyslalam 
ten sam bank powinny byc odrazu
prosze potwierdzic tu na baz. zakonczonym

Posted

Oczywiście zrobię zdjęcia do ogłoszeń na początku tygodnia. Wiolhelm podaj swój nr tel., a jeśli ktoś sensowny będzie chciał zapytać o coś co nie napisałam, to przekaż mój nr. Zaszczepię w tygodniu, zapłacę, załączę fakturę tutaj na wątku i przelejesz mi tą kwotę. 

Pocieszcie oczy, tak jak ja 🙂

https://youtu.be/BNWxJs8TmvA

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 19.03.2022 o 16:15, szafirka napisał:

Oczywiście zrobię zdjęcia do ogłoszeń na początku tygodnia. Wiolhelm podaj swój nr tel., a jeśli ktoś sensowny będzie chciał zapytać o coś co nie napisałam, to przekaż mój nr. Zaszczepię w tygodniu, zapłacę, załączę fakturę tutaj na wątku i przelejesz mi tą kwotę. 

Pocieszcie oczy, tak jak ja 🙂

https://youtu.be/BNWxJs8TmvA

Nie mogę uwierzyć. Banda trojga z Zamościa : )

• Like 1
Posted
Dnia 19.03.2022 o 17:20, Aska7 napisał:

Nie mogę uwierzyć. Banda trojga z Zamościa : )

Wspaniała banda, jak się świetnie dogadali. 🙂

Posted

Nie wiem, czy te faktury są czytelne? Na wszelki wypadek napiszę, że zapłaciłam 150 zł za badanie kału i tabletki na giardię, oraz 50 zł za szczepienie na choroby zakaźne. Razem 200 zł

IMG_20220325_182044_180x240.jpg

IMG_20220325_182124_180x240.jpg

• Like 1