konfirm31 Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 16:01, Alaskan malamutte napisał: A to mój wyjec..Zew wilka 😀 Super! Ninek zaczął szczekać 😉 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 16:02, konfirm31 napisał: W kwiecie miało być! Ah, ten słownik! Bardzo mi się Twój Max podoba 🙂 Konfirmie, może ktoś chętny? Dogomaniacki domek to moje marzenie.. Quote
konfirm31 Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Niestety, i Córka i my zapsieni ☹️ Ale popytam i o Maxa i o Runka wśród dawnych dogomaniaków 🙂 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 16:05, konfirm31 napisał: Niestety, i Córka i my zapsieni ☹️ Wiadomo...psiolubni zapsieni po pachy... Ja tak sobie pomyślałam, że zaproszę tutaj na wieś szkoleniowca, który zna mojego psa, aby pomógł mi w zapoznaniu, pokazał, jak prawidłowo to zrobić... Quote
konfirm31 Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 16:08, Alaskan malamutte napisał: Wiadomo...psiolubni zapsieni po pachy... Ja tak sobie pomyślałam, że zaproszę tutaj na wieś szkoleniowca, który zna mojego psa, aby pomógł mi w zapoznaniu, pokazał, jak prawidłowo to zrobić... Bardzo dobry pomysł 🙂 Quote
Tyśka) Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Maks - psiak, któremu maksymalnie odmieniło się życie. Aż łzy mi napływają do oczy ❤️ 🙂 Do pełni szczęścia brakuje mu tylko własnego Człowieka. Jak będziesz potrzebowała wsparcia ogłsozeniowego to chętnie pomogę 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 16:14, Tyśka) napisał: Maks - psiak, któremu maksymalnie odmieniło się życie. Aż łzy mi napływają do oczy ❤️ 🙂 Do pełni szczęścia brakuje mu tylko własnego Człowieka. Jak będziesz potrzebowała wsparcia ogłsozeniowego to chętnie pomogę 🙂 Dziękuję Tysiu, na pewno skorzystam! Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 16:05, konfirm31 napisał: Ale popytam i o Maxa i o Runka wśród dawnych dogomaniaków 🙂 Popytaj proszę, to bezproblemowy, bardzo łagodny pies. Quote
konfirm31 Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 16:23, Alaskan malamutte napisał: Popytaj proszę, to bezproblemowy, bardzo łagodny pies. Wysłałam info o psiakach Quote
Ewa Marta Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Czy jesteś pewna, że nikt Ci w nocy tego psa w kojcu nie podmienił? To kompletnie inny pies:) Ten uśmiech na pysiu, bezcenny!!! Rozumiem Cię, kiedy mówisz, że kojec nie jest dla niego na długo. On bardzo potrzebuje większego kontaktu z człowiekiem. 3 Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 16:36, Ewa Marta napisał: Czy jesteś pewna, że nikt Ci w nocy tego psa w kojcu nie podmienił? Top kompletnie inny pies:) Ten uśmiech na pysiu, bezcenny!!! Rozumiem Cię, kiedy mówisz, że kojec nie jest dla niego na długo. On bardzo potrzebuje większego kontaktu z człowiekiem. Tak Ewuniu, on bardzo sie wtula i czeka na głaski wręcz się ich doprasza...Dlatego okrucieństwem będzie trzymanie go w kojcu..on już swoje wycierpiał na tym cholernym łańcuchu..bez dotyku człowieka... Ja nie myslałam, ze to w tak ekspresowym tempie pójdzie.... Muszę szybko cos wymysleć, coś zrobić.... 2 Quote
limonka80 Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Jak Maxio się uśmiecha :-)) Niewiele jest rzeczy piękniejszych od psiego uśmiechu :-)) 4 Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 Maxiątko dostał kolację, kaczkę z jabłkami i karme Alpha spiryt. Miseczka wylizana do cna. Jutro odbiorę puszki zamówione w zoopusie, bo te malamucie już się kończą.... 4 Quote
rozi Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 16:49, Alaskan malamutte napisał: Tak Ewuniu, on bardzo sie wtula i czeka na głaski wręcz się ich doprasza...Dlatego okrucieństwem będzie trzymanie go w kojcu..on już swoje wycierpiał na tym cholernym łańcuchu..bez dotyku człowieka... Ja nie myslałam, ze to w tak ekspresowym tempie pójdzie.... Muszę szybko cos wymysleć, coś zrobić.... Są psy nadpobudliwe, natrętne do ludzi. Co byś nie robiła będzie chciał więcej. Potrafisz ocenić? Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 19:40, rozi napisał: Są psy nadpobudliwe, natrętne do ludzi. Co byś nie robiła będzie chciał więcej. Potrafisz ocenić? Nie jest natrętny...jest delikatny...spokojnie stoi i przyjmuje dotyk. Nie skacze po człowieku. Quote
Nadziejka Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 15:54, Alaskan malamutte napisał: Dnia 9.11.2021 o 15:50, Alaskan malamutte napisał: Tak mnie przywitał dziasiaj Max ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Quote
mari23 Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 16:36, Ewa Marta napisał: Czy jesteś pewna, że nikt Ci w nocy tego psa w kojcu nie podmienił? To kompletnie inny pies:) Ten uśmiech na pysiu, bezcenny!!! Rozumiem Cię, kiedy mówisz, że kojec nie jest dla niego na długo. On bardzo potrzebuje większego kontaktu z człowiekiem. Na pewno podmienił ! 😉 Przecież to zupełnie inny pies 😉 Szczęśliwy pies !!!!! Wszyscy zwierzolubni, których znam są zapsieni... a ci, którzy psów nie mają - mieć ich albo nie chcą, albo nie powinni.... ale i tak rozglądam się z myślą o domku dla Runo i dla Maksia. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 22:52, mari23 napisał: Wszyscy zwierzolubni, których znam są zapsieni... a ci, którzy psów nie mają - mieć ich albo nie chcą, albo nie powinni.... ale i tak rozglądam się z myślą o domku dla Runo i dla Maksia. Mari23, dziękuję!!💗 Ja coraz poważniej myślę o hotelu dla Maxa..Ten kojec to było rozwiązanie na chwilę..Ja nie myślałam, że on tak szybko zmieni swoje zachowanie...On potrzebuje człowieka na codzień, stale, a nie dwa razy dziennie. Ten pies zasługuje na super dom i super warunki..Muszę mu taki domek znaleźć... Poza tym zaczyna się zazdrość o mnie...Zew doskakuje do kojca jak ja tylko podchodzę i Max mu odwarkuje... Quote
Sowa Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Może to zły pomysł i nie wypali... Pani od dzikuski Abi myślała kiedyś o przygarnięciu drugiego psa... takiego, który okazywałby jej choć trochę serdeczności...może Zagrodowy Pies Polski porozmawiałaby z nią o Maksie? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 Dnia 9.11.2021 o 23:31, Sowa napisał: Może to zły pomysł i nie wypali... Pani od dzikuski Abi myślała kiedyś o przygarnięciu drugiego psa... takiego, który okazywałby jej choć trochę serdeczności...może Zagrodowy Pies Polski porozmawiałaby z nią o Maksie? Byloby cudownie!! Max jest mniej wiecej wielkości Abi może nawet mniejszy... Quote
Tyśka) Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Dnia 10.11.2021 o 08:07, Sowa napisał: Jest tu z nami ZPP? ZPP tylko telefonicznie jest do złapania. Quote
Sowa Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Alaskan, a czy byłby możliwy np dwutygodniowy okres próbny? Na wypadek, gdyby psy nie dogadały się, odebrałabyś Maksa z powrotem? Pani Abi może się tego obawiać. To tylko mój pomysł jak na razie, może znajdzie się szybko inny dom. 1 Quote
Recommended Posts