Ewa Marta Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 2 godziny temu, Tola napisał: Cudna jest, a te oczy Oczy piękne, w domu super fajna, a na spacerach potrafi nieźle nastraszyć ludzi i zwierzaki. Ostatnio, jak widzę dziecko przed sobą, to od razu odwracam się i idziemy w drugą stronę. Trudno wytłumaczyć rodzicom, że to szczeniak, który się boi i dlatego udaje groźną. Ona jednak jest duża... Quote
Ewa Marta Posted September 2, 2021 Author Posted September 2, 2021 Bardzo dziękujemy Dorci01 za wpłatę 20 dla Luki:) Quote
Nadziejka Posted September 2, 2021 Posted September 2, 2021 Dnia 1.09.2021 o 16:15, Ellig napisał: ❤️ ❤️ ❤️ Quote
Ewa Marta Posted September 3, 2021 Author Posted September 3, 2021 Bardzo pięknie dziękujemy Kochanej Nesiowatej za wpłatę 15 zł dla Luki:) Quote
Ellig Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Dnia 3.09.2021 o 12:45, Ewa Marta napisał: Bardzo pięknie dziękujemy Kochanej Nesiowatej za wpłatę 15 zł dla Luki:) Quote
Nesiowata Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Luka niepewnie się czuje w takim tłumie... Quote
Ewa Marta Posted September 5, 2021 Author Posted September 5, 2021 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Luka niepewnie się czuje w takim tłumie... To prawda. Nagrałam film na Polach Mokotowskich, gdzie jeździmy raz w tygodniu, żeby ją przyzwyczajać do nowych sytuacji. Jest duży postęp, bo nie ucieka na oślep przed siebie, a na filmie widać, że zawołana podchodzi do Jacka. Zaufała nam i wie, że jak się coś złego dzieje, to lepiej podejść do nas, a nie uciekać. Niestety Luka bardzo boi się każdej nowej sytuacji. Nie nagrałam żadnego spotkania z innymi psami, ale miala ich kilka i niestety do niektórych psów wyskakiwała z ostrym szczekaniem. Cały czas w takim miejscu jest napięta, nasłuchująca. Zadbaliśmy dzisiaj, żeby rano miała super fajny 1,5 h spacer na polach, na których biega jak szalona z Balusiem i Figą. Po tym spacerze w parku wróciliśmy do domu, psiaki zjadły, odpoczęły i pojechaliśmy znowu w miejsce, które zna, lubi i dobrze się w nim czuje. Znowu była gonitwa. Quote
Nadziejka Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 45 minut temu, Ewa Marta napisał: To prawda. Nagrałam film na Polach Mokotowskich, gdzie jeździmy raz w tygodniu, żeby ją przyzwyczajać do nowych sytuacji. Jest duży postęp, bo nie ucieka na oślep przed siebie, a na filmie widać, że zawołana podchodzi do Jacka. Zaufała nam i wie, że jak się coś złego dzieje, to lepiej podejść do nas, a nie uciekać. Niestety Luka bardzo boi się każdej nowej sytuacji. Nie nagrałam żadnego spotkania z innymi psami, ale miala ich kilka i niestety do niektórych psów wyskakiwała z ostrym szczekaniem. Cały czas w takim miejscu jest napięta, nasłuchująca. Zadbaliśmy dzisiaj, żeby rano miała super fajny 1,5 h spacer na polach, na których biega jak szalona z Balusiem i Figą. Po tym spacerze w parku wróciliśmy do domu, psiaki zjadły, odpoczęły i pojechaliśmy znowu w miejsce, które zna, lubi i dobrze się w nim czuje. Znowu była gonitwa. Quote
Ewa Marta Posted September 8, 2021 Author Posted September 8, 2021 Jutro o 5 rano wyruszam z domu. Wrócę w niedzielę w nocy. Psiaki zostają pod opieką Jacka, powinnam więc być spokojna, ale... co ja zrobię, że tak bardzo nie lubię ich zostawiać. Chciałabym już wracać z powrotem. Zapowiedziałam już Jackowi, że będę dzwonić, sprawdzać, czy nie zapomniał nalać wody. Bo to jest jego słaby punkt, a one piją dużo. Jacek śmieje się, żebym zostawiła im wiadro i wielką miskę, żeby wystarczyło na 4 dni:) 2 Quote
Poker Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Udanego wyjazdu. Nie martw się, pańcio zakochany w piesach i na pewno zadba o nie wspaniale. 1 Quote
Ewa Marta Posted September 8, 2021 Author Posted September 8, 2021 2 godziny temu, Poker napisał: Udanego wyjazdu. Nie martw się, pańcio zakochany w piesach i na pewno zadba o nie wspaniale. Mam nadzieję,. Wziął dzień urlopu i podzieli go na 2 dni, żeby nie siedziały za długo same. One od półtora roku siedzą ze mną, bo pracuję zdalnie, więc zostawienie ich nagle na kilka godzin samych byłoby trudne. Quote
Ewa Marta Posted September 9, 2021 Author Posted September 9, 2021 Wróciłam że spaceru z psiakami i ruszam. Smutno mi bardzo... Quote
Nesiowata Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 47 minut temu, Ewa Marta napisał: Wróciłam że spaceru z psiakami i ruszam. Smutno mi bardzo... Szczęśliwej drogi w obie strony. Quote
Nadziejka Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 Dnia 9.09.2021 o 08:17, Ellig napisał: Zdobywamy szczyty😊 Cudne cuuudne pozdrawiam sciskam serduchem Czekamy czekamy na mamunie Ewunie Quote
Nesiowata Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Lajków nie mam, ale wszystko oglądam. 1 Quote
Poker Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Cudowny pańcio i mąż. Widać i słychać, że kocha Was wszystkich. Stołówka rewelacyjna, jedzonko pycha, bo michy wymiecione do czysta. 1 Quote
Recommended Posts