kiyoshi Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 Przed chwilą, uxmal napisał: Trzymam mocnoooo.:) dziękuje, obyśmy miały racje co do ludzi....oby wszystko się dobrze ułozyło... Ja do Poznania mam godzinke pociągiem więc sama pojade na PoA za jakiś czas. Quote
Anula Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Tyle dobrych serduszek trzyma kciuk,jest myślami z Korciem.Musi być dobrze. Quote
kiyoshi Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 Dziękuje Wam dziewczyny za wsparcie, naprawde jest mi potrzebne, bo denerwuje się potwornie. Mam jednak nadzieje, że aż 3 osoby nie powinny sie mylić w odczuciach- i ja, i Natalia i Monika jesteśmy zgodne, że rokowania są bardzo dobre. Widać tez jak bardzo rodzinie zalezy własnie na Korim.... dam znać jutro jak tylko będe cos wiedzieć.... Tysiu, Ty pisałaś że też mieszkasz na WIldzie, to rozglądaj się tam w okolicach psiego wybiegu :D może już jutro wypatrzysz Korcia :) Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Mieszkam na Ratajach, ale na Wildę chadzam na spacer :D Teraz będę mieć więcej powodów, by zaczepiać o nią. ;) Będzie dobrze, trzymam kciuki. Quote
kiyoshi Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Mieszkam na Ratajach, ale na Wildę chadzam na spacer :D Teraz będę mieć więcej powodów, by zaczepiać o nią. ;) Będzie dobrze, trzymam kciuki. Państwo mieszkają tak że mają 3 minuty dosłownie do Parku im. Jana Pawła II, tam chyba jest ten psi wybieg ? i podobno jakiś duży ogrodzony teren? kojarzysz to może? Myśle że Kori będzie tam szalał z tym labkiem sąsiada, który był testerem :) zresztą z tego co Pani mówiła, to chyba wszyscy jej znajomi i sąsiedzi mają psy z adopcji...więc towarzystwa mu nie braknie Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 14 minut temu, kiyoshi napisał: Państwo mieszkają tak że mają 3 minuty dosłownie do Parku im. Jana Pawła II, tam chyba jest ten psi wybieg ? i podobno jakiś duży ogrodzony teren? kojarzysz to może? Myśle że Kori będzie tam szalał z tym labkiem sąsiada, który był testerem :) zresztą z tego co Pani mówiła, to chyba wszyscy jej znajomi i sąsiedzi mają psy z adopcji...więc towarzystwa mu nie braknie Kojarzę, to najbliszy psiolubny park :) Czyli skoro rodzina i znajomi mają psiaki z adopcji to powinna być bardziej świadoma tej decyzji, sądzę że Kori będzie tam szczęśliwy. EDIT: Jakby co... na ile będę w stanie mogła pomóc, to byłabym do Państwa dyspozycji na miejscu. Wiem, że masz tutaj zaufaną wizytatorkę, więc jakoś szczególnie się nie wychylam... ale jakby co... :) 1 Quote
agat21 Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Ogromne, ogromniaste KCIUKI! Kori zasłużył wreszcie na fajnych i mądrych ludzi, którzy przyjmą go do swojej rodziny :) 1 Quote
Livka Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Kiyoshi, a ja dodatkowo jeszcze trzymam kciuki za Ciebie ;) :) Quote
kiyoshi Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: EDIT: Jakby co... na ile będę w stanie mogła pomóc, to byłabym do Państwa dyspozycji na miejscu. Wiem, że masz tutaj zaufaną wizytatorkę, więc jakoś szczególnie się nie wychylam... ale jakby co... :) Tysiu, zaufanych ludzi na miejscu nigdy nie jest za wiele ;) ;) zwłaszcza takich na przeszpiegi :D 2 minuty temu, Livka napisał: Kiyoshi, a ja dodatkowo jeszcze trzymam kciuki za Ciebie ;) :) dziękuje...pewnie jutro będą mi nerwy skakać, ale czasu za bardzo na szczęście nie mam na rozmyślania, bo grafik na cały dzień napięty... Quote
Poker Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Szykuje sie wielki przeżycie dla wszystkich, oby tylko pozytywne. Quote
kiyoshi Posted November 17, 2019 Author Posted November 17, 2019 Korus jeszcze musi kilka dni poczekać. Rano Pani Agnieszka napisała, że czuje się tragicznie i nie da rady jechać a męża nie chce samego puścić w tak daleką droge....Umówią się z Monika na jakis inny termin. Cos ten Koruś...jak zaczarowany :( :( Quote
Livka Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Co się odwlecze to nie uciecze ... doczeka się Koruś i my wszyscy :) Quote
agat21 Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Szkoda, że nie przyjadą do Korusia dzisiaj, pogoda piękna, mógłby być wspaniały spacer zapoznawczy. Mam nadzieję, że szybko umówią następny termin. Quote
kiyoshi Posted November 17, 2019 Author Posted November 17, 2019 11 godzin temu, Livka napisał: Co się odwlecze to nie uciecze ... doczeka się Koruś i my wszyscy :) 7 godzin temu, agat21 napisał: Szkoda, że nie przyjadą do Korusia dzisiaj, pogoda piękna, mógłby być wspaniały spacer zapoznawczy. Mam nadzieję, że szybko umówią następny termin. miejmy nadzieje, że wszystko sie dobrze ułozy. Pisała, dziś dużo z Panią Agnieszką, ona jest naprawde chora, już przeciez w piątek chyba mi o tym mówiła, że ledwo żyje..nawet byłam zdziwiona że chcą teraz jechać...no ale myślałam, że może jej lepiej... w każdym razie mówiła że pojadą od razu jak jej się polepszy, ale ja zasugerowałam by jednak na spokojnie się umówili na wekend. Jutro ma Pani iśc do lekarza..zobaczymy jak to będzie Oby faktycznie to się wszystko ułożyło, a może po prostu trzeba przyjąć, że co ma być to będzie..... Quote
Poker Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Oby to była tylko zwykła, jesienna infekcja. Quote
kiyoshi Posted November 20, 2019 Author Posted November 20, 2019 Dla Korcia wpłynęło 20 zł od Zorki. Dziękuje :) Rodzina z Poznania nie odezwała się jeszcze...czekam..pierwsza nie napisze ;) Quote
kiyoshi Posted November 21, 2019 Author Posted November 21, 2019 Właśnie Pani Agnieszka napisała że jadą do Korcia :) już są w drodze Trzymajmy kciuki czy zaiskrzy. Jeśli tak- Korciu wyjedzie, jeśli Nie- zostanie i nikt nie będzie miał do nikogo zalu 2 Quote
jankamałpa Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Właśnie Pani Agnieszka napisała że jadą do Korcia :) już są w drodze Trzymajmy kciuki czy zaiskrzy. Jeśli tak- Korciu wyjedzie, jeśli Nie- zostanie i nikt nie będzie miał do nikogo zalu To czekamy i kibicujemy :). Ja też za chwile jadę do psiaków :). 1 Quote
Nesiowata Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Powodzenia Kori - niech stanie się to, co dla Ciebie będzie najlepsze! Quote
iza121 Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Oby było dobrze, kibicuje mu od czasu powrotu z adopcji Quote
Poker Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Pewnie niedługo będzie spotkanie. Brrrr, oby dobrze wypadło. Quote
kiyoshi Posted November 21, 2019 Author Posted November 21, 2019 Dziękuję dziewczyny. Sądzę że gdzieś mniej więcej teraz się witaja Quote
Recommended Posts