Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wystawię fakturę Fundacji ZEA na kwotę 50 zł za bidusię, więc opłata za fakturę pomniejszona o tą kwotę.

Bidusia zaczyna interesować się dworem, ale dochodzi do progu, wraca i chowa się w legowisku

Posted
Przed chwilą, szafirka napisał:

Wystawię fakturę Fundacji ZEA na kwotę 50 zł za bidusię, więc opłata za fakturę pomniejszona o tą kwotę.

Bidusia zaczyna interesować się dworem, ale dochodzi do progu, wraca i chowa się w legowisku

Czyli są kolejne postępy - super :)!

Dzisiaj zrobiłam przelew za bidusię.

Posted

Przybiegłam zobaczyć "bidusię" i nacieszyć się  jej postępami.  Tak, jak pisze Nesiowata; świat jest ciekawy i teraz już można go poznawać. Trzymaj tak dalej malutka !

• Upvote 1
Posted

Bazarek transportowy dobiegł końca.Uzyskano 710,00zł.Całościowy koszt transportu to 830,00zł podzielony na 5 psiaków.

Brakująca kwota to 120,00zł podzielona na 5 psiaków = 24,00zł.Bardzo proszę o przelew na moje konto.

Posted

Olenko a czemu ojej ?

Szafirka mi napisała że usiadła przy stole na chwilę i została otoczona , z jednej strony Majeczka (fotka na jej wątku) a drugiej Misia :). I stąd to zdjęcie. Dobrze, że bidusia sama przychodzi do człowieka.

Posted
15 minut temu, Onaa napisał:

Olenko a czemu ojej ?

Szafirka mi napisała że usiadła przy stole na chwilę i została otoczona , z jednej strony Majeczka (fotka na jej wątku) a drugiej Misia :). I stąd to zdjęcie. Dobrze, że bidusia sama przychodzi do człowieka.

taka przestraszona:(

Posted
16 godzin temu, Nesiowata napisał:

Witaj mała. Już niedługo będziesz "imienna".

Tak, oficjalnie mogę już napisać, że bidusia już ma swoje imię ! Trzydziestoma głosami wybrano dla niej imię MISIA !

Posted
Przed chwilą, Havanka napisał:

Tak, oficjalnie mogę już napisać, że bidusia już ma swoje imię ! Trzydziestoma głosami wybrano dla niej imię MISIA !

serce-ruchomy-obrazek-0720

:) Już nie bidusia a MISIA :).

Posted
13 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Pewnie ta informacja padła, ale nie pamiętam: wiadomo od kiedy bidusia była w schronisku? I w jakich okolicznosćiach mogła trafić?

Nic na ten temat nie wiadomo, nie wiemy jak długo była w schronisku biedna :(.

Posted
17 godzin temu, Onaa napisał:

Nic na ten temat nie wiadomo, nie wiemy jak długo była w schronisku biedna :(.

Ja tez o to pytałam - trzeba poprosić Hanię, aby sprawdziła w książeczce date 1 szczepienia p/wściekliźnie...

Posted

Witamy wieczorkiem :).

Zapytam Tolu Szafirkę.

A na konto Misi przyszły pieniążki od werenn z bonusikiem k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,28_Yw_orig.(20zł) - bardzo dziękujemy :).