Tianku Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Przywitam się u Mufki trzymam kciuki za Biedulkę :( Quote
kiyoshi Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Onaa zobacz na fb!! Jutro jest transport do Katowic i Krakowa!## organizuje go jakis Pan Piotr! Dzwon kochana- zdazysz! Edit- teraz doczytalam ze juz zalatwilas. Ale ze ja sterylizowali- cholera jasna potwory bez serca! Ja dlatego rezerwuje psy dzien przed wyjazdem wtedy juz nic nie kombinuja! Byle do jutro Mufko. Ja tez za chwile dzwonie do Radys i z objawami szalenstwa- zabieram kolejna psine Quote
Radek Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 9 godzin temu, Onaa napisał: Właśnie się dowiedziałam że Mufka została teraz wysterylizowana, boje się o nią :(. Przy takich mrozach? Pogratulować pomysłu:( Trzymam kciuki za Mufkę. Quote
Onaa Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Siedzę jak na szpilkach, nie wiem czemu Mufkę sterylizowali, nie rezerwowałam jej wcześniej dopiero wczoraj, dzisiaj będę jeszcze potwierdzać że Mufka jutro jedzie. WItaj Tianku u Mufki:). Quote
kiyoshi Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 4 minuty temu, Onaa napisał: Siedzę jak na szpilkach, nie wiem czemu Mufkę sterylizowali, nie rezerwowałam jej wcześniej dopiero wczoraj, dzisiaj będę jeszcze potwierdzać że Mufka jutro jedzie. Oj to pewnie nieszczesliwie byla w kolejce do zabiegu Zeby przezyla do jutra Quote
anica Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 O Matuniu!... nikt nie mógł tego przewidzieć! :( wszystkie ciepłe myśli płyną do dziewczynki... teraz musi być dobrze, przecież jest już na drodze do Nowego życia!... Quote
Onaa Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Dziękuję że jesteście , Mufeczko trzymaj się dzielnie ! Quote
Aska7 Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Czy można tam zadzwonić i zapytać jak się ma Mufcia ? Quote
Jolanta08 Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 6 minut temu, Aska7 napisał: Czy można tam zadzwonić i zapytać jak się ma Mufcia ? Podpisuję się pod pytaniem Quote
Onaa Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Dzisiaj będę chciała potwierdzić rezerwację Mufki żeby jutro opuściła schronisko i mam nadzieję że się dowiem coś o jej stanie. Quote
Onaa Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Potwierdziłam rezerwację Mufki na jutrzejszy wyjazd ze schronu, z sunią jest ok. wg schroniska. 3 2 Quote
Istar19 Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 poszła moja stała dla Mufki - za marzec :) trzymam kciuki za sunie! Oby wszystko było ok po tej sterylce! Quote
Aska7 Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Dobrze, że jutro wyjeżdża, ale tyle kilometrów, obolała : ( Quote
Yoana Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Biedna Mufcia :( , dobrze że jutro zacznie nowe życie. Trzymaj się Mała! Quote
Gusiaczek Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Może warto podać Mufince silniejsze leki p/bólowe przed podróżą? Quote
Onaa Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Tam w schronie jest jeden wet i to chyba taki dojeżdżający :(. Jutro są dwa transporty różne, więc będzie spory ruch, oby Mufeńka już opuściła to miejsce, chciałabym żeby było jutro wieczorem i mała w ciepełku. Kiedyś napisałam że Mufcia to taki typ amelkowy, więc przedstawiam Amelkę. 1 Quote
Radek Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 2 godziny temu, Onaa napisał: Potwierdziłam rezerwację Mufki na jutrzejszy wyjazd ze schronu, z sunią jest ok. wg schroniska. Fantastycznie, że sprawy idą naprzód. Mam nadzieję, że ocena schroniska znajduje potwierdzenie w rzeczywistości. Quote
Elisabeta Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 17 minut temu, Onaa napisał: Kiedyś napisałam że Mufcia to taki typ amelkowy, więc przedstawiam Amelkę. Onaa, to chyba dla mnie, bo nie znałam Amelki z Radys. Śliczna Sunieczka. Napisałaś o niej w marcu 2017, a w maju już była w swoim Domku. Znalazłam w Twoim Profilu wątek... Gdyby ktoś też miał zaległości... Oby naszej Mufce też się tak poszczęściło. Cały czas kciuki i ciepłe myśli. Mufka da radę, bo Radysiaki to bardzo dzielne psiaki. Quote
Onaa Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Też bym bardzo chciała takiej przyszłości dla Mufeczki jaką spotkała Amelka 1 2 Quote
anica Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Zajrzałam wieczorem, spokojniejsza ciut, zostawiam serdeczności i mocno zaciskam za jutro! "coś" też jest w tej Mufeczce Quote
agat21 Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Jeszcze tylko ta noc... Kciuki za psinkę, oby wszystko było dobrze Quote
Gusiaczek Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Mufinko, jeszcze tylko ta noc, trzymaj się Kochana Quote
MikAga Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Witaj Renatko, dziękuję za zaproszenie do dziewczynki,wpłacę grosik-nr kont mam. Pozdrawiam cieplutko,Aga i Mika. Quote
Recommended Posts