Nesiowata Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Teraz i ja dotarłam. Nietety - dziś zawiódł mnie internet. Musiałam czekać na kogoś, kto sobie z tym poradzi. Dla mnie to za "wysoka matematyka". Quote
elik Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Teraz i ja dotarłam. Nietety - dziś zawiódł mnie internet. Musiałam czekać na kogoś, kto sobie z tym poradzi. Dla mnie to za "wysoka matematyka". W naszej sytuacji awaria internetu to niemal klęska :) Bez netu człowiek jak bez ręki :) Quote
Elisabeta Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 12 minut temu, elik napisał: W naszej sytuacji awaria internetu to niemal klęska :) Bez netu człowiek jak bez ręki :) I bez nogi. A może i bez głowy... Uff... Nesiowata dobrze, że jesteś, bo przed świtem się martwiłam... Nie spotykałyśmy się jak zawsze na wątkach. I jakoś tak samotnie się czułam na Dogo... 1 Quote
agat21 Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Przepiękna Gwiazdka jest na zdjęciach :) Nawet z nich emanuje jej aura :) Quote
MALWA Posted February 6, 2018 Author Posted February 6, 2018 Czy ktoś coś wie, kto wrzucił Gwiazdkę na wydarzenie Facebooka ? Pytam, bo iwstar58 pisała, ze wykorzystala zdjęcie Gwiazdki z Fb, ale jeszcze mi nie odpisała. Quote
MALWA Posted February 6, 2018 Author Posted February 6, 2018 Dnia 4.02.2018 o 22:40, iwstar58 napisał: Dobry wieczór. Wczoraj zajrzałam do Gwiazdki po jakieś fotki do banerka, ale skusiłam się i zajrzałam na bazarek, m.in. dla suni. Dziś wracam z zakupami...ale i z banerkiem. Trzymam kciuki za super domek, bo sunia jest fajna. Moim zdaniem zdjęcia z początku wątku, po zmniejszeniu jak najbardziej nadają się do ogłoszeń. :) Jeszcze takie skopiowałam z Fb Przypominam sie z pytaniem z poprzedniej strony ? Quote
kiyoshi Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 hiiii...jaka cuuuudna ta Gwiazdka, jeszcze ze 2 kg w dół i będzie Gwiazda najprawdziwsza:) domki się będą o nią biły- zobaczycie:) A jak u Kikou pięknie, widać że pieski mają jak w niebie. Super 1 Quote
iwstar58 Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 3 godziny temu, MALWA napisał: Czy ktoś coś wie, kto wrzucił Gwiazdkę na wydarzenie Facebooka ? Pytam, bo iwstar58 pisała, ze wykorzystala zdjęcie Gwiazdki z Fb, ale jeszcze mi nie odpisała. Gwiazdka to raczej nie ma wydarzenia na Fb, ale jest udostępniana na profilu wolontariuszy z M. i stamtąd skopiowałam fotkę. :) Quote
uxmal Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Dnia 4.02.2018 o 12:43, kikou napisał: A to maleństwo na poduszce- na samej górze to kto? Gwiazdka super wygląda- te kropki jak gwiazdy na niebie. Quote
elik Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 15 minut temu, iwstar58 napisał: Gwiazdka to raczej nie ma wydarzenia na Fb, ale jest udostępniana na profilu wolontariuszy z M. i stamtąd skopiowałam fotkę. :) Iwstar :) nie bądź taka tajemnicza, wrzuć tu proszę link do tej strony z Gwiazdeczka :) Quote
elik Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 10 minut temu, uxmal napisał: A to maleństwo na poduszce- na samej górze to kto? Gwiazdka super wygląda- te kropki jak gwiazdy na niebie. Faktycznie ten psiutek to takie maleństwo, że go prawienie widać :) Porównanie kropek z gwiazdeczkami to super pomysł :) Quote
kikou Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 14 minut temu, uxmal napisał: A to maleństwo na poduszce- na samej górze to kto? Jeśli masz ochotę znajdź wątek "Mikrusy zostają" poznasz historię maleństwa.. Quote
iwstar58 Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Iwstar :) nie bądź taka tajemnicza, wrzuć tu proszę link do tej strony z Gwiazdeczka :) Ela, ja nie mam problemu, ale spotykałam się z takim określeniem M. i tyle. Myślę, że właśnie pokazanie psiaków, czy udostępnianie na FB jest przecież na ich korzyść... https://www.facebook.com/wolontariatmiedary/posts/396108097481575 Quote
elik Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 6 minut temu, iwstar58 napisał: Ela, ja nie mam problemu, ale spotykałam się z takim określeniem M. i tyle. Myślę, że właśnie pokazanie psiaków, czy udostępnianie na FB jest przecież na ich korzyść. https://www.facebook.com/wolontariatmiedary/posts/396108097481575 Nie wiem o jakim problemie mówisz, bo ja nie widzę tu żadnego :) Ja tylko proszę o link do strony, na której są ładne zdjęcia gwiazdeczki, żeby je wstawić do moich ogłoszeń. A ogłaszanie psiaków na fb także uważam za pomocne w szukaniu dla nich domów. Quote
kikou Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Przepraszam ale widzę ze nie mozna znaleźć nic starszego niż rok... Tego małego pieska wraz z drugim znalazlam na ulicy z 6 lat temu. Uciekły albo wyrzucone z pobliskiej pseudo. I się zostały :-) Ten na fotce to Bambon i jest jeszcze jego kompan Jajo (ten z prawej) 1 Quote
elik Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 1 minutę temu, kikou napisał: Przepraszam ale widzę ze nie mozna znaleźć nic starszego niż rok... Tego małego pieska wraz z drugim znalazlam na ulicy z 6 lat temu. Uciekły albo wyrzucone z pobliskiej pseudo. I się zostały :-) Ten na fotce to Bambon i jest jeszcze jego kompan Jajo (ten z prawej) O mamulu, jakie śliczności A jojo brakuje kawałka dolnej szczęki, czy tylko tak sobie wypuszcza jęzorek ? Quote
kikou Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Tak, ma niedorozwój żuchwy i brak lewej gałki ocznej Quote
elik Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 41 minut temu, iwstar58 napisał: Gwiazdka to raczej nie ma wydarzenia na Fb, ale jest udostępniana na profilu wolontariuszy z M. i stamtąd skopiowałam fotkę. :) Wybrałaś najładniejsze zdjęcie :) Jest jeszcze tylko jedno fajne Quote
elik Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 1 minutę temu, kikou napisał: Tak, ma niedorozwój żuchwy i brak lewej gałki ocznej To jak sobie biedaczek radzi ?) Musisz mu dawać półpłynny pokarm ? Quote
uxmal Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 znalazłam wątek. Poczytałam ... fotek nie widać (jedna na przedostatniej stronie). Oj dużo ludzi poodchodziło z dogo. Chyba w 2015 był jakiś pogrom. Quote
kikou Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Zgarnia jęzorkiem radzi sobie doskonale, inna rzecz ze u nas niemal wszyscy jedzą polplynne jedzonko bo dziadziusie stareńkie często zapominają pić odpowiednio dużo, no i większość ma mało ząbków. Quote
elik Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 13 minut temu, kikou napisał: Zgarnia jęzorkiem radzi sobie doskonale, inna rzecz ze u nas niemal wszyscy jedzą polplynne jedzonko bo dziadziusie stareńkie często zapominają pić odpowiednio dużo, no i większość ma mało ząbków. Przeczytałam, a raczej połknęłam ten wątek :) Szkoda, że tylko jedno zdjęcie się ostało po tych przemianach na dogo. Jeśli masz fotki z pierwszych dni po znalezieniu maluszków, to można byłoby wstawić. kikou jesteś dzielna kobitka o wielkim sercu :) Quote
MALWA Posted February 6, 2018 Author Posted February 6, 2018 5 godzin temu, kiyoshi napisał: hiiii...jaka cuuuudna ta Gwiazdka, jeszcze ze 2 kg w dół i będzie Gwiazda najprawdziwsza:) domki się będą o nią biły- zobaczycie:) A jak u Kikou pięknie, widać że pieski mają jak w niebie. Super Po pieskach widać, że sa szczęśliwe. Quote
MALWA Posted February 6, 2018 Author Posted February 6, 2018 4 godziny temu, iwstar58 napisał: Gwiazdka to raczej nie ma wydarzenia na Fb, ale jest udostępniana na profilu wolontariuszy z M. i stamtąd skopiowałam fotkę. :) Ok. Dzięki za odpowiedź. Po prostu myślałam, ze ktoś założył Gwiazdce wydarzenie na FB, a mnie coś umknęło.... Quote
Recommended Posts