Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted
19 godzin temu, b-b napisał:

Hania przysłała mi SMS-sa.

Wizyta PA w środę.

To jeszcze dwa dni, czekamy, trzymam kciuki b. mocno!

Może i Mikusia będzie miał swój domek...

Posted
12 godzin temu, hop! napisał:

Była zaszczepiona 15 stycznia 2018 w czasie pobytu w hotelu "Szafirka". 

Dziękuję :)

11 godzin temu, Olena84 napisał:

Kciuki!

9 godzin temu, elik napisał:

Jeszcze dwa dni czekania!

4 godziny temu, Tola napisał:

To jeszcze dwa dni, czekamy, trzymam kciuki b. mocno!

Może i Mikusia będzie miał swój domek...

Zobaczymy czy domek okaże się dla Mikusi.

Posted
4 godziny temu, anica napisał:

Ja też trzymam mocno!...chociaż się troszeczkę pogubiłam?  czy ta pani ,która zrezygnowała z Laluni, myśli o Mikuni?

Nie,to jest inny domek tj.za Zieloną Górą.Nie wiem czy b-b szerzej pisała na wątku o tym domku.Wizytę przeprowadzi szafirka u której wcześniej była hotelikowana Mika a więc Hania zna sunię.

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, Anula napisał:

Nie,to jest inny domek tj.za Zieloną Górą.Nie wiem czy b-b szerzej pisała na wątku o tym domku.Wizytę przeprowadzi szafirka u której wcześniej była hotelikowana Mika a więc Hania zna sunię.

Świetnie!  to zaciskamy, mocno, bardzo mocnookok.gif

Posted
21 godzin temu, elik napisał:

Dzisiaj, tj. 26.11. na konto Mikuni wpłynęła kwota 83,00 zł  od b-b z bazarku

Brawo Boguniu

1703741102_kwiatki6.gif.e3087839065d8f78de59029dafd0d2b5.gif

Robię co mogę Eluś ;)

11 godzin temu, anica napisał:

Ja też trzymam mocno!...chociaż się troszeczkę pogubiłam?  czy ta pani ,która zrezygnowała z Laluni, myśli o Mikuni?

Całe szczęście nie ;)

6 godzin temu, Anula napisał:

Nie pisałam Anulko bo...nie chce zapeszać.

3 piętro w bloku. Okolica spokojna. Blisko las do spacerów. Nawet nie trzeba przechodzić na drugą stronę ulicy. Pan miał już dwa psiaczki ze schroniska. Ostatni agresywny. Gryzł wszystkich. Cierpliwość i miłość rodziny zaowocowała tym ,że psiak  zmienił się o 180 stopni.

Zobaczymy co jutro okaże się po PA.

• Like 1
Posted
3 minuty temu, b-b napisał:

Robię co mogę Eluś ;)

Całe szczęście nie ;)

Nie pisałam Anulko bo...nie chce zapeszać.

3 piętro w bloku. Okolica spokojna. Blisko las do spacerów. Nawet nie trzeba przechodzić na drugą stronę ulicy. Pan miał już dwa psiaczki ze schroniska. Ostatni agresywny. Gryzł wszystkich. Cierpliwość i miłość rodziny zaowocowała tym ,że psiak  zmienił się o 180 stopni.

Zobaczymy co jutro okaże się po PA.

Kciuki cały czas zaciśnięte!

• Like 1
Posted

Domek musi być dokładnie przetrzepany a więc czekamy.Szczególnie Mika potrzebuje rozważnej adopcji i przemyślenia,że to ten dom będzie właściwy dla Miki.Tak sugerowała hop! I ma rację.

• Like 1
Posted

Wizyta odbyła się o 18, chciałam aby Pan nie był sam, ale była też żona. Rodzina... wzruszyła mnie bardzo, cudowni ludzie. Państwo wybierają do adopcji psy trudne, ponieważ twierdzą, że są skrzywdzone i należy im się miłość, po za tym zazwyczaj nikt ich nie chce. Pani bardzo trudno było rozmawiać o poprzednim piesku, miała od razu łzy w oczach, Pan trzymał się dzielnie, ale było mu trudno. Kiedy spytałam o Mikę, zobaczyłam Pani błysk w oku, momentalny uśmiech i "ona jest śliczna, te jej uszy..." Dom raczej skromny, ale pozostała po ostatnim psie karma to Husse, wszelkie sprawy weterynaryjne załatwiane były u dr Hanusz - klinika weterynaryjna uznawana w całym województwie i niekoniecznie tania. Państwo pozwalali innym i będą pozwalać Mice spać na łóżku, dywanach, gdzie tylko będzie chciała i będzie czuła się bezpiecznie. Poinformowałam o stałych punktach przy adopcji, ale powiedziałam też o wychodzeniu na dwór na 2 smyczach, o adresówce, o pilnowaniu drzwi wyjściowych, na co Państwo ze świadomością odpowiedzieli, że oczywiście. Ludzie świadomi, zdecydowani, kochający zwierzęta. Polecam bardzo. Są w stanie zapłacić, lub dołożyć się do transportu.

• Like 3
  • Upvote 2
Posted
39 minut temu, szafirka napisał:

Wizyta odbyła się o 18, chciałam aby Pan nie był sam, ale była też żona. Rodzina... wzruszyła mnie bardzo, cudowni ludzie. Państwo wybierają do adopcji psy trudne, ponieważ twierdzą, że są skrzywdzone i należy im się miłość, po za tym zazwyczaj nikt ich nie chce. Pani bardzo trudno było rozmawiać o poprzednim piesku, miała od razu łzy w oczach, Pan trzymał się dzielnie, ale było mu trudno. Kiedy spytałam o Mikę, zobaczyłam Pani błysk w oku, momentalny uśmiech i "ona jest śliczna, te jej uszy..." Dom raczej skromny, ale pozostała po ostatnim psie karma to Husse, wszelkie sprawy weterynaryjne załatwiane były u dr Hanusz - klinika weterynaryjna uznawana w całym województwie i niekoniecznie tania. Państwo pozwalali innym i będą pozwalać Mice spać na łóżku, dywanach, gdzie tylko będzie chciała i będzie czuła się bezpiecznie. Poinformowałam o stałych punktach przy adopcji, ale powiedziałam też o wychodzeniu na dwór na 2 smyczach, o adresówce, o pilnowaniu drzwi wyjściowych, na co Państwo ze świadomością odpowiedzieli, że oczywiście. Ludzie świadomi, zdecydowani, kochający zwierzęta. Polecam bardzo. Są w stanie zapłacić, lub dołożyć się do transportu.

Haniu BARDZO DZIĘKUJĘ Ci za wizytę :)

Proszę podaj na wątku ile Ela na zawrócić za dojazd do Państwa.

Dopiero wróciłam do domu. 

W pracy miałam ustawiony wątek Mikusi i co jakiś czas go odświeżałam z nadzieją na jakieś wieści.

Powiem tyle ,że aż się boję cieszyć!

Jutro idę na rano to po pracy zadzwonię do Pana. Muszę też ustalić z hop! Czy Pan Czy Julitka do Pana zadzwoni. Będzie rozmowa i zobaczymy czy po tym co Pan jeszcze usłyszy od Julity zdecydują się nadal na jej adopcję.

Kochane Dziewczyny BARDZO  dziękuję za trzymanie kciuków, za ciepłe myśli! :D

• Upvote 1