Onaa Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Trzymam kciuki za bidulkę, żeby jak najszybciej opuściła schronisko i była bezpieczna. Quote
kiyoshi Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 zapraszam na bazarek z obiecanymi fantami od Pani Irenki, 50% dochodu dla staruszki 1 Quote
ewu Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Jutro rano moja Znajoma zabiera sunię i wiezie do Wrocławia ( za zwrot kosztów). Sunię przekaże Ulvehim i u Ulv mała poczeka na dalszy transport. Dziękuję Ulv za pomoc:) 2 Quote
b-b Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 18 minut temu, ewu napisał: Jutro rano moja Znajoma zabiera sunię i wiezie do Wrocławia ( za zwrot kosztów). Sunię przekaże Ulvehim i u Ulv mała poczeka na dalszy transport. Dziękuję Ulv za pomoc:) Dziękujemy też Basiu Twojej znajomej :) Wspaniale, ze już jutro mała opuści to straszne miejsce. 1 Quote
Havanka Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 30 minut temu, ewu napisał: Jutro rano moja Znajoma zabiera sunię i wiezie do Wrocławia ( za zwrot kosztów). Sunię przekaże Ulvehim i u Ulv mała poczeka na dalszy transport. Dziękuję Ulv za pomoc:) No to pozostaje nam trzymać kciuki za szczęśliwą podróż ! 2 Quote
milagros19853201 Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 przybiegam na wateczek z bazarku cegielkowego havanki 1 Quote
MALWA Posted November 30, 2017 Author Posted November 30, 2017 3 godziny temu, kiyoshi napisał: zapraszam na bazarek z obiecanymi fantami od Pani Irenki, 50% dochodu dla staruszki Dziekuje za bazarek dla suni. Jak tylko usiade do kompa, to to wstawie link do bazarku na pierwsza strone. 1 Quote
MALWA Posted November 30, 2017 Author Posted November 30, 2017 1 godzinę temu, Havanka napisał: No to pozostaje nam trzymać kciuki za szczęśliwą podróż ! Tak wszystko ustalone. Suczka bedzie 1-2 dni u Ulv, a nastepnie w weekend trafi do hoteliku u kikou. Quote
MALWA Posted November 30, 2017 Author Posted November 30, 2017 4 minuty temu, milagros19853201 napisał: przybiegam na wateczek z bazarku cegielkowego havanki Witaj u suczydla ! Quote
Hendra Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Havanko,mogę ściągać z Twojego bazarku transportowego ? Z wrocławia do Kikou jest ok.140km,w zaokrągleniu trzeba uzbierać na 300 km+ dowóz do Wrocławia-jeżeli pociągiem,to na bilet kolejowy - kto wie ile ? Quote
Poker Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Z Wrocławia do kikou jest znacznie dalej. W obie strony 0k.270 km. Transport Wrocławia do kikou już jest załatwiony ? Quote
Hendra Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 5 minut temu, Poker napisał: Z Wrocławia do kikou jest znaczeni dalej. W obie strony 0k.270 km. Czy transoprt z Wrocławia do kikou już jest załatwiony ? No tak napisalem-140km w jedną stronę,czyli tam i z powrotem -300 .A transport jest ,załatwiały to Ulv i Anica Quote
Poker Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 34 minuty temu, Hendra napisał: No tak napisalem-140km w jedną stronę,czyli tam i z powrotem -300 .A transport jest ,załatwiały to Ulv i Anica Masz rację, to ja nie przeczytałam dokładnie. Quote
koja Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Poproszę o numer konta - coś wpłacę jednorazowo. 1 Quote
renatka_s Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Czy pieniądze wpłacamy na konto Elik?, bo ja deklarowałam 20 zł jednorazowo i chciałabym wpłacić 1 Quote
Havanka Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 11 godzin temu, Hendra napisał: Havanko,mogę ściągać z Twojego bazarku transportowego ? Z wrocławia do Kikou jest ok.140km,w zaokrągleniu trzeba uzbierać na 300 km+ dowóz do Wrocławia-jeżeli pociągiem,to na bilet kolejowy - kto wie ile ? Hendra, no jasne ! Ściągaj. Masz tu link do jednego z bazarków transportowych: Quote
elik Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 6 godzin temu, renatka_s napisał: Czy pieniądze wpłacamy na konto Elik?, bo ja deklarowałam 20 zł jednorazowo i chciałabym wpłacić Dziękuję serdecznie za pomoc dla suni Tak :)na moje i nie moje :) Każdy psiak, dla którego jestem skarbnikiem ma swoje odrębne konto. Zaraz podam :) Quote
anica Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Szerokiej drogi ,sunieczko w lepsze ,życie, teraz będzie już tylko lepiej! Quote
elik Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Dnia 29.11.2017 o 17:07, Jo37 napisał: Czy mogę poprosić o potwierdzenie na wątku bazarku wpłaty. Dnia 29.11.2017 o 20:28, Havanka napisał: Elu, dziękuję ! Dobrze, ze o nim przypomniałaś, bo coś cichutko się zrobiło. Zapraszam tam, wszystkich fanów naszej suni ! Dnia 30.11.2017 o 09:29, Hendra napisał: Biedusia ma co prawda troszkę kasy ale i duże wydatki przed nią spróbuję zrobić dla niej bazarek kilometrowy,tylko chciałbym wiedzieć ile kilometrów ma przejechać. Nigdy nie robiłem bazarków,ale może Hawanka da mi jakieś wytyczne ? Widzę,że to mistrzyni bazarków cegiełkowych 23 godziny temu, Patrycja96 napisał: Można o numer konta prosić bo nie dostałam 22 godziny temu, Havanka napisał: Kochana Elu, są osoby, które robią więcej niż ja i za to mam do nich wielki szacunek. Hendra, był czas, kiedy ja też nic nie umiałam. Podpatrywałam, jak to robią inni, pytałam i w końcu odważyłam się. Tobie też się uda. Chętnie pomogę, jak będzie trzeba. 22 godziny temu, b-b napisał: Obiecamy. Kochani pomóżcie w podrzucaniu kiedy mnie nie będzie 17 godzin temu, kiyoshi napisał: zapraszam na bazarek z obiecanymi fantami od Pani Irenki, 50% dochodu dla staruszki 11 godzin temu, koja napisał: Poproszę o numer konta - coś wpłacę jednorazowo. 2 godziny temu, renatka_s napisał: Czy pieniądze wpłacamy na konto Elik?, bo ja deklarowałam 20 zł jednorazowo i chciałabym wpłacić Bardzo, bardzo Wam dziękuję. Tylko 1 dzień mnie nie było, a tu tyle dobrego dla suni się podziało Tak wiele dobrych duszyczek się tu zebrało, żeby pomóc stareńkiej suni. Nawet super Chłopak się pojawił :) Jesteście WSPANIALI Quote
MALWA Posted December 1, 2017 Author Posted December 1, 2017 Sprawdziłam na mapie, z Gliwic do Zgorzelca jest 311 km, w dwie strony będzie to 622 km. A jeszcze trzeba z Gliwic podjechać doi schronu i odebrać suczkę, wrócić na trasę Gliwic i jechać do Wrocławia. Myślę, ze w dwie strony, razem z przystankiem w schronisku jak nic wyjdzie 650 km. I może taka liczbę należy wpisać w bazarku kilometrowym. Suczka na całej trasie będzie transportowana autem. Quote
MALWA Posted December 1, 2017 Author Posted December 1, 2017 3 godziny temu, renatka_s napisał: Czy pieniądze wpłacamy na konto Elik?, bo ja deklarowałam 20 zł jednorazowo i chciałabym wpłacić Dziękuję za deklaracje. Quote
MALWA Posted December 1, 2017 Author Posted December 1, 2017 12 godzin temu, koja napisał: Poproszę o numer konta - coś wpłacę jednorazowo. Dziekuję. Quote
MALWA Posted December 1, 2017 Author Posted December 1, 2017 Czy mogę prosić o założenie bazarku imiennego dla suczki o takim tytule: "Zostań świętym Mikołajem i daj imie starszej suczce z guzami , do 06.12.2017r., g. 20.00 " Witam ! Organizuję bazarek imienny dla starszej suczki, która oprócz guzów na listwie mlecznej i słusznego wieku około 8-10 lat nie ma nic............... Możemy jej pomóc, mamy dla niej miejsce u kikou (hotelik dla starszych psiaków), i w najbliższy weekend tam trafi. Hotelik kosztuje 250 zł miesięcznie + koszty weterynaryjne. Wpłaty stałe na suczkę juz mamy, jednorazowe dość szybko się rozejdą, choćby na badania i ewentualny zabieg operacyjny. Suczka jeszcze nei wie, ze będzie w hoteliku... Nie ma nawet swojego imienia..... Oto suczka: Quote
Recommended Posts