Jump to content
Dogomania

Nela zamieszkała w Przyborowie koło Nowej Soli ! Staruszka Nela - damy radę jej pomóc ? Juz bezpieczna w hoteliku u kikou

Recommended Posts

Posted

Jutro rano moja Znajoma zabiera sunię i wiezie do Wrocławia ( za zwrot kosztów). Sunię przekaże Ulvehim i u Ulv mała poczeka na dalszy transport.

Dziękuję Ulv za pomoc:)

• Upvote 2
Posted
18 minut temu, ewu napisał:

Jutro rano moja Znajoma zabiera sunię i wiezie do Wrocławia ( za zwrot kosztów). Sunię przekaże Ulvehim i u Ulv mała poczeka na dalszy transport.

Dziękujemy też Basiu Twojej znajomej :)

Wspaniale, ze już jutro mała opuści to straszne miejsce.

• Upvote 1
Posted
30 minut temu, ewu napisał:

No to pozostaje nam trzymać kciuki za szczęśliwą podróż !

• Upvote 2
Posted
3 godziny temu, kiyoshi napisał:

zapraszam na bazarek z obiecanymi fantami od Pani Irenki,

50% dochodu dla staruszki ptak-ruchomy-obrazek-0543.gif

Dziekuje za bazarek dla suni. 

Jak tylko usiade do kompa, to to wstawie link do bazarku na pierwsza strone.

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

No to pozostaje nam trzymać kciuki za szczęśliwą podróż !

Tak wszystko ustalone.

Suczka bedzie 1-2 dni u Ulv, a nastepnie w weekend trafi do hoteliku u kikou. 

Posted

Havanko,mogę ściągać z Twojego bazarku transportowego ? Z wrocławia do Kikou jest ok.140km,w zaokrągleniu trzeba uzbierać na  300 km+ dowóz do Wrocławia-jeżeli pociągiem,to na bilet kolejowy - kto wie ile ?

Posted
5 minut temu, Poker napisał:

Z Wrocławia do kikou jest znaczeni dalej. W obie strony 0k.270 km.

Czy transoprt z Wrocławia do kikou już jest załatwiony ?

No tak napisalem-140km w jedną stronę,czyli tam i z powrotem -300 .A transport jest ,załatwiały to Ulv i Anica

Posted
34 minuty temu, Hendra napisał:

No tak napisalem-140km w jedną stronę,czyli tam i z powrotem -300 .A transport jest ,załatwiały to Ulv i Anica

Masz rację, to ja nie przeczytałam dokładnie.

Posted
11 godzin temu, Hendra napisał:

Havanko,mogę ściągać z Twojego bazarku transportowego ? Z wrocławia do Kikou jest ok.140km,w zaokrągleniu trzeba uzbierać na  300 km+ dowóz do Wrocławia-jeżeli pociągiem,to na bilet kolejowy - kto wie ile ?

Hendra, no jasne ! Ściągaj. Masz tu link do jednego z bazarków transportowych:

Posted
6 godzin temu, renatka_s napisał:

Czy pieniądze wpłacamy na konto Elik?, bo ja deklarowałam 20 zł jednorazowo i chciałabym wpłacić

Dziękuję serdecznie za pomoc dla suni       5a21144c70abf_kwiatki9.JPG.b158ac915feaff58dd405f0636ff1f19.JPG

Tak :)na moje i nie moje :) Każdy psiak, dla którego jestem skarbnikiem ma swoje odrębne konto. Zaraz podam :)

Posted
Dnia 29.11.2017 o 17:07, Jo37 napisał:

Czy mogę poprosić o potwierdzenie na wątku bazarku wpłaty.

Dnia 29.11.2017 o 20:28, Havanka napisał:

Elu, dziękuję ! Dobrze, ze o nim przypomniałaś, bo coś cichutko się zrobiło.

Zapraszam tam, wszystkich fanów naszej suni !

Dnia 30.11.2017 o 09:29, Hendra napisał:

Biedusia ma co prawda troszkę kasy ale i duże wydatki przed nią spróbuję zrobić dla niej bazarek kilometrowy,tylko chciałbym wiedzieć ile kilometrów ma przejechać.

Nigdy nie robiłem bazarków,ale może Hawanka da mi jakieś wytyczne ? Widzę,że to mistrzyni bazarków cegiełkowych

23 godziny temu, Patrycja96 napisał:

Można o numer konta prosić bo nie dostałam

22 godziny temu, Havanka napisał:

Kochana Elu, są osoby, które robią więcej niż ja i za to mam do nich wielki szacunek.

Hendra, był czas, kiedy ja też nic nie umiałam. Podpatrywałam, jak to robią inni, pytałam i w końcu odważyłam się. Tobie też się uda. Chętnie pomogę, jak będzie trzeba.

22 godziny temu, b-b napisał:

Obiecamy.

Kochani pomóżcie w podrzucaniu kiedy mnie nie będzie

17 godzin temu, kiyoshi napisał:

zapraszam na bazarek z obiecanymi fantami od Pani Irenki,

50% dochodu dla staruszki ptak-ruchomy-obrazek-0543.gif

11 godzin temu, koja napisał:

Poproszę o numer konta - coś wpłacę jednorazowo.

2 godziny temu, renatka_s napisał:

Czy pieniądze wpłacamy na konto Elik?, bo ja deklarowałam 20 zł jednorazowo i chciałabym wpłacić

Bardzo, bardzo Wam dziękuję. Tylko 1 dzień mnie nie było, a tu tyle dobrego dla suni się podziało    

Tak wiele dobrych duszyczek się tu zebrało, żeby pomóc stareńkiej suni. Nawet super Chłopak się pojawił :) 

Jesteście WSPANIALI  5a2117805f99f_kciukiok8.jpg.a6d5622e229f0032193ecc1238e3bc73.jpg

Posted

Sprawdziłam na mapie, z Gliwic do Zgorzelca jest 311 km, w dwie strony będzie to 622 km.

A jeszcze trzeba z Gliwic podjechać doi schronu i odebrać suczkę, wrócić na trasę Gliwic i jechać do Wrocławia. 

Myślę, ze w dwie strony, razem z  przystankiem w schronisku jak nic wyjdzie 650 km. I może taka liczbę należy wpisać w bazarku kilometrowym.

Suczka na całej trasie będzie transportowana autem.

Posted
3 godziny temu, renatka_s napisał:

Dziękuję za deklaracje.

Posted

Czy mogę prosić o założenie bazarku imiennego dla suczki o takim tytule:

"Zostań świętym Mikołajem i daj imie starszej suczce z guzami , do 06.12.2017r., g. 20.00 "

Witam !

Organizuję  bazarek  imienny dla starszej suczki, która oprócz guzów na listwie mlecznej i słusznego wieku około 8-10 lat nie ma nic...............

Możemy jej pomóc, mamy dla niej miejsce u kikou (hotelik dla starszych psiaków), i w najbliższy weekend tam trafi.

Hotelik kosztuje 250 zł miesięcznie + koszty weterynaryjne.

Wpłaty stałe na suczkę juz mamy,  jednorazowe dość szybko się rozejdą, choćby na badania i ewentualny zabieg operacyjny.

Suczka jeszcze nei wie, ze będzie w hoteliku...

Nie ma nawet swojego imienia.....

Oto suczka: